Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki inne, niezwiązane z Tibią (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=210)
-   -   IRC - co i jak? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8047)

Filthy 05-09-2006 22:03

United Kingdom ?

YoSHi_DRaGGy 24-09-2006 01:53

Hmm no cóż... nie widziałem tego wyżej ale chciałbym zaznaczyć (skoro już używacie IRC'a) iż trzeba uważać z korzystaniem tego programu ^^ Mianowicie wierzcie mi lub nie nie trzeba sie zbytnio fatygować aby wykorzystać go w mniej lub bardziej destrukcyjnym celu.

Przykład:
Był sobie taki serv cs'a (nazwy nie pamiętam, czy istnieje na chwile obecną też nie mam pojęcia ale mniejsza o to) na którym jeżeli jakiś admin miał wątpliwości czy nie stosuje ktoś jakiegoś "dopalacza" do tejże gry dawało sie delikwentowi 5min na wejście na kanał mIRC. Koleś wchodził a Admin skanował mu cały dysk w poszukiwaniu haxów.

Oczywiście to jest dobre zastosowanie takiej możliwości ale wole nie mówić ile jest opcji które można wykorzystać nazwijmy to "inaczej" =]

Zaznaczam też iż w powyższym opisie ominąłem wiele procedur których opisywanie tutaj było by zupełnie zbędne i nic nowego by nie wniosło do tematu =]

AD Przykładu: Oczywiście serwer jest VAC-Secured ale co jakiś czas powstaje nowy hax nie wykrywalny dla tegoże anty-haxa.

Nakaye 15-12-2006 02:32

Co do Twojego przykładu...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YoSHi_DRaGGy (Post 1001359)
AD Przykładu: Oczywiście serwer jest VAC-Secured ale co jakiś czas powstaje nowy hax nie wykrywalny dla tegoże anty-haxa.

Uwierz mi, że VAC się szybko aktualizuje. I jeżeli wydaje się komuś, że go nie złapią to będzie miał takie złudzenie przez maksymalnie miesiąc, ponieważ tyle czasu potrzeba, aby cheater dostał perm bana (na zawsze).

//Elite Player
/Nakaye

Metoxis 01-01-2007 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez soofka_15 (Post 91181)
a który z tych innych klientów IRCa jest najlepszy?

Szukaj bezpłatnych lepiej np HydraIRC

Falendorf 02-01-2007 19:43

A w chuj dupa jest z tego kanału IRC, a sami moderatorzy są kutasami i wogóle to jebać was wszystkich X(

Loxun 02-01-2007 20:03

nom

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gewof (Post 96782)
Nic sie nie stanie. Poprostu zacznie odliczac 30dni od nowa i tyle, wiec nie masz sie co martwic ;)

zgadzam sie ale czemu ja sam nie moge zrobic posta ? ;/ pisze ze nie mam praw czy cos

Yurza 17-01-2007 15:45

Dodam tylko, że zamiast /join #tibia.pl wystarczy napisac /j tibia.pl

Acha, jeszcze kolory...

klikamy ctrl + k i wybieramy kolor, a po przecinku wpisujemy numer koloru do tla textu.

MayGyver 17-01-2007 16:22

to ja dodam ze za kolory jest perm ban

Pietruchasto 16-05-2007 19:22

DZIENKI.Swietne

KrEmAs KAc 10-06-2008 21:09

@UP żal was :cup:

Cytuj:

Chroń je jak swój acc number i pass do konta w Tibii
powinieneś dać odnośnik do stronki z poradnikiem jak chronić swoje konto.
Poradnik świetny 0 błędów ,widać fachowość :D

Xevo123 05-09-2008 17:02

#tibia.pl unable to join channel (address is banned)

Mam być szczery? Żal mi was ... Najpierw zaczynacie na mnie jechać po czym zaczęliście se mnie kickować , bo graliście w "ping-ponga" co same w sobie było żałosne.To powiedziałem 4 słowa "Cmoknijcie mnie w pompke" I za to banik? Oj, oj, oj , macie problemy ze sobą chyba... x)

Mr.Bloody 10-05-2009 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 88672)
powiem tylko jedno slowo:

DZIENKI!!!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Destroyed (Post 877432)
Ten poradnik bardzo mi pomugł!!Oby wszystkie byly tak pomocne jak ten:cup:

Słownik ortograficzny nie gryzie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03.