![]() |
lol
Widac ze konkurs robiony po to zeby jak najwiecej zarobic bo to jest lekka przesada zeby placic za sms'a 6 zl + wat 22% czyli w sumie 7,32 zl . Kazdy kto ma rozum to wie ze w Tibie gra najwiecej dzieci w wieku 10-17 lat i to dla nich zadna strata wyslac sms'a wkoncu rodzice funduja karty itd. Beda tacy ze wysla po pare smsow ;] siano na tego pacca 6 miesiecy zwroci sie bardzo szybko + ladnie sobie zarobicie . Any way good pomysl i trzeba trzepac kase na jeleniach ;]
|
nie jestem zwolnennikime konkursów sms'owych, ale mysle że jak od czasu d czasu wyśle jednego to nic mi się nie stanie
|
@2up:
hehe pozytywnie ; ) Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców. Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko. Paranoja =.= :evul: KoMeRchA :evul: Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; )) Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ] przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki. 7 zł za sms PaRaNoJa spoko i miałego wysyłania smsów haha |
hahahaha! o_O biedna Tibia.pl szuka sposobu na wyrwanie jakieś odrobiny kasy z rąk biednych pikselkowiczów :D hahahaha, pewnie jak audiotele... wygra jeden paccaa a wy jako banda naciągaczy dostaniecie 10x tyle... brechtam... ale lamerstwo!
|
Jelenie w terenie
Rozpoczynam akcje Jelenie w terenie !!!
http://img.photobucket.com/albums/v6...jelen_milu.jpg Akcja dla wielbicieli smsów za żenione 7 zł |
Chyba mam źle w głowie, ale wysłałem, anóż się uda... xD ( nadzieja matką głupich.. i tak nic nie wygram :P )
Ciekawe ile kasy wytrzepiecie... :> |
6zł + vat za sms, w którym masz małą szanse na wygranie pacc.... Gruba przesada... Wole uzbierać 90zł i kupić pacc, chociaż już nie gram w Tibie :P
|
Cytuj:
|
mam pytanie... a mianowicie
wysłałęm eska i oczywiscie wszystko dobrze ale tam pytali o nick postaci... aktualnie nie mam zadnej postaci ponieważ czekam na nowy swiat tak wiec czy w przypadku wygranej zalozycie mi pacc na nowym koncie? bo podalem tam nick 1 lvlowej postaci ... ?! ( fajnie by bylo jakby sie wysylalo np. 15 eskow za 6 zl i masz pacc , btw. tibian earth fajny pomysl) plz odp. ! :( me noob |
Tia, powiedzcie mi tylko jedno, w przypadku gdy wysłane SMSy dadzą więcej pieniędzy niż koszt tego PACCa (powiedzmy 2 i pół raza tyle [wariant optymistyczny, no nie?] ). W takim przypadku jest możliwość choćby zmiany nagród, np. 2 osoby dostałyby tego PACCa, lub zwycięzca dostałby tego droższego, lub też reszta przeszłaby na kolejne losowanie. Możliwości dużo, ale nie wyjaśniliście tego ( jest tylko "a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.") . Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nawet przy takiej wielokrotności resztę byście po prostu do kieszeni wzięli. ;)
|
Cytuj:
|
Nareszcie jakiś łatwy sposób na zdobycie PACC'a :evul:
|
Cytuj:
1.Dzieki naszemu systemowi Tibia.pl dostanie GOWNO z tych 7zl +vat. 2.Wiekszosc tej asky pojdzie na servery,konkursy etc. 3.Nawet jakby dostali cos z tych smsow to co? Twoi rodzice za darmo pracuja? 4.Tee kurde. Na jakim kanale ogladasz te bajki? Fajna historyjka ci wyszla:> (serio) 5.Pozwol mi zgadnac...jestes kolejnym anty tibio-peelowskim wojownikiem z tibia.org.pl? Topic@ sesemesa nie wysle...kasy szkoda: P |
Gratz. Tibia.pl rozwija się w niesamowitym tempie super pomysł.
|
6 zl + VAT ??
OMG ale zdzierstwo :D |
a ja juz wyslalem 2 smsy :D:D i mam nadzieje,ze wygram 8o :baby:
|
Pomysł dobry, tylko SMS troszke drogi (6 PLN + vat)
Heh |
Cytuj:
|
Juz wyslane ;p Nie licze nawet na wygrana chociaz byloby milo :) Mysle ze te 6 zl to niezbyt duzo, ale jednak... Dobrze ze nie mam do kogo dzwonic i mam na kom 90 zl ^^
Mam nadzieje ze chociaz troche was wsparlem :) Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D 2 smsy juz poszly ;p |
No no tibia.pl bardziej zaskakuje(pozytywnie oczywiście).Wczoraj Tibian Earth, dzisaj konkurs smsowy!Gratuluję pomyśłów.
Rozumiem, że te informacje z czerwoną gwiazdką są obowiązkowe?Nr gg i nr tel to na wszelki wypadek gdyby były jakieś komplikacje? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |