![]() |
teraz!
teraz bede mogl robic nowe wyglądy potworkow jak cipsoft! co o tym sądzicie?
|
Mam nastepujace pytania:
1. Czy da sie logo zmienic a jak sie da to prosze powiedziec jak 2. Dlaczego po zmianie rysunkow (nie zmienialme outfitow ani potworow) tylko bronie wokol postaci robi sie taka czarna otoczka i miga jak postac sie rusza i zmieniaja sie kolory outfity jak sie rusza. Help plx. Z gory thx nagrodze malym reputkiem |
1. Poszukaj w guglach pliku który otwiera *.pic
2. Bug programu, to nie twoja wina |
a da sie zmieniac nazwy itemsow??
|
Oglondalem Sobie Zdjencia na tym forum i znalazlem zdjencie dzie gosc mialposdwietlane itemy na niebiesko zaje....ie to wyglondalo jak to zrobic wie ktos moze ??
|
Łeeee ....
A mi wyskakuje cos takiego: Tibia.spr must be in the same directory as this programX( X( X( X( X( X( |
a da sie zmieniac nazwy itemsow??
|
Fajnie miec orginalny wyglad itemow ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
HEj nie wiecie czy da sie to odpalic na linuxie?
|
S kąd moge pobrać Tibie Spirite Editor bo ten link z tego tematu wyskakują mi jakieś noobowskie screeny :| :/
|
up: patrz: przyklejony poradnik crowala w dziale "fake'i"
|
Ktoś się pytał o tą otoczkę
http://img484.imageshack.us/img484/981/tretetdfnk4.png Da się temu zaradzić? Proszę o pomoc :) |
@up: wypełnij tło w grafice ludzika na purpurowo (255, 0, 255)
|
witam, mam podobne pytanie jak któryśtam pan up, mianowicie:
chciałbym zapytać jak można podświetlić itemki [czy coś w tym stylu, widziałem na jakimś screenie że gość miał podświetlone eq itp.]. Czy da się jakoś to wykombinować? Bardzo proszę :) |
@Celoz
Niestety to nie to... Od tego update podmiana spritów w paincie daje taki efekt. Podczas chodzenia wyświetlają się właśnie takie otoczki..., w kratce obok też. Już niektórzy wiedzą co z tym zrobić, ale się tą wiedzą nie chcą podzielić. |
Cytuj:
|
Nie robcie tego !! ja to robilem i mi wszystko sie zwalilo musialem od nowa tibie instalowac !
|
"Już niektórzy wiedzą co z tym zrobić, ale się tą wiedzą nie chcą podzielić."
To ja bym bardzo prosił tych którzy wiedzą o podzielenie się tu lub na PW. :) |
Czy może mi ktoś wreszcie pomóc? Prośbe pisałem up..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |