Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teren Łowów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82712)

pijany rolnik 28-06-2006 19:21

no niezłe niezłe te updaty. chyba kupie pacca

nepton 28-06-2006 19:30

będzie ciekawie

Facc: na 100% zrobią jakieś nowe expowisko, jakieś nowe czary, jakieś nowe itemy, kilka potworów z Pacclandu na pewno zawita też do Facclandu itd itp...
Jasne że Facce dostaną mniej, ale nie trzeba odrazu gadać że nie dostaną NIC :P

Zmiany w grze: Jakby się nic nie zmieniało przez te wszystkie lata to byśmy sobie wszyscy powydłubywali z nudów oczy (co wytrwalsi klawiaturą)... musi sie coś zmieniać, żeby przerwać rutynę, utrudnić warunki, zmusić noobków i nienoobków to RUSZENIA GŁOWĄ i przystosowania się do nowych sytuacji :baby:

Banuta: No, a z Banutą właśnie tak jest... trzeba się przystosować i oswoić z tym buszem żeby cokolwiek Expa, kaski z tego mieć... trzeba Ruszyć Głową... poza tym wprowadza to troche człowieka w klimat RPG, jak ktoś chce tylko liczyć expa to może sobie podarować... /// jedyne co złe w banucie to to że nie ma żadnych mocnych Itemów tylko same deco... :P

Apropo serwerów: moja propozycja jest następująca: trzeba nam noob-pvp :) i tam możemy wysłać wszystkich noobków ;)

Co ja to chciałem powiedzieć jeszcze... mocniejsza odmiana rotworma? występująca tam gdzie zwykłe rotki? wnioski są dwa i zaczynają się od litery "U":
1) U**pili low-lvl knightów którzy zwykli skillować na rotkach (teraz nie będzie to takie bezpiecznie bo Cie padlinorobal nadzieje na rogi jak pójdziesz po cherbate)
oraz: 2) U**pili low-lvl sorców i drutów którzy zwykli expić na rotach (patrz wyżej)
// i znów... przedstawiciele owych profesji zostają zmuszeni do RUSZENIA GŁOWĄ ..."mamo, czy to nie boli?"

tadel 28-06-2006 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peter of Refugia
Wkońcu coś nowego ... :) Ale kiedy będą jakieś update'y dla FACC'ów jak dla mnie ten update będzie z strony CipSoftu namówką na kupienie PACC'a :)

omg, a myślisz ze poco oni to robią -.- chyba jakoś trzeba zarabiać na utrzymanie serwerów, nowy sprzęt i własne żecie -.- no chyba że się mylę.

Roty Rox :D skeletony też :D ogólnie update rox :D

Elex 28-06-2006 19:33

Szczerze mowiac myslalem ze to jakis nowy potwor a nie rotworm, jakas silniejsza odmiana :P Ale fajny nawet. Ale tak po pol roku fajnie jest popatrzec na stary dragon shield albo poison spidera :P

Erhion 28-06-2006 19:38

Wszystko cacy ale zawsze jest to ale. :p

Co do tych padlinowormów to raczej nie będzie tak jak pisze nepton. Oczywiście to jest możliwe ale albo będą to osobne expowiska, albo mieszane ale tylko cześciowo. Oby. :)

Przyda się to... to... każdy prawie tak pisze. A ja bym wolał jakby ulepszyli jakoś porządnie grafikę zwłaszcza potworki i itemy . Wciąż tylko robią coś z tymi rotwormami.

Pozdro.

diablo62 28-06-2006 19:38

a mi sie tam niepodobaja te nowe roty, starsze byly lepsze, te to takie przygarbione i wogole nie fajne ;)

PS: te padlinorobaki to wygladaja jak mamuty XD

Michal9000 28-06-2006 19:40

Oby tylko nowy rot był też dla facc... Bo jak nie to będe zmuszony do...Kupna pacca :P.

Terranova 28-06-2006 19:40

Całkiem fajne, mam nadzieję, że ten skeleton z sska na tibia.mx to jakis nowy potwór a nie przerobiony ds. Podoba mi się też wykończenie terenów, widać, że Cip'y starają się aby były one atrakcyjne i przyciągały uwagę. W sumie zmiany są na razie w grafice i tyle wiemy, mam nadzieję, że dojdą nowe questy, jakieś fajniejsze niż idź > zabij > otwórz szkrzynkę > zgarnij nagrodę.
POdobno mają też być piraci, no a jak są piraci to MUSZĄ mieć zakopany skarb :D także szykujcie łopaty 8o

Pozdro.

Veltaxio 28-06-2006 19:46

;>

Cip Soft w przeszlosci pisal posty o ulepszaniu kazdej voc~ i tak od zawsze
palladyn byl best pozniej ulepszyli sorcow dajac im mfy i power regeneracji
czy sadzicie ze ulepsza knighta? Jesli nie to knight zostanie 2 profesja pod wzgledem expienia ... czym samym da monstrualna do granic mozliwosci moc sorcom :S

1. Sorcerer , Druid
2. Knight
3. Palladyn

Lord Gumio 28-06-2006 19:47

SS spx ja mam tylko jedna prosbe oby z piratow lecial podobny loot do guardow i zeby dawaly podobny exp wtedy bedzie cacy.Moze zrobia cos takiego ze tych "nowych" rotow niebedzie dalo sie wylinowac bo wygladaja jak prosto z ziemi :P to by byla porazka

Krzaq Ziomal 28-06-2006 19:47

Fajnie, fajnie tylko kiedy wyjdą nowe światy ??:angry:

@ Down

Omg.... bez komentarza...

tadel 28-06-2006 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nepton
Co ja to chciałem powiedzieć jeszcze... mocniejsza odmiana rotworma? występująca tam gdzie zwykłe rotki? wnioski są dwa i zaczynają się od litery "U":
1) U**pili low-lvl knightów którzy zwykli skillować na rotkach (teraz nie będzie to takie bezpiecznie bo Cie padlinorobal nadzieje na rogi jak pójdziesz po cherbate)
oraz: 2) U**pili low-lvl sorców i drutów którzy zwykli expić na rotach (patrz wyżej)
// i znów... przedstawiciele owych profesji zostają zmuszeni do RUSZENIA GŁOWĄ ..."mamo, czy to nie boli?"

co do low-lvl sorc to sie nie zgadzam, co i rusz ide na cyclopy to oni tam siedzą, a więc niebardzo im będą chyba przeszkadzać te padlinorobaki, raczej dodadzą trochę adrenalinki w grze :D

@up a poco ci nowy świat?? jak chcesz pokazać jaki jesteś dobry w tibie to wbijaj na amere i przebij Eternala, ewentualnie Hiberna i Seromontis czeka.

Horgar 28-06-2006 19:57

Łee.. jak dla mnie te nowe roty paskudnie wyglądaja.

Veltaxio 28-06-2006 19:59

@up

ewentualnie Furora ( Polski server bez przemocy) i tam przegon Imargama ! :)

Vohihidilix 28-06-2006 20:07

Ktoś pisał że Banuta jest fajna i żeby tam expić trzeba myśleć... Otóż tak, sama Banuta aż taka zła nie jest, na Dworcach też o dziwo się da zarobić. Ale najgorsze są te Lizardy... Kiepski loot, i w dodatku te Snakecharmery biegające po powierzchni to już wogóle porażka. A Cipom raczej chodziło o to żeby ludzie mieli z tych expowisk pożytek i tam expili, a nie żeby to był teren dla rpg itd.

Co do niusa Tikuanda update (sierpień 2005! nie mylić z grudniowym...) to była klęska Cipsoftu głównie dlatego że umieszczyli tam tylko nowe potworki, teraz raczej dali też stare dobre lubiane + nowe i ten update powinen być przynajmniej lepszy od tamtego które było dnem, a jak wiadomo od dna się można już tylko odbić...

Michal9000 28-06-2006 20:09

@up ...lub zacząć kopać dziure... :P

nepton 28-06-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tadel
co do low-lvl sorc to sie nie zgadzam, co i rusz ide na cyclopy to oni tam siedzą, a więc niebardzo im będą chyba przeszkadzać te padlinorobaki, raczej dodadzą trochę adrenalinki w grze :D

Zgadzam się :) ja sam jak zrobie jakiegoś sorca czy druta to od 8 lvla siedze na slimach i wbijam 20 lvl kilka godzin :) ... no ale dużo jest jeszcze ludzi którzy głową nie ruszyli ;// i ciągle expią na rotach i skillują na nich... teraz kiedy Sorc/Druid mają dużo większe możliwości do rzeczywiście... ale znam ludzi (można ich nazwać noobami :P) którzy na 30lvlu biegają z 2heander na roty (nie spalając prawie many), i biedzą się, że taki tłok, taki kiepski exp, taka nuda... i o tych ludziach właśnie mówię: to oni będą musieli (w końcu) RUSZYĆ GŁOWĄ i poszukać sobie lepszych miejsc/taktyk... no albo pokrzyczeć troche na różnych forach i zrezygnować z gry :P

A co do Sorców/Drutów... chyba najlepszym miejscem jakie znam są Hyrdy (dla wysokich lvli)... tam można wbić 2KK expa dziennie z palcem w nosie... to daje ogromne możliwość do LVLowania... i teraz pozostaje Knightom Pallkom tylko liczyć na to, że też dostaną jakieś potworki (specjalnie przygotowane pod jakąś profesję do szybkiego expienia) ... wszystko jest możliwe :)

rads0n 28-06-2006 20:14

nareszcie roty nie beda wygladaly jak chodzace sloneczka ;p

Tarantallegra 28-06-2006 20:19

no no, nowe skele i roty, bedzie ciekawie. CIPowie już ładnie pokazują.

Momus 28-06-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdrus
Skieleton i Demon Skieleton też będą mnieli fajny wygląd

bullshit... wg mojej opinii są wstrętne ;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00.