![]() |
United Kingdom ?
|
Hmm no cóż... nie widziałem tego wyżej ale chciałbym zaznaczyć (skoro już używacie IRC'a) iż trzeba uważać z korzystaniem tego programu ^^ Mianowicie wierzcie mi lub nie nie trzeba sie zbytnio fatygować aby wykorzystać go w mniej lub bardziej destrukcyjnym celu.
Przykład: Był sobie taki serv cs'a (nazwy nie pamiętam, czy istnieje na chwile obecną też nie mam pojęcia ale mniejsza o to) na którym jeżeli jakiś admin miał wątpliwości czy nie stosuje ktoś jakiegoś "dopalacza" do tejże gry dawało sie delikwentowi 5min na wejście na kanał mIRC. Koleś wchodził a Admin skanował mu cały dysk w poszukiwaniu haxów. Oczywiście to jest dobre zastosowanie takiej możliwości ale wole nie mówić ile jest opcji które można wykorzystać nazwijmy to "inaczej" =] Zaznaczam też iż w powyższym opisie ominąłem wiele procedur których opisywanie tutaj było by zupełnie zbędne i nic nowego by nie wniosło do tematu =] AD Przykładu: Oczywiście serwer jest VAC-Secured ale co jakiś czas powstaje nowy hax nie wykrywalny dla tegoże anty-haxa. |
Co do Twojego przykładu...
Cytuj:
//Elite Player /Nakaye |
Cytuj:
|
A w chuj dupa jest z tego kanału IRC, a sami moderatorzy są kutasami i wogóle to jebać was wszystkich X(
|
nom
Cytuj:
|
Dodam tylko, że zamiast /join #tibia.pl wystarczy napisac /j tibia.pl
Acha, jeszcze kolory... klikamy ctrl + k i wybieramy kolor, a po przecinku wpisujemy numer koloru do tla textu. |
to ja dodam ze za kolory jest perm ban
|
DZIENKI.Swietne
|
@UP żal was :cup:
Cytuj:
Poradnik świetny 0 błędów ,widać fachowość :D |
#tibia.pl unable to join channel (address is banned)
Mam być szczery? Żal mi was ... Najpierw zaczynacie na mnie jechać po czym zaczęliście se mnie kickować , bo graliście w "ping-ponga" co same w sobie było żałosne.To powiedziałem 4 słowa "Cmoknijcie mnie w pompke" I za to banik? Oj, oj, oj , macie problemy ze sobą chyba... x) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |