![]() |
ja wyslalem jednego albo 2 a teraz z 6 poszlo a moze nawet więcej wysle bo doladuje sobie konto za 5 zl (orange rox)
|
Cytuj:
|
wyslalem smsa w nowj edycji i nie pasuje kod pomorzcie mi ludziem nie wiem co robic a to w koncu 3 zt+vat;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
czy osoba ktora wyslala najwiecej smosow bierze tez udzial w losowaniu ?
|
Prawdopodobnie tak ale jeszce nic nie wysłałem xP:)
|
spoxx x)x) tylko kiedy beda wyniki frankesestein comeptetion :/ :/ ??
|
dobry ten konkurs
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Bosal mam pytanko. Ile z tego zabiera wam operator sieci czy wszystko idzie na PACC?
Bo np. ja gram tez na prizee i tez jest mozliwosc kupowania ich SMS'ami tyle ze operator jest niemilosierny. Maxpack kosztuje 6zł a trzeba wyslac SMS'y na 20zl prawie zeby 6zł poszlo dla sprzedajacego... A co do konkursu to swietny pomysl. Wiele osob ma kase na koncie i nie wiadomo na co ja wykorzystac ;) |
60% zgarnia operator
|
Widze ze współpraca z tibi.org niezle wam idzie:) Moze niedlugo wasz download sie zapełni ich plikami :p ;) 8o
|
debil wzyciu tutaj nie zobaczysz botów light hackow itp
|
@up
Widac, że na żartach sie nie znasz:baby: |
haha, ja wysłałem tylko 4 smski i miałem nadzieje na wygraną. w tej edycji wysle.. góra 3 smsy. :] i trzeba znowu z niepokojem czekac na tą 20:00 xD
|
:confused: A wie ktos moze ile dokladnie Wyslal ten Tyszeq smsów ? Bo ja wyslalem cos ponad 30 + i nie wygralem pacca za najwieksza ilosc esków ;/ Wiec prosze o wypowiedzenie sie w tej sprawie organizatorów konkursu......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
=[
wlasnie straciem 6zl + Vat bo wyslalem sms pod stary numer i przyslano mi stary kod ktory nie dziala :( :( :( :(
|
hmmm... mały problem ?
Więc tak... Probowałem wysłać sms'a ( tj. 02.07.2006) czyli dziś... Mam operatora Orange i wpisywałem numer 7355..... Wyskakiwał mi komunikat że nie ma takiego numeru..... co jest grane ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |