Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs SMS! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81392)

FUHRER 18-06-2006 07:43

lol

Widac ze konkurs robiony po to zeby jak najwiecej zarobic bo to jest lekka przesada zeby placic za sms'a 6 zl + wat 22% czyli w sumie 7,32 zl . Kazdy kto ma rozum to wie ze w Tibie gra najwiecej dzieci w wieku 10-17 lat i to dla nich zadna strata wyslac sms'a wkoncu rodzice funduja karty itd. Beda tacy ze wysla po pare smsow ;] siano na tego pacca 6 miesiecy zwroci sie bardzo szybko + ladnie sobie zarobicie . Any way good pomysl i trzeba trzepac kase na jeleniach ;]

Turus Amaw 18-06-2006 08:25

nie jestem zwolnennikime konkursów sms'owych, ale mysle że jak od czasu d czasu wyśle jednego to nic mi się nie stanie

Senon 18-06-2006 08:26

@2up:
hehe pozytywnie ; )

Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=

:evul: KoMeRchA :evul:

Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))

Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d

Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]

przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki.

7 zł za sms PaRaNoJa spoko i miałego wysyłania smsów haha

seedee 18-06-2006 08:41

hahahaha! o_O biedna Tibia.pl szuka sposobu na wyrwanie jakieś odrobiny kasy z rąk biednych pikselkowiczów :D hahahaha, pewnie jak audiotele... wygra jeden paccaa a wy jako banda naciągaczy dostaniecie 10x tyle... brechtam... ale lamerstwo!

Senon 18-06-2006 08:52

Jelenie w terenie

Rozpoczynam akcje Jelenie w terenie !!!

http://img.photobucket.com/albums/v6...jelen_milu.jpg

Akcja dla wielbicieli smsów za żenione 7 zł

Rafciu Mistrz 18-06-2006 09:02

Chyba mam źle w głowie, ale wysłałem, anóż się uda... xD ( nadzieja matką głupich.. i tak nic nie wygram :P )
Ciekawe ile kasy wytrzepiecie... :>

PartyBoy 18-06-2006 09:39

6zł + vat za sms, w którym masz małą szanse na wygranie pacc.... Gruba przesada... Wole uzbierać 90zł i kupić pacc, chociaż już nie gram w Tibie :P

Spalony 18-06-2006 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PartyBoy
6zł + vat za sms, w którym masz małą szanse na wygranie pacc.... Gruba przesada... Wole uzbierać 90zł i kupić pacc, chociaż już nie gram w Tibie :P

to zbieraj nikt Cie przecież do smsowania nie zmusza, wogule śmieszni jesteście żal wam dupe ściska że nie macie 7 zł na smsa to odrazu wypisujecie bzdury że to za drogo i że tak nie powinno być. Ja osobiście też nie wysyłam kasy bo nie mam zamiaru w tibie inwestować... dla mnie jest to tylko czysta przyjemność po cięzkim dniu.

jaroslawbeczek 18-06-2006 10:25

mam pytanie... a mianowicie
wysłałęm eska i oczywiscie wszystko dobrze ale tam pytali o nick postaci...
aktualnie nie mam zadnej postaci ponieważ czekam na nowy swiat tak wiec czy w przypadku wygranej zalozycie mi pacc na nowym koncie? bo podalem tam nick 1 lvlowej postaci ... ?! ( fajnie by bylo jakby sie wysylalo np. 15 eskow za 6 zl i masz pacc , btw. tibian earth fajny pomysl)
plz odp. ! :( me noob

Quezacoatl 18-06-2006 10:25

Tia, powiedzcie mi tylko jedno, w przypadku gdy wysłane SMSy dadzą więcej pieniędzy niż koszt tego PACCa (powiedzmy 2 i pół raza tyle [wariant optymistyczny, no nie?] ). W takim przypadku jest możliwość choćby zmiany nagród, np. 2 osoby dostałyby tego PACCa, lub zwycięzca dostałby tego droższego, lub też reszta przeszłaby na kolejne losowanie. Możliwości dużo, ale nie wyjaśniliście tego ( jest tylko "a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.") . Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nawet przy takiej wielokrotności resztę byście po prostu do kieszeni wzięli. ;)

Adner 18-06-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Tia, powiedzcie mi tylko jedno, w przypadku gdy wysłane SMSy dadzą więcej pieniędzy niż koszt tego PACCa (powiedzmy 2 i pół raza tyle [wariant optymistyczny, no nie?] ). W takim przypadku jest możliwość choćby zmiany nagród, np. 2 osoby dostałyby tego PACCa, lub zwycięzca dostałby tego droższego, lub też reszta przeszłaby na kolejne losowanie. Możliwości dużo, ale nie wyjaśniliście tego ( jest tylko "a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.") . Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nawet przy takiej wielokrotności resztę byście po prostu do kieszeni wzięli. ;)

Moim zdaniem te nadwyżki byłoby dobrze wykorzystać na serwery, ale już widzę te wielkie bunty i manifestacje.

Kulek 18-06-2006 10:48

Nareszcie jakiś łatwy sposób na zdobycie PACC'a :evul:

vaviec 18-06-2006 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Senon
@2up:
hehe pozytywnie ; )

Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=

:evul: KoMeRchA :evul:

Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))

Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d

Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]

przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki.

7 zł za sms PaRaNoJa spoko i miałego wysyłania smsów haha

Ty jakis glupi jestes czy co?: P
1.Dzieki naszemu systemowi Tibia.pl dostanie GOWNO z tych 7zl +vat.
2.Wiekszosc tej asky pojdzie na servery,konkursy etc.
3.Nawet jakby dostali cos z tych smsow to co? Twoi rodzice za darmo pracuja?
4.Tee kurde. Na jakim kanale ogladasz te bajki? Fajna historyjka ci wyszla:>
(serio)
5.Pozwol mi zgadnac...jestes kolejnym anty tibio-peelowskim wojownikiem z tibia.org.pl?

Topic@
sesemesa nie wysle...kasy szkoda: P

slawekmag 18-06-2006 11:06

Gratz. Tibia.pl rozwija się w niesamowitym tempie super pomysł.

Sasqacz 18-06-2006 11:06

6 zl + VAT ??
OMG ale zdzierstwo :D

matekk fst bolt 18-06-2006 11:13

a ja juz wyslalem 2 smsy :D:D i mam nadzieje,ze wygram 8o :baby:

Peter of Refugia 18-06-2006 11:30

Pomysł dobry, tylko SMS troszke drogi (6 PLN + vat)
Heh

bosal 18-06-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez seedee
hahahaha! o_O biedna Tibia.pl szuka sposobu na wyrwanie jakieś odrobiny kasy z rąk biednych pikselkowiczów :D hahahaha, pewnie jak audiotele... wygra jeden paccaa a wy jako banda naciągaczy dostaniecie 10x tyle... brechtam... ale lamerstwo!

Tak jak mowilem jesli bedzie wiecej kasy bedzie mozliowsc PACCA np. na rok, albo zrobimy pare losowan np PACC na 3 miechy na 6 miechow i na rok. Tibia.pl nie bierze kasy dla siebie chyba juz nie raz sie o tym przekonaliscie. Jako jedyni organizujemy konkursy z coraz to fajniejszymi nagrodami! Mozemy tego nie robic... chcecie ?

Kulikos 18-06-2006 12:05

Juz wyslane ;p Nie licze nawet na wygrana chociaz byloby milo :) Mysle ze te 6 zl to niezbyt duzo, ale jednak... Dobrze ze nie mam do kogo dzwonic i mam na kom 90 zl ^^
Mam nadzieje ze chociaz troche was wsparlem :)
Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D
2 smsy juz poszly ;p

Łuk4sz 18-06-2006 12:11

No no tibia.pl bardziej zaskakuje(pozytywnie oczywiście).Wczoraj Tibian Earth, dzisaj konkurs smsowy!Gratuluję pomyśłów.
Rozumiem, że te informacje z czerwoną gwiazdką są obowiązkowe?Nr gg i nr tel to na wszelki wypadek gdyby były jakieś komplikacje?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03.