Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biała i czarna lista. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80369)

Wyrob miesny 28-06-2006 13:58

Dopowiedzonko - Sestorme, maniak rookslyer, lady tamerados to polacy, z rukewo seiji gadałem po angielsku

Tom The Tanner 28-06-2006 14:34

A jak ktoś trapował osoby z czerwonej listy czyli np: złodziei i spamiarzy to też będzie w czerwonej?

Milan ognia 28-06-2006 14:42

:)

@ Up:
Nie. Trafi do szarej. Jak napisałem, trapowanie noobów (lub ludzi z Czarnej nie czerwonej ;p listy) = wpisanie na szarą. No może o tej liście dopiero teraz napisałem xD

Vantage 29-06-2006 00:25

Biała lista - Zwoon, Iridia, pomaga newbie, a często i n00bom w zdobywaniu zarówno exp i rzeczy początkowych, mimo moich usilnych próźb o zaprzestanie tej działalności. W końcu się i jej oberwie ;) .

Rihan 29-06-2006 03:50

:p

~~RB~~Porstujemy nabow i nie trapujemy ich przytym xD:baby:

Ksabi 29-06-2006 10:03

Gloomy Gravedigger, świat Malvera - dość pomocny rookstayer, tłumaczy newbie podstawy gry, z reguły pomaga w questach, trapuje tych złych.. człek warty dodania do białej listy. W dodatku polak wiec z porozumieniem sie nie bedzie problemu.

Dark Alphadron 29-06-2006 14:07

Austin Vantage - Stara się odnoobowywać (ale określenie...) bez trapowania i mu to wychodzi.
Yarox de'Rook - Iridia, pomaga w questach i daje kasę nowym. PL
Chris rockman - jw. PL
Jaceos - pomógł mi wydostać się z dziury jak nie miałem liny - Titania PL
Geo Stell - Pomógł mi w Chain Armor Queście i dał mi itemy bez próśb (zresztą do proszenia nigdy bym się nie zniżył) - Titania PL
Alric Avatara - Trapuje noobów, blokuje wejście do Mino Hell i każe sobie płacić za przejście, potem się z tego wyśmiewa na forum - Julera PL
@Milan
Dzięki za zgłosze nie w moim imieniu. :P
@topic
Mam pomysł. Od dzisiaj będę przyjmował różne, niepozorne nicki i wchodził na różne światy sprawdzać kto się nadaje do jakiej listy. :P

Gallar 30-06-2006 20:12

Sir Kshaq Rookstayer - malvera.
NIE chce pomagać newbie, ba - byłem nawet świadkiem, gdy jednego z nich, gdy ten zapytał się o pomoc - zwyzywał.
Ponoć strapował również dobrego kumpla mojej znajomej z tego świata..
Pff, nie wnikam.. zuy rakstajer.

Tom The Tanner 01-07-2006 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rihan
~~RB~~Porstujemy nabow i nie trapujemy ich przytym xD:baby:

Friezer'qu... xD

Kshaq 01-07-2006 23:57

@Gallar

Milan jak go posłuchasz to jestes noobkiem. On nie mógłbyć świadkiem, bo ma podobno 85 level i nie gra na Rook'u. A to nie był newbie tylko noob i nie prosił o żadną pomoć więc nie pitol głupot jak cie nikt nie prosi... Zresztą cała sytuację opisałem w innym temacie: Sword of fury czymś więcej. Zapraaszam do czytania. Moge powiedziec tylko, że hunciłem w orc hell i za mna szedł noobek i gdy ostatni potwór zaczał go atakowac po tym jak ja zaczęłem lać tego potworka to noobek poskarżył się temu gościowi co teraz na mnie kapuje.

Ja pomagam newbie nie patrząc czy są Br, Swe, Ger czy Pl. Gdybys wiedział ile graczy dostaje ode mnie itemki dlatego, że zwykle nikt nie chce nic kupić np. Mace, a ja nie mam capa trzymać tego szmelcu. Zreszta ja sie nie chwale ani nic, ale noobków gadających cos czego nie było nienawidze...

Dark Alphadron 02-07-2006 01:27

Znowu się zaczyna... Proszę o nie kłócenie się tu. Jeśli już to na pw. Temat o spike swordzie zaraz looknę...
@topic
Soru Halton - darmowe itemy i questy bez żadnej prośby.

Sam Fisher 02-07-2006 14:14

<<< Post Skasowany >>>

Edek Rozprowacz 02-07-2006 14:34

@up
Nic z tym nie zrobisz :p . Na nigdy nie trafie do bialej listy poniewaz polakom pomagam "od święta" poniewaz polacy z reguly gdy raz sie im pomoze chca aby ich obskakiwac. Ostatnio przytrafil mi sie element ktoremu bez niczego pomoglem zrobic minohell, bear room oraz katana quest. Koles nie chcial sie odemnie odczepic az w koncu strzelil tekst zebym mu oddal konto bo bedzie wiecej expil odemnie 8o . Z reguly pomagam swe, br poniewaz oni dziekuja za pomoc i nie zachowuja(z reguly) sie jak dzieci neostrady a oni raczej nie odwiedzaja tego forum.

Ameriov 03-07-2006 13:49

@up:

Ja dokładnie to samo :D

Milan ognia 03-07-2006 17:14

:)

Lista zaktualizowana.
Sam dodaję Sir Kshaq~ noobek mnie uratował z m hell. (Nie wiedział, że ja to ja).
Zrobiłem sytuację celowo by go sobie sprawdzić :D 8o

@ Gallar:
Podobno... Podobno za moim oknem wylądowali kosmici (rozglądam się). Eh... nie... podobno to sobie możesz. I czemu kolega tego nie zgłosi? Jak się wyjaśni zobaczę.

adq 03-07-2006 20:58

Movar - Obsidia

Movar - Obsidia - pomoc w zdobyciu ekwipunku + troche złota

Mastadi, little meteorite 03-07-2006 21:06

Sir Davemport - Celesta - Kradnie loota, blokuje, kradnie krzesła, boxy itp do blokowania minosów w m hell

Poborca_Podatkowy 04-07-2006 13:59

Gorg Rookslayer - Celesta - bloczy respa, wyzywa, zawsze kradnie loota

Gobii 06-07-2006 12:12

To jest gadka jednego "rookstayera" z xantery.
11:26 Resone'Rook: za co acita dali do bialej:D
11:26 Resone'Rook: za ruchamie
11:26 Resone'Rook: noobowksa
Acit nic do niego nie pisal i nie wyzywal go a zobaczcie co zrobil jak ja zareagowalem.
11:28 Xarash: nie masz co robic noobie?
11:28 Resone'Rook: dam cie do czarnej listy
11:28 Resone'Rook: zlosze:D
11:29 Resone'Rook: zglosze
11:29 Xarash: hehehehehe
11:29 Xarash: ja jestem na mainie
11:29 Xarash: ;]
11:29 Resone'Rook: za wyzywanie
11:29 Resone'Rook: lepszych rookfrajerow
11:29 Resone'Rook: :D
11:29 Xarash: lol
11:29 Xarash: tu gobi
11:29 Xarash: noobku
11:29 Resone'Rook: aha noobie glupi
11:29 Xarash: dobrze wiec ja wkleje rozmowe twoja i moja ;]
11:29 Resone'Rook: ok
11:29 Resone'Rook: daj mnie do czarnej listy
11:29 Resone'Rook: :D
Prosze go dodac do czarnej listy.

Asakura 06-07-2006 16:23

Chiaclbym podziekowac w imieniu Brakonieckiego za dodanie go do czarnej listy. TIBIA SUX! Amen.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.