![]() |
Nie wiem czy 100 to zawrotna liczba :P :).
|
39 - egzamin z czesci humanistycznej, 41 - czesc mat.-przyrodnicza
Razem:80 Ogolnie jestem zadowolony (probny wypadl slabiej-76pkt.) Do tego dochodza ocenki: 4 przedmioty punktowane, z ktorych mam 3 piatki i jedna czworeczke(j.polski ofkors) + 8pkt. za swiadectwo z paskiem wychodzi razem ~157pkt. |
Hm. No niesamowite, same mózgi, minimum 75pkt. Ale jak przychodzi sie wykazac, to cisza. A teraz przyznajcie sie, o ile okantowaliscie ? Ja miałem łącznie 50pkt. Nic rewelacyjnego. No ale cóz.
@Rothes Szczerze? Może i troche masz racji, ale to nie taka zazdrosc, ze wszyscy mieli min. 75pkt, bo i tak wiadomo ze wiekszosc kantuje. Powiedzmy ze to taka zlosc na siebie, bo znajac zycie, gdybym sie pouczyl mialbym napewno lepszy wynik. |
42 i 42 czyli w sumie 84, bardzo jestem zadowolony z tego wyniku, chociaz gdybym sie pouczyl mialbym na pewno wiecej :p
Lacznie bede mial 149 punktow |
tez mi sie nie chce wierzyc ze wiekszosc ponad 75... wkret jak nic bo co forum to mozna poklamac a w Rl to pewnie max 60. Ja sie przyznam jak chodzilem do gim to z testu mnalem hum. 30 a z matmy 20 i nie placze bo teraz ide do 2 tech.handlowego :D
|
Cytuj:
I nie wiem, być może to tylko moje odczucie, ale wydaje mi się, że za Tobą i ..::QRAS::.. przemawia czysta zazdrość (sam wypadłem kiepsko, więc nie wierzę, że innym poszło lepiej). Mam rację? |
up
To nie zadna zazdrosc jedynie pokazanie ze ja nie jestem zadnym geniuszem ale miejsza z tym gim juz dawno skonczylem :P |
Hmm 59 pkt nie napisalem tego testu rewelacyjnie mogło być o wiele lepiej ,ale trudno się mówi trzeba żyć dalej.. byle by się do szkoły dostać i zapomnieć o gim..Nie rozumiem ludzi którzy piszą nie prawdziwe wyniki albo piszesz prawdę albo nie piszesz nic... co chcecie aby inni wam takiego wyniku zazdrościli? Ten egzamin jest podobny do testów szkolnych,piszesz masz szczęście dostajesz dużo pkt ,piszesz słabiej dostajesz mało punktów.
Nie jest to obowiązkowy temat dla wszystkich piszących w tym roku egzamin dlatego pisz prawdę,albo nie pisz nic i nie oszukuj innych. |
Cytuj:
Nie rozumiem po co sie przejmowac nawet jesli ktos sobie zawyzyl wyniki. Jego sprawa jesli chce zaszpanowac. Jak dostane te zaswiadczenie o wynikach zrobie fote/skan zeby nie bylo gadania :\ |
Czesc matematyczna - 27 punktow, czesc humaniustyczna - 46 pkt, lacznie 73 z czego jestem calkiem zadowolony.
|
ja miałem 64 pkt (35 hum , 29 mat)
BAAAAD |
Moje wyniki to : 47 humanistyczny i 45 matematyczno - przyrodniczy - w sumie 92B)
|
43 z części humanistycznej (myślałem że będzie lepiej : | Chyba rozprawke spieprzyłem), 40 z matematczno-przyrodniczej. Razem z ocenami itede mam 147 punktów. Może być.
A średnia krajowa jest faktycznie lekko przerażająca :/ |
ja jestem nawet zadowolona z moich wynikow, bo 80 pkt to nie najgorzej :P
45 z humana i 35 z matematyczno-przyr. o zgrozo ja wole matme!! xD a ze srednia to bad, bo olewam sql ;] srednia krajowa zostawiam bez komentarza :D |
Eee... a jakie to ma znaczenie, ze wiesz ile kto ma punktów ? zeby sie pochwalić Swoją inteligencja? eee... tu chyba chodzi o podsumowanie swoich umiejetnosci i wiadomosci... z czym się wiąze jakies kryterium brane pod uwage podczas rekrutacji. ja osobiscie mialem 38 z matmy, i tylko 33 z humana.. (a wydawalo mi sie ze human był prosty :S)... ale.. kogo to obchodzi? :>
|
Moje wyniki: 45 humanistyczny, 35 matematyczno-przyrodniczy.
Razem ze świadectwem itd. 134 pkt. |
heh na początku se pomyślalem że coś tu jest nie tak wszystcy pisza ze przynajmniej powyżej 75 pkt mieli a w tibi lvl powyzej 60 co się wiąze z duża strata czasu ale sobie pozniej uswiadomilem ze ten test faktycznie trzeba bylo brac na chlopski rozum i tylko zadania z fizy przeszkadzaly jezeli ktos malo uczęszczal do szkoly:) z testu mialem 74 pkt 32 hum 42 mat w porownaniu do tych wszystkich na forum to malo ale za to jak dolicze swiadectwo ;) to wyjdzie 142 :]
|
43 mat-przyr
43 hum LO 9 we Wrocławiu otwiera przede mną swoją bramę ;] W sumie 77 rekrutacyjnych |
Same tu debile i kujony na tym forum :(
|
Cytuj:
@topic Ja miałem 35 z matmy i 41 z humana. Średnio jak na mnie chyba:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |