![]() |
ja gram tak hmm... 5 godzin dziennie.
|
Ja gram tylko od 2-4 godzin . Dla jednych to mało , lecz dla drugich dużo.
Tibia to nie wszystko na jeden dzień :P Pozdro. |
8/10 Godzin. Ale niedługo zaczyna się rok szkolny, więc pewnie spadnie do dwóch.
|
Hmm ja wstaje o 9:00 i po zapisie zaczynam expic, nastepnie o 15:00 ide zjesc obiadek pogram sobie w playa 2 ;) do 17:00 i ide na polko a potem wracam około 22:00 i gram do 24:00-1:00. Co wy na to? :D
|
Ja kiedyś gralem do 9h dziennie ale teraz tibia mi sie troszki znudziła i ostatnio gram bardzo mało 2-3h dziennie. Uważam, że jeżeli ktoś gra wiecej niż 8h dziennie to jest juz prawdziwy maniak tej gry. B) Hociaż sam kiedyś nim byłem :)
|
Ja gram od 5h do 7h i to i tak nie jest duzo :P
|
ja nie jestem nalug :}}
ja siedze przy tibi gdzies jedna dwie gura 3 godzinki czyli nie jestem nlug i tesz nie laze caly czas na hunty tylko siedze przed depot i runki robie :)
|
Ja gram w Tibie dziennie 3-4h
|
Ja gram w tibie conajmniej od 2-4 godzin czasami mnie ponosi i gram 5-6 godzin.Ale bardzo żadko.:D
|
Ja grałem dziennie ponad 10 h (nawet dochodziło do 12 h) a tera Tibia mi się znudziła i gram w Ultimę, więc gdzieś 10 minut dziennie...
|
Ja gram w tibie okolo 5h dziennie ale np dzisiaj gralem cała noc:P
|
ja gralem kiedys w tibie 12-14 godzin dziennie,ale juz w to nie gram :]
|
Ja gralam tak jak koles wyzej :] ale zaliczylam 4dedy w 3dni X( i jestem zla i nie wiem jak to bendzie
|
Tibia to w końcu nie całe życie ale pół:D
:) Wstaje rano około 10.00 i siedze gdzieś około do 12.00 - 13.00.
Następnie wybywam z domku wracam około 18.00 - 19.00 i siedze gdzieś do 0.00 - 1.00 Czyli czasami 6h czasami 8h :D. W roku szkolnym gdzieś 3-5h dziennie:D Mam knighta i Sorcera. Knight Daiboloso lvl 20 skile 59/58 Master sorcer Diabolosek Lvl 22 |
ja gram najmniej 6godzin dziennie normalnie to po 10... a moj rekord to 12godizn i 35minut nonstop :D:D
|
żenada
Jak czytam niektóre komentarze to sądząc po ich treści i licznych błędach, że niektórzy mogli by więcej czasu poświęcać na realne życie wliczając naukę ortografii. Po 10 godzin grać w wakacje? Ładnie spędzacie najlepsze lata:o
|
Cytuj:
|
Ja gram od 22,5h do 23,5h zalezy jak dlugo siedze na kiblu jak sraka wezmie :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |