![]() |
Lagurus, Emod i Grucha będą ostatni, gdyż RoM używa ich postaci na battlach. Nie pamiętacie kilku filmików by Liam w ktorych Lagurus mówi po szwedzku? Jeśli cofniecie się na forum.tibia.com/Aurea o jakiś rok, zobaczycie że na Gruchamanie pisze jakiś szwed Mackan. A Emod ewidentnie jest tradowany, myślisz że rodzinka Assenvale pozwoliłaby sobie na posiadanie polaka?
Jednak mam nadzieję że i oni wylecą. Ehhh, fajnie by było gdyby po tym oppisali jak RoM używał ich postaci... ee, dam se spokój, to mało prawdopodobne. /Kosher |
Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.
A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej. |
Cytuj:
w nocy padli Rikser i Dorkiz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurde, 76-79 - różnica wynosi zaledwie 3 fragi!
Jeszcze nigdy FAG tak dobrze nie poszło! a co do pl w romie: może zabiją, wywalą, a może nie, tego nie da się na 100% przewidzieć. Jednak ci z swe ownerami mają większe szanse na przetrwanie. Ahh, co to za czasy, asslick już nie wystarcza, pasy trzeba podać ;( /Kosher |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer... A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B) P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =) ~Bored :S |
Cytuj:
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec? |
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/24603988/rikser_poh.rec.html |
Cytuj:
trochę tutków z neta + 1h czasu i masz bota, którym najwyżej sam siebie możesz zhackować. Cytuj:
@Bjoern Shu Edit zamknęli??? |
Cytuj:
@Sesef Czemu opusciles RoM? :D Hail France xDDDDDD ~Tired ;[ |
Cytuj:
Dadi walczyl z nimi w jednej ekipie (czytal :North Star) i teraz robi to samo na Aurei wiec nie poleci..-.- |
Cytuj:
Filmy Dorkiz: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9663 Rikser: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9649 |
Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?
to byl joke? |
Cytuj:
A na marginesie wystarczy przeczytac ten temat na TIBIA.COM i widac ze to byl "joke". @Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =] ~Hail France!!! |
Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>
|
Cytuj:
niezanosi sie bo chyab juz za duzo servow |
O ile mi wiadomo new servy wyjda razem z update w sierpniu
|
^.-
Badz co badz wiadomo, ze FAG wygra :D Nawiazujac do wczesniejszych komentarzy ;)
ROM za bardzo szaleje, ubili moja postac only dlatego, ze znam kogos z FAG na rl... -.- Czy to oznacza, ze musze byc przeciwko ROM? -.- Nie bylam ale juz jestem :D Pozdro for all :D :* |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |