Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pl Vs Swe - Ab (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8244)

Thomasi 11-08-2004 13:01

no jezeli oni atakowali by nas to by tak bylo ale byłem tam i wiem że w większości było na odwrót:)

Abdul 11-08-2004 13:07

I wlasnie dlatego zaluje ze jestem polakiem... wszyscy macho siedza w depo i sie madrza "wyjedziemy jak sie nie beda spodziewac" a pare sec. pozniej "nie wychodzimy bo nas pozabijaja!"..... a tych dwoch polakow 30+ co bili przed dpeo to n00by 1 klasy.... ten od lewej strony depo mogl w kazdej chwili uciec ale stal i sie uhal -.- respecto naprawde >.<

Thomasi 11-08-2004 13:48

Abdul no ale powiedz mi co np ja druid (wtedy jeszcze 19 lvl i 26 mlvl) miałem zrobić miałem dosłownie 3 hmmy bo nikt mi nie chcial dac nawet sdka to co mialem wyjsc i atakowac z hmma 50lvl+ ??dlatego stałem w depo i uhałem innych bo uznalem ze bez sensu zebym stracił lvle a napewno bym nie pomógł po pierwsze tam kazdy biegał gdzie chciał jeszcze jakby się wszyscy zucili na jednego to coś by mogło być

P.S dziekuję za podniesienie mi reputacj:Dprzynajmniej nie mam ujemnej:)

Lord Karik 11-08-2004 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Trigger
TO jest elysia?

tak ponieaz name typka mowi ze to elysia.
17:28 You see Sorcer of elysia (Level 14). He is a druid.

Filmik ogólnie fajny tylko ze polacy przegrywaja X(

ZABIC SZWEDÓW!!!!!
MY ZADZIMY :king:

Wukio 11-08-2004 20:28

Fajny filmik . Szkoda ze polacy to cykory i z dp nie wyszli.Jakbym ja tam byl to bym walnol UE moim 20 lvl sorcem [zart ;) ]

Szczawik 11-08-2004 23:27

Za duzo mówicie

Goście siedzący w depo mieli puścić się do walki?? Panowie...tam były same 10-15 lvle.....wiem bo byłem i siedziałęm w depo aż przyjdzie ktoś kto dałby nam nadzieje na zwycięstwo...wujek sie cieszy ze wyszedl z depo??Wiadomo że niewarto mieć skulla dla takiego pionka(sory ale niewiem jak inaczej to nazwac).....

Mysle że niepowinniście osądzać ludzi siedzących w depo bo tylko garstka z nich mogła cokolwiek powiedzieć a tak wogule to niejest wojna Polska - szwecja tylko FD-BOS(nieistniejący)

Aha a poza depo 40-70....no może sie znalazły 30 :)

czekam na odpowiedzi...

Duzy 12-08-2004 00:13

Co do tego filmiku tez tam bylem ( Duzy Pall ) to filmik jest taki se tylko kicha ze przgralismy ( zreszyotom jak moglismy wygrac jak wszscy siedzieli w dp i bali sie wyjsc zreszotm nie dziwie sie jak tam bylo np tacy ludzie jak : Riverlan (72 pall) albo Don Kebalz (61 pall) a polaka jakiego tam na najwikszym levelu widzialem to był 40 level )

A co do szczawika to wtedy to juz nie byla wojna FD vs BOS powniewarz BOS juz wtedy przegrala wojne i juz bylo po wojnie to była wojana Pol - vs FD

Nosferat 12-08-2004 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barwuś
ale my też nie jesteśmy święci... ide sobie a tu jakiś palek mnie nawala, swojski nick to pisze "stuj" i krótka rozmowa:
- Polak?
- tak
- to sorka polaków nie bije [...] tylko szwedów
I dał mi jakąś zbroje naszyjnik i wędke...
Ta wojna chyba nigdy sie nie skończy :[

Miałem taki sam motyw.. spokojnie sobie expie na dwarfach a tu mi wypada jakiś white skull i sie drze STOP!!
ja staje a koleś do mnie where are u from?
no to ja poland
koleś ok bo bije szwedow
tyle że mi nic nie dał :)

A apropo filmu to ogladnołem tylko do połowy dalej już nie moge na to patrzec...

Axoh 12-08-2004 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdul
I wlasnie dlatego zaluje ze jestem polakiem... wszyscy macho siedza w depo i sie madrza "wyjedziemy jak sie nie beda spodziewac" a pare sec. pozniej "nie wychodzimy bo nas pozabijaja!"..... a tych dwoch polakow 30+ co bili przed dpeo to n00by 1 klasy.... ten od lewej strony depo mogl w kazdej chwili uciec ale stal i sie uhal -.- respecto naprawde >.<

Hmmm.. Czyzbys nazywal mnie noobem?
Twoim zdaniem to ze walczylem, mimo tego ze nie mialem szans pozwala Ci na nazywanie mnei noobem?
Czy to ze walczylem z moimi najlepszymi przyjaciolmi, zeby pokazac ze nie jestem jednym z 'kozkow' siedzacych w depo, ze chcialem pokazac ze sie nie boje FD , ze nie przejmowalem sie stratami w postaci swiadczy o moim noobostwie?
Zastanow sie co piszesz, zanim cokolwiek napsizesz. A jesli masz zmaiar powyzywac ludzi od noobow, to pograj sobie na rooku, a nie pisz tego na forum.
Tym postem obraziles mnie i moich przyjaciol, za ktorych oddalem zycie i zmarnowalem moja postac, ale jestem z tego dumny.

C U in hell!

Thomasi 13-08-2004 10:20

moze i mógł uciec ale postanowił zostać i dalej walczyć i takich ludzi powinno się cenic:)

Sorcers of titania 14-08-2004 09:00

Kufffaaaaaaaa ;-(

Biedni Polacy .. szkoda że tam mnie nie było ... Akurat usłyszałem od kumpla że w Ab była wojna a ja bezczynnie siedziałem w Thais ..Bożeee :-(
Żałuję Poległych - Polaków ;-(
ps. jak będę miał już zarypisty lvl to będę pomagał noobom a nie jak niektórzy szwedzi albo br.. zabijać ich a br i swe będę tępił !!

Axoh 14-08-2004 23:20

@up
Mowiac 'noob' masz na mysli newbie? Bo noobow tez zabijam i nie dziwie sie ze inni to robia.
Sry za OT.

DragonGoku 15-08-2004 07:58

niezly filmi a nooby jak zwykle stoja w dp

Shater 15-08-2004 19:39

Gdzie solidarność??????
Robie właśnie paladyna na elysi jakby był jakiś war to msg do mnie ('Staszek Paladyn') od 9lv i skili dista 40+ bede tłukł szwedów (ofkoz nie wszystkich i nie bez powodu, me not evul rasista plx)
Tych co w depo siedzą to nic tylko odebrac obywatestwo

Tibian 15-08-2004 20:01

Czemu mi ten filmik nie dziala? :(((((((((((
Wlaczam go, ale wyskakuje mi blad :( Jaka tabliczka..
Inne filmy mi dzialaja. Mam najnowsza TIBICAM.

Shater 15-08-2004 21:27

bo to działa nie na najnowszej tylko na poprzedniej,

Thomasi 15-08-2004 23:43

Dragoon Goku czyli uważasz że jestem noobem??

Abdul 16-08-2004 00:28

hmmmm dziwie sie czemu modki nie zbanowalo 60% forumowiczow za rasistwo.... ;\\ c'mon toj uz chyba 10000 temat z cyklu "szwedzi sa jak karalohy! czeeba ich zabidz!" -.- ale co sie dziwic gdyby wszystkim rasistow zbanowali to na forum zostalo by max 100 ludzi ;\

DragonGoku 16-08-2004 08:39

Nie mowie ze ty ale mowie o takicch ciotach co sie boja a jezeli sie bales to twoj bul

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48.