![]() |
ta "falanga"? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aardzo krzywa...nie wiem po ..uj robisz takie wielkie armie...nic ciekawego się nie dzieje w tym odcinku, nadal bieda
|
wiem;)
nastepny odcinek bedzie o wojnie;) |
hmmmm ciekawie sie zapowiada wez mnie dodaj ale jako żołnierza w armi elfish morda:evul:
|
Nawet fajne. Chociasz końcówka nudna, nic się nie działo ciekawego czekam na ostateczną bitwe :P .Nawet fajna fabuła>
|
W fake są pokazane dwie armie, nic innego on nie wnosi (żadnych sugestii co do taktyki na zgromadzeniu itd.), te żołnierzyki to muszą być jakieś super hero żeby wygrać z przeciwnikiem... No i elfy ze złymi siłami ;< Trochę nielogiczne miejsca w armii - na początku powinny być wampiry, zombie, demony, banshee i oczywiście behe, a z tyłu potwory uderzające z dystansu - magowie itd.
|
wez mnie PlZ
Weź mnie proosze chce miec LvL 500 i nazywac sie Mornimir chce byc druidem i dobrze walic i ty mi DaSz ubranko (Paccowe) :)
----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
Cytuj:
Sprzedaje cie do moda:] Jaki n00bek-.- Tacy ludzie powinni byc wysyłani do wariatkowa na wielką resocjalizacje od n00bstwa!! Schowaj sie i nie wracaj! |
[quote=Radziszek]Sprzedaje cie do moda:] Jaki n00bek-.- Tacy ludzie powinni byc wysyłani do wariatkowa na wielką resocjalizacje od n00bstwa!! Schowaj sie i nie wracaj![/QUOTE
LoL Wiekszy odemnie Nawet nie umiesz dobrego faka zrobic HaHaHaHA |
@up;
lololololol^2 ;P Co do fake: wieksze slajdy!! Ale puste. Kreujesz olbrzymie armie bez wiekszego sensu - tyle nie trzeba. Do tego zmiana kolorów - ale trawke trzeba było normalną zostawic. Fabuła także jest jakaś niespełna. No i kompletnie oklepana No, ale się zobaczy. Na razie słabiutko Fabuła: 1/10 wykonanie: 3/10 Ogólnie: 4/10 = 2/10 Czyli słabiutko - przemyśl fabułę, nie rób tak więskzych terenów, a jeśli juz to je urozmaicaj mocno. I nie powinno być źle |
[quote=Galav of TiBiA]
Cytuj:
Zrub sam fake to pogadamy:evul: |
fajny nawet fake
8/10 narq |
Z powodu zniszczenia klawiatury(wylałem herbate;P) nowy odcinek pojawi się w następnym tygodniu. Przepraszam za opóźnienia!
PS: Pisze z kompa kolegi. |
Oj nienajlepiej ci idzie... Dość cieniutkie wykonanie, ortografia no comments... Normalnie bym cię zjebał równo (cholerna cenzura), ale dziś jestem już wykończony idiotyzmem ludzkim. Wyjątkowo ocena po next parcie. A jeżeli ci brakuje luda... jeżeli NAPRAWDĘ brakuje ci kogoś na mroczną stronę fejka... jeżeli dałbyś WSZYSTKO (albo ciut mniej ;]) za kogoś do rekrutacji... to poproś kogo innego bo ja nie mam zamiaru w tym występować.
|
hej, Radziszek, a masz miejsce na jeszcze jednego gościa w fake?
|
Nie oglądaj Shaman Kinga bo ci to wam wszystkim palma z tym odbija.
Fake Fake jest żałosny. Nudny i nie wiadomo o co chodzi. Dziecięcy humor (no w końcu Shaman King jest od 7 lat). Pusto jak w d*pie u komunisty. Outfity paintowe. Ogólnie 0/10. Nie kontynuuj tego fu*ka bo jest do kitu. |
@up
jesteś w mniejszości. jak uważasz że to kiepski fake to idź se pooglądaj teletubisy bo to chyba twoj ulubiony program. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |