![]() |
OMG no dobra juz skoncze z pisaniem ze powinien miec wiecej uhow itd. Przeczytajcie post piotrka i wywnioskujcie dlaczego mial malo uhow a moze nawet wogole. Bo piotr tam expil jemu po prostu wystarcza manaski i vite jedzie. A ze trafil na niego i daron iron byl w poblizu to padlo pytanie czy nie mozna by bylo chociaz sprubowac ubic tego the evil eye. Pozdro Piotr,woolverin,awolver :D
|
To teraz bedizemy tak ise pozdrawiac nawzajem ? ;D
pozdro daron , marta , piotr ;d |
Cytuj:
To tyle, bo mam dość tej jałowej rozmowy, pewnych aspektów gry. I naucz się poprawnie pisać, bo ilość literówek jest porażająca. |
Jakie te przyslowie ma wziaek z tematem ? chocby takie ze probujesz byc madrzejszy odemnie >.< jezeli blocker keidykolwik powiedizal ze shoiter ma cos lurowac to ci gratuluje nadludzkiej spotrzegawczosci, tworca teamtu siediz obok mnie isam przyznaje ze nic takiego nie pisal...
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh juz dawno nie komentowalem zadnych filmikow i nie zamierzalem ale jak zobaczylem ten to niestety musze ;/ Sorry stary ale z Ciebie taki bloker jak zemnie baletnica , poprostu nie umisz blokowac , widzisz ze w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . Prawda jest taka ze chciales isc po jak najmniejszej lini oporu , nieobchodzil Cie kolega , wolales wlasna dupe ratowac ... Pallek tez niebyl bez winy no ale co jak co ja bym niechcial miec takiego blokera jak Ty ... wez poogladaj sobie filmiki jak sie bokuje stworki aha i badz troche bardziej oddany kumplom ...
|
haha ale z ciebie tu maja polewke piotr :D ale wiesz maja racje bo z deka lamiles tam :> Pchasz sie na jana. poprostu lamisz jak budyn ^^
ps. zmien lekarza bo ten cie oszukuje :D |
noo gzzzz [;
|
Cytuj:
1. Masz problem ze wzrokiem? przeciez na beho + elder beho nei morzna miec many bo Mana drain rox a jak mozna walic exeta res bez Many? 2. oddany koledze? mowilem zeby nei lecial jak rambo jakby szedl ostrzonie to all by lecialo na mnie |
[quote=Palladyn Zawisza w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . [/QUOTE]
skad sie tacy ludzie biora... jakby wbil on w evil eye nie dos c ze narazil by sie na fajne combo , na zablokowanie przez ds i w koncu padniecie... a wystarcylo przeciez zeby palek cofnal sie do tylu 2 kratki co pozniej uczynil >.< @Maciek zgadzam sie i podpisuje sie podtym co powiedziales + pozdro dla rasiaka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |