Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   The Evil Eye na Kyrze :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83605)

.:Marta:. 12-07-2006 08:45

OMG no dobra juz skoncze z pisaniem ze powinien miec wiecej uhow itd. Przeczytajcie post piotrka i wywnioskujcie dlaczego mial malo uhow a moze nawet wogole. Bo piotr tam expil jemu po prostu wystarcza manaski i vite jedzie. A ze trafil na niego i daron iron byl w poblizu to padlo pytanie czy nie mozna by bylo chociaz sprubowac ubic tego the evil eye. Pozdro Piotr,woolverin,awolver :D

^Awolver^ 12-07-2006 12:24

To teraz bedizemy tak ise pozdrawiac nawzajem ? ;D
pozdro daron , marta , piotr ;d

Donas 13-07-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
beholder - 260 hp~ czyli jakies 5-6 strzalow z gfb , liczac ze bedize sie uhac i strzlea cz gfb na przemian to zabicie tych beholderow trwalo by 40 skeund... a evil eye padl szybciej niz w 12 sekund..

co do ucieckzi od jakiegos teamu... ty mnie typie przerazasz... jezeli tylko ktos wszedlby peirwszy w te pojedyncze prejscia to juz ma przeciez looz-.- jezeli ma peirwszy klucz (a expiac na hellgate w razie gdyby cie ktos zaatakowal warto go miec) to juz ucieczka od pk teamu murowana.
ty natomiast mowisz ze palek mial cos tam lurowac bo tak twierdzil tworca tego teamtu... aha wiec ty go lepiej znasz odemnie ? no dobrze...
chcesz sie bawic przyslowiami , ok. "porwyasz sie z motyka na slonce" po protu jak chcesz kulturalnie porozmawiac odezwij sie na gg,a nie probujesz jakos z twarza wyjsc z tego tematu.

Rotfl. Z każdym postem piszesz coraz większe farmazony. Myśl, potem pisz, nie na odwrót. Co te powiedzonko ma do tematu/mnie? Oznacza, że zamierzasz robić coś, co się nie uda, nie ma szans powodzenia, więc nie widzę związku. I to "wychodzenie z twarzą z tematu" - nie napisałem tu nic co by mnie ośmieszyło. Co do lurowania przez palka - z tego co wywnioskowałem autor tematu jest blokerem (może się mylę), więc chyba sam najlepiej wie co kazał robić shooterowi. A przyznał się, że kazał mu czasem zlurowywać coś pojedyńczo.

To tyle, bo mam dość tej jałowej rozmowy, pewnych aspektów gry. I naucz się poprawnie pisać, bo ilość literówek jest porażająca.

^Awolver^ 17-07-2006 14:30

Jakie te przyslowie ma wziaek z tematem ? chocby takie ze probujesz byc madrzejszy odemnie >.< jezeli blocker keidykolwik powiedizal ze shoiter ma cos lurowac to ci gratuluje nadludzkiej spotrzegawczosci, tworca teamtu siediz obok mnie isam przyznaje ze nic takiego nie pisal...

Cytuj:

nie napisałem tu nic co by mnie ośmieszyło.
jak dla mnie pisales po 3-4 jakies glupoty na akzdy post >.<

Cytuj:

I naucz się poprawnie pisać, bo ilość literówek jest porażająca.
ja posty na forum psize w conajwzyej minute... a ty ? zalozr sie ze uzywasz worda , i wolasz do pomocy mame :baby:

Palladyn Zawisza 19-07-2006 14:02

Ehh juz dawno nie komentowalem zadnych filmikow i nie zamierzalem ale jak zobaczylem ten to niestety musze ;/ Sorry stary ale z Ciebie taki bloker jak zemnie baletnica , poprostu nie umisz blokowac , widzisz ze w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . Prawda jest taka ze chciales isc po jak najmniejszej lini oporu , nieobchodzil Cie kolega , wolales wlasna dupe ratowac ... Pallek tez niebyl bez winy no ale co jak co ja bym niechcial miec takiego blokera jak Ty ... wez poogladaj sobie filmiki jak sie bokuje stworki aha i badz troche bardziej oddany kumplom ...

Maci9k 19-07-2006 18:41

haha ale z ciebie tu maja polewke piotr :D ale wiesz maja racje bo z deka lamiles tam :> Pchasz sie na jana. poprostu lamisz jak budyn ^^

ps. zmien lekarza bo ten cie oszukuje :D

Urael' 19-07-2006 20:47

noo gzzzz [;

Woolverin 27-07-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn Zawisza
Ehh juz dawno nie komentowalem zadnych filmikow i nie zamierzalem ale jak zobaczylem ten to niestety musze ;/ Sorry stary ale z Ciebie taki bloker jak zemnie baletnica , poprostu nie umisz blokowac , widzisz ze w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . Prawda jest taka ze chciales isc po jak najmniejszej lini oporu , nieobchodzil Cie kolega , wolales wlasna dupe ratowac ... Pallek tez niebyl bez winy no ale co jak co ja bym niechcial miec takiego blokera jak Ty ... wez poogladaj sobie filmiki jak sie bokuje stworki aha i badz troche bardziej oddany kumplom ...

A więc:
1. Masz problem ze wzrokiem? przeciez na beho + elder beho nei morzna miec many bo Mana drain rox a jak mozna walic exeta res bez Many?
2. oddany koledze? mowilem zeby nei lecial jak rambo jakby szedl ostrzonie to all by lecialo na mnie

^Awolver^ 27-07-2006 13:07

[quote=Palladyn Zawisza w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . [/QUOTE]

skad sie tacy ludzie biora... jakby wbil on w evil eye nie dos c ze narazil by sie na fajne combo , na zablokowanie przez ds i w koncu padniecie... a wystarcylo przeciez zeby palek cofnal sie do tylu 2 kratki co pozniej uczynil >.<

@Maciek
zgadzam sie i podpisuje sie podtym co powiedziales + pozdro dla rasiaka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04.