![]() |
Heh, kolejna część tego shitu...
A więc zaczynamy rutynowo. Wykonanie: 5,5/10 Fabuła: 4/10 Humor a raczej to co miało nim być: 0/10 Ogólnie: około 3,15/10 i w pełni zgadzam si.ę z tą oceną ( bywało czasami że musiałem dać ocenę od swoich własnych odczuć ) |
@up
a moze byś powiedział za co taka niska ocena ty... juz nie powiem kto zero uzasadnienia zrób lepsze i pokaż cwaniaczku |
@ up
Już lepszego argumentu na obronę nie można było wymyślić? A 99% krytyków filmowych nie nakręciłoby lepszego filmu. A ocenę zepsułeś sobie głównie humorem i nie gadaj mi że to " angielski humor" bo do tego jeszcze wieleeeeeeee ci brakuje. |
ok humor wytłumaczyłeś a wykonanie? czeu takie niskie? a fabuła?
właśnie |
Krytyki dziecko nie umie przyjąć....
Biedactwo idż do mamusi może da soczek. fabuła: nieposklejana nie wiadamo o co chodzi.Co sie stało z rękojeścia itp.? Wykonanie wcale nie jest świetne ani super.średnie nie ma komentować. |
LOL......
tak trudno się domyślić co się stało z rękojeścią o matulu. Jak to co? zabrali ją! eee tam nie kończe tego fake'a to nie ma sensu :P |
BUHAHAHAHA....troche krytyki i chłopczyk zaprzestał prac nad fake...fatalne nastawienie do samego siebie...no, ale bywa i tak.
|
Ogolnie średnie. Ale ten tekst z jajami mnie rozwalił. 6/10
|
heh mi sie podobalo ;s daje 9/10 :P
|
bomba
super daje 9/10 masz niezłe pomysły:cup:
|
Heh fajne fake jak chcesy moyesy mnie dac jako dobrego nick Wardi fajny, lekko chamski xD
|
Gut
To jest bardzo zarąbiste mówiąć po polskiemu xD
Ps: Czekam na następną część ! Irytuje mnie zachowanie Kolosa89. Nie pamiętam by umieścił jakiegoś fake'a na forum a komentuje się tak jakby był jakimś Avagerem(srry dla Avagera za aluzje co do jego osoby) To koniec mojego skromnego wykładu. Czytał Jan Polański. |
Zajefajny fake, inny niż wszystkie inne, bo nie jest nudny, tak jak inne idzie, teraz spotkał bandyte, znowu idzie, mija drzewo, przeszedł przez most, a ten jest ciekawy przynajmniej
|
nie wiem po co komentujecie jak i tak nie zrobie
a co do predaliena- expert z koziej d*py nie widziałem żadnego jego fake'a może jak mnie namówicie to zrobie 3 część :P |
@up
Zrobiłbym gdybym miał jakiś pomysł a tak wole nie zaśmiecać forum tak jak to zrobiłeś ty. Wyrazy szczególnej ignoracji predalien |
:d
@up
A wiec przyznajesz ze jesli zamiescilbys Swojego fake'a na form to byś go zaśmiecił tak ? Ciekawe... B) |
Omg
Cytuj:
|
człowieku rób to fake nie poddawaj sie tak łatwo a i jak byś mógł to dodaj mnie do tego fake;)
|
@ Rydzio
Widocznie żle mnie zrozumiałeś, chodzi o to żeby nie dawać fake'a o kiepskiej fabule i zwykłej grafie bo to jest już prawie zaśmiecanie. A podobno fabuła tego fake'a jest świetna a jak dla mnie to właśnie ona jest jednym z najsłabszych elementów fake'a. Gdyby autor przeszedł obydwie części Syberii, przeczytał wszystkie tomy Wiedźmina lub chociaż by Cyfrową twierdzę i postarałby się chociaż upodobnić fabułę do jednej z wyżej wymienionych to byłby zapewne atut tego że fake'a. |
@up
Nie lubie ludzi cwaniaków którzy się wymądrzają a swojego nie dadzą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |