Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dla kozakow (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8341)

Magneto 17-08-2004 00:02

nie popieram "kozaczenia na tibi".Mam lev 36 skile 77/76 i narazie sie nie wybralem na nic mocniejszego niz darg:P.Nom moze raz poszlem ponad swoje sily ale wyszlem calo<muwie o minatwalim na lev 34 z gsm>.Ogulem lepiej grac rossadnie niz potem skile odrabiac i lev.

Voltik 17-08-2004 01:03

No wiecie ;) ale na 12 levie już sobie rozwalałem solo Mino Guardy. Na 13 levie poszedłem na Beholdera ale to sie okazało złe dla mnie :p Dzisiaj mam 14 lev i chodze już rozsądnie po tylu deadach ... Ale zawsze, ale to zawsze bede ryzykował.

Gtyk 17-08-2004 02:14

hyh

praktycznie codziennie mi sie sie zdazało jak jeszcze gralem ;) Swiadczy o tym moja liczba Deadów :D:D:D

Ale za największy mój wyczyn uważam wyprawę z moją gildią do Fire Elementali na foldzie... :D:D:D Było nas dość dużo, ale lvle od 15 do 30(taki mial bloker) ja mialem wtedy 26lvl... slabiutkie skille... bo bylem po kilku deadach i skilli nie nadrobilem ;) Ale wiekszosc ludzi mialo ponizej 20 lvl :D tylko ja i bloker mielismy powyzej ;) No to idziemy...
Pierwszy FE... bloker zwiał na tyły z red hp po 2 ciosach od FE, sorce wala z SD druidzi mnie uhają... zblokowałem... padł :D:D:D Padło przy tym chyba 3/4 uczestników wyprawy :D:D:D no ale co to dla nas idziemy dalej...
zabilismy kolejnego... Część pozostałych zwiała, ja blokowałem resp zeby ci ktorzy padli mogli wziąć eq swoj... patrze a tu jeden koleś ucieka przed fe z red hp... padł... FE mnie atakuje... no to uciekam :D:D:D spotkałem po drodze sorca(chyba) i jakims cudem FE przezucil sie na niego :D sorc go ubil i zwial, a ja zostalem z 2 hp na dole i sie dre na guild chanell zeby mnie uratowac przyszli... po pol godzinie przyszedl druid mnie uhnac :P No ale przezylem :D:D:D

Wiewiur 17-08-2004 07:00

Powsinoga

Ze mnie to taka "powsinoga" zawsze polazlem poziom nizej z ciekawosci to mnie smok dorwał to fire elemental, innnym razem otoczyly mnie slimy a raz nawet poszedlem z kumplami na orc forrtres to po drodze ubil mnie zerk(to juz przez laga nie zdązyłem sie uhnąc:() ogólnie moja zycie w tibi jest co jakis czas urozmaicane

Pozdro dla wszystkich Tibijskich Kozaków

Fenixon 17-08-2004 08:31

Ja kilka razy bylem kozakiem, ale dla graczy, nie dla potworow...
Taki jeden przyklad dam:
Nudzilo mi sie w domu i w tibii moim druidem na 17lvlu, to zrobilem 5 runow "mur trucizny" i zostawialem te mury przy wejsciu po schodach(tak zeby ktos chciaz 3 kratki po truciznie przeszedl)I jak zastawilem "pulapke" to szedlem pod depo, a ten co wchodzil to pozniej schodzil i klal na tego co to zastawil, chociaz nie wiedzial ze to ja :D...Niestety dwoch kolesi dednelo :( Jakies low lvle co niewiedzieli ze w swiatyni mozna sie odtruc :D

Bartix 17-08-2004 08:32

hehe, z moim netem i lagami to raczej trudno na cos lepszego pojsc :(

Klusek07 17-08-2004 09:29

zalezy ktora postacia, kiedys zrobilem sobie goscia i na 1 lvl mialem chain armor i cooper shield z questow (chyba nie lamie zasad), a wlasciwa postacia raczej nie ryzykuje, jak co to bardzo zadko (jeszcze bedzie czas :D )

Gremlin 17-08-2004 19:41

Wlasnorecznie to mam malo wybrykow, no moze:

Paladyn lvl 15 skille szkoda gadac, eq taki ze na Rook mozna lepszy, z lukiem expilem w Mino camp kolo PoH... 3 deady w 2 dni.

Druid + sorc (8-10 lvl) bez run na cyklopy (stare dzieje)

Paladyn 12 lvl, plate set, dragon shield skille 40/48 (duzo trenowalem z fista) z wloczniami na cyklopy w w barze kolo Thais.

Beware Dragon! - hmm ciekawe czy tam naprawde jest smok (dead na 10 lvl)

Nowsze troche:
Lurowanie 18 cyklopow/dwarf soldierow w cyclopolis zeby zabic je 2 GFB.
DL solo druidem na 29 lvl (nic trudnego, ale ja nie dolewalem w siebie mana fluidow).
Postanowilem knightem na 65 powtorzyc wyczyn Smokeda (solo 5 GS), w tym ze ja mialem zamian uzywac HMM... 2 plecaki okazalo sie troche malo.
Dobijanie DL z exori vis, hero z exori mort.

Wyczyny kolegi paladyna (obecnie 77lvl):
Expi na spawnie 3 DL i 5 smokow.
Solowal behemota z boltow biegajac do okola...
07.07.2004 20:20:54 CET Killed at Level 71 by a behemoth

Immortal herbatnik 17-08-2004 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klusek07
zalezy ktora postacia, kiedys zrobilem sobie goscia i na 1 lvl mialem chain armor i cooper shield z questow (chyba nie lamie zasad), a wlasciwa postacia raczej nie ryzykuje, jak co to bardzo zadko (jeszcze bedzie czas :D )

Wiesz rzeba miec 2 lvl zeby przejsc przez most
jest co prawda podziemny tunel ale tam bys nie przeszedl bo sa poisony copper shielda bys nie zdobyl bo skad bys mial kase wez troche pomysl :P

Master Of Dragon 17-08-2004 19:58

16 (chyba)lvl sorc,no extra expie w kopalniach kolo Kazz wszystko extra,pokusilo mnie zejsc na dol z gfb , no dobra -2 pare rotow i dwarfuf ok -3 ---nic---,lol se mysle ide -4 , wpadam,10 guardow yeah i co robie?aaaaaa chcem sie ropac extra 10 hp jupi przezylem 0 many :D ropnelem sie do gory - 5 soldierkow = papa
Przez przypadek (lag)spadlem znowu o guardow z jak sie nie myle 3 hp

05.08.2004 10:25:44 CET Killed at Level 16 by a dwarf guard

Extra jupi
No to teraZz sie wkurzylem yeah poszlem na trolle wylogowalem sie w ruinach domku a na dole trolle no to schodze omg zlurowany gs LOL mial jakies 10 hp no to ja odruchowo ropam sie yea spox mysle se: a zabije jeden strzal z hmma i po NIM ! Slaze na dul on ryp z jakiejs kulki i

28.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 9 by a giant spider

No spox looz

Kolega newbie venore on 8 lvl ja 10 no spox chce abym mu pokazal gdzie jest resp trolli no spox ide w tesame miejsce co wyzej tyle ze schodze w dol tam jest full trolli no i idziemy idziemy i widze schody na dol mowie zeby zostal looz zlaze patrze 5 trolli no to spox wolam go przychodzi idziemy sekunde a tu nagle - 2 Mino Magy LOL kolega polegl blokując potworka a ja ucieklem LOL
Chcialem sie po rzeczy wrocic lecz nie dalo rady,chcem wyjsc z jaskini,wychodze i 20 trolli

30.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 10 by a troll

de@th 17-08-2004 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Immortal herbatnik
Wiesz rzeba miec 2 lvl zeby przejsc przez most

i tu cie zmartwie da sie to obejsc ale sa male szanse przezycia idac samemu i tez watpie zeby to byla prawda co mówi

Exeduss 28-03-2007 18:26

Ehh u mnie to behe solo ale fakt ze wole bic ludzi 100+ :)

Jalokowy_ 28-03-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exeduss (Post 1338563)
Ehh u mnie to behe solo ale fakt ze wole bic ludzi 100+ :)

O lol... Temat odświeżony sprzed 2,5 lat... Grats man... Report :>

Markos12 28-03-2007 19:04

Mi sie zdarza i to nawet często...ostatnio to na 14 lvl poszedłem na DC na assasina:p :p :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12.