![]() |
Rotfl, ja tylko odsyłam do tematu z "wierszykiem o modach" autorstwa The Great Orshabaal'a, gdzie zaczął się kłucić z poster'ami o to, czy w moim nick'u powinna być kropka, czy też nie;d.
Lepper na traktorze, trzoda krawatów nie nosi. |
Cytuj:
Trudno żeby propowkacja wyszła skoro większość prezentująca poziom choć jako-taki się z nim zgadzała - chyba powinnob yć odwrotnie, ale to może ja się nie znam :P Cytuj:
To forum bez kalda byłoy nudniejsze - w końcu kto by tutaj rozwałki robił? hiehiehie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale wiesz co powiem ci Kald? jakkowliek nierealne to by było czasami rzucenie się z motyką na słońce jest... urocze, niesamowite choćby było z góy skazane na porażkę Cytuj:
Cytuj:
Jak ktoś jest większym noobem ode mnie sprzed tych 2,5 roku to musi być naprawdę z nim źle ;P Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieki, ze mnie zauwazyles... nikt. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak źle i tak niedobrze... zaczniesz się kłócić - źle, zgodzisz się - jeszcze gorzej...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic. Cóż na takim forum z taka srednia wiekowa userow i z taka ich iloscia jaka jest tutaj... trudno sie dziwic ze jest tyle bezsensownych i "dziwnych" tematow ;p. Spojzcie sobie na forum www.rotfl.pl % n00bow wynosi tam 0,01. Dla czego? dla tego ze wprowadzono tam prosty mechanizm jakim jest rekrutacja. www.tibia.pl <- w koncu to jest strona o tibi wiec wprowadzenie takiego "czegos" byloby glupota, w koncu ludzie maja zadawac tutaj pytania dzielic sie doswiadczeniami tibijskimi etc. Skoro wiec kazdy moze sie tutaj zarejestrowac... biarac pod uwage poziom inteligencji polskiej mlodziezy i polakow ogolnie twoja frustracja jest nieuzasadniona... Ale i tak zgadzam sie ze wszystkim co napisałeś.
|
Cytuj:
|
Następny temat w którym ynteligencyja forum narzeka na bandę głupich noobów. :f
A czego spodziewaliście się po forum Tibii, gry która z jakiegoś powodu przyciąga wielu upośledzonych kretynów? Filozoficznych dyskusji o sensie życia? Litości. Ci do których cały ten wywód jest adresowany i tak tego nie przeczytają bo to za dużo tekstu dla nich :FF A nawet jak przeczytają to nie zmieni ich zachowania. Więc po cholere się produkować? Chcecie zaszpanować mądrością czy co? Dajcie se buzi na zgode a potem niech ktoś zamknie ten topic. |
Aval, skoro za dużo Ci tutaj inteligencji, to zniżę się do poziomu takiego, jakim chciałbyś do końca widzieć to forum - wszak jest ono adresowane do tibijczyków.
Ńje rozmafiam s kimź, kto słucha pedalzgiej muzy!!11111 Zapszepaszdżone ziły ~ bżmią hójofo1. |
Blah, chodziło mi o to że ten topic jest sensu bo i tak nie ma sposobu na dotarcie do 60 000+ kretynów. Też wolałbym żeby na tym forum byli sami inteligentni ludzie, ale ono jest już zbyt zasyfione. Jak już pisałem większość użytkowników pewnie nigdy nie przeczytało tak długiego tekstu jak twój post. Smutne ale prawdziwe ;<
A o gustach sie nie dyskutuje. |
A mi chodziło o to, żeby pokazać, że poza tymi 60k n00bów jest paręnaście osób, które potrafią wszędzie się wcisnąć i zawsze jadą pod publiczkę.
Swoją drogą, pomiędzy gustem a bezguściem leży kosmos różnic. |
Cytuj:
Ujawnia się tutaj ta najgorsza cecha forum internetowego. "Im więcej ludzi na forum - tym mniej mnie na forum" ot jest pierwsza i druga zasada dotyczaca forum... trzeciej nie zdradzę, bo się obrazicie. |
Cytuj:
Spodziewaliśmy się ludzi, którzy nie słuchają nowej płyty COMY. :S |
Wydaje mi się, ale to moje skromne zdanie, że tibia.pl niedlugo może przeistoczyć się w wierną kopię gery.pl . Nie będe się wypowiadał w kwestiach n00bów bo danie przez Droma kilku modów dla porządnych i rozważnych userów napewno by troszkie załatwiło.
Kald, ino Twoje pisanie nie ma sensu tutaj. Większość Cię poprze bo chcą być "elytarni", next część bo są glupi i nie zrozumieli posta.. część oleje, a część i tak Cię nie lubi :P. Imho i tak do nikogo nie trafi ten temat głębiej.. |
me elyte plax xD
@Kald: A teraz powiedz mi - dlaczego najpierw próbujesz stworzyć (z góry skazaną na porażkę) okazje do flame'u, a potem obwiniasz wysztkich za to że się nie powiodła? Zaraz wszyscy są lizodupami i jadą pod publiczke. Część owszem - ale czemu zaliczasz dot ej kategorii wszystkich? A teraz powiedz mi - jak chciałeś wywołać flame? flame'u się nie wywołuje z prądem, tylko pod prąd. @Maethi: yup. Część chce być elytarna, część zuważona, itd - próbują się wybić jak teraz jest niemalże wszędzie na świecie. Za wszelką cenę. Ale powiedz mi - dlaczego zaliczasz do tej grupy osoby które mają własne zdanie - które pokrywa się dosć mocno ze zdaniem Kalda - w końcu do jasnej cholery - nie tlyko kald myśli w ten sposób? Każdy kto ma choć troche oleju w głowie nie jest zadowolony z tego co się obecnie dzieje na forum. Dlaczego więc - gdy w końcu mają okazje wypowiedzieć swoje zdanie (bo temat kolejny zakłądać z tego powodu nie ma sensu) zostają zjechani do lizodupów za swoje zdanie i swoje własne wnioski tylko dlatego że się pokrywają z tymi Kalda? Dziękuje bardzo za takie coś - prosze zatrzymać autobus bo wysiadam. Cytuj:
Cytuj:
Smutne, ale prawdziwe Cytuj:
zacytuję pewną ciekawą (aczkolwiek fikcyjną) osobę: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Ten temat pomału zmierza do flame'u... czego tak pragnął autor ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |