Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [FURORA] [Taifun Devilry] Najwiekszy loot w historii Tibii??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83634)

Sir Emilio 05-07-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
Tak jak na jednym filmie bylo 300lvl nabije przed grudniem (jesli nadal bedzie tyle expic). Co do sharingu nie sadze, ze On sharuje. Mase osob gra po tyle dziennie, sa ludzie, ktorzy nawet siedza na tibii po 24h.
A On expi (najprawdopodobniej) TYLKO na MF.

tym 24 h to mnie powaliles
znasz takie cos jak sen? wiesz ze czlowiek po paru dniach poprostu padnie z przemeczenia i sam zasnie nie zaleznie od tego co bedzie chcial robic? tak, tak nadal wypowiadaj sie doktorze denerwujesz wszystkich po kolei -,-

~o~o~ TeH MastaH ~o~o~ 05-07-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
tym 24 h to mnie powaliles
znasz takie cos jak sen? wiesz ze czlowiek po paru dniach poprostu padnie z przemeczenia i sam zasnie nie zaleznie od tego co bedzie chcial robic? tak, tak nadal wypowiadaj sie doktorze denerwujesz wszystkich po kolei -,-

Stary powiem jedno. Znam czlowieka, ktory potrafi siedziec 3dni przed kompem bez snu.
Odwal sie odemnie bo znow bedzie, ze "rozpetuje klotnie!!!!!!!!!!!!!1"

Sir Emilio 05-07-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
Stary powiem jedno. Znam czlowieka, ktory potrafi siedziec 3dni przed kompem bez snu.
Odwal sie odemnie bo znow bedzie, ze "rozpetuje klotnie!!!!!!!!!!!!!1"

huh rozumiem znasz takze EO, Cachero Seromontisa, Pinacea, Pancras Dragonheart, Herragorna, Wurzela i Eli Stormkillera

a co do tego ile itemkow jest na obrazku
g-arm: 56
ss: 104
ring of the sky: 55

Mazur199 05-07-2006 15:34

Jak zwykle tibia.pl staje sie śmietnikiem .Temat już był na tibia.de

Rahsel Knight 05-07-2006 16:02

U mnie w Warszawie w Dzielnicy zwanej Brodno typ majacy 17 lat 2 lata temu(teraz 19 by mial) siedzial przy kompie 6 dni i nocy wkrecony w diablo Nie sikal nie sral az po 6 dniach wstal zsikal sie w Majtki i Umarl, To nie jest smieszne wiec nie macie co sie nasmiewac... Jedz do Gdanska i umow sie z Taifunem zobaczymy ile osob przyjdzie, Zaloze sie ze Sharuje bo nieznam jednej osoby ktora siedzi przy kompie 12h bo to jest juz Choroba...

- Prodigy - 05-07-2006 16:12

Loot kosmiczny... a co do share'ingu...

Cytuj:

huh rozumiem znasz takze EO, Cachero Seromontisa, Pinacea, Pancras Dragonheart, Herragorna, Wurzela i Eli Stormkillera
@Teh Mastah -

Może dla Sir Emilio to wyczyn nie do pojęcia, że ktoś siedzi 3 dni przed kompem ;) Nie kłućcie się odrazu.

Adamek-graczpiechota 05-07-2006 16:14

Gz

Ahhhh... to jest życie najlepszego gracza na furorze. Też tak bym chciał zlootowac tyle tego. Ale marzenia marzeniami a życie życiem, trzeba się zabrać do roboty żeby też być takim :p :p :p :p

Witmac 05-07-2006 17:21

Sorki może faktycznie źle policzyłem, ale to było o 3 w nocy więc wybaczcie ;)

A co do tego, że taifun sharuje

Przykład dnia

2-8 sen
8-16 gra
16-22 real life
22-2 gra

Wiec da sie tyle wysiedzieć i o rl nie zapomniać
Na demoni da się zrobić 200k expa w1h
czyli 1.5 mlna expa=7,5h grania
czyli wychodzi, że dziennie na tibi "gra" 10h max.

Może się myle, tak czy inaczej wyraziłem swoje zdanie.....

MixerQ 05-07-2006 17:49

Po 1 :
Loot jest POUKłADANY W GH, a nie np. w jaskini warlocqw
Po 2 :
Mógł "wypozyczyć" itemki od qmpli
Ale pomojając ten fakt GZ LOOT

Jahakka 05-07-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahsel Knight
U mnie w Warszawie w Dzielnicy zwanej Brodno typ majacy 17 lat 2 lata temu(teraz 19 by mial) siedzial przy kompie 6 dni i nocy wkrecony w diablo Nie sikal nie sral az po 6 dniach wstal zsikal sie w Majtki i Umarl, To nie jest smieszne wiec nie macie co sie nasmiewac... Jedz do Gdanska i umow sie z Taifunem zobaczymy ile osob przyjdzie, Zaloze sie ze Sharuje bo nieznam jednej osoby ktora siedzi przy kompie 12h bo to jest juz Choroba...

Taifun jest z bielska.
Hail bb team _/

Y@hu^^ 05-07-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Vuferix
Ja sie zastanawiam ile kasy musaił na runy wydać zanim to all uzbierał. no bo mu to all nie polaciało na jednym huncie, loot mu wypadal ale go nie sellował wiec musiał skądś wziąć kase na nastepne hunty :] pewnie mu poszło spooooooro kasy zaanim to uzbierał

On expi na mf.... jestem ciekaw ile sie nie zmiescilo w DM (gh jak by ktos nie zczail)

Stożek 05-07-2006 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rahsel Knight
No to jak grasz po 10h dziennie to musisz miec fajnie, Wygladasz Jak macius z klanu i wsttydzisz sie wychodzic na dwor? bo chyba tylko taki powod jest siedzenia 10h przy kompie... Taifun tez ma rl life sharuje i to jest pewne, Jak gral po 20h to co bylo? : )

Na szczescie (podobno) nie sa to tacy debile jak dales dla przykladu. ;) Kolega zna osoby grajace na Tajfunie z rl, chcial mi ich przedstawic ale jakos nie mialem czasu lazic po kafejkach u nas w b-b. a tak BTW to nie sadze zeby on kiedykolwiek zostal zbanowany (chyba ze GM przyjedzie do polski).

Khazul 05-07-2006 23:02

owned przez duze o i okragle e

Ownage 06-07-2006 13:16

dokladnie :D

Rahsel Knight 06-07-2006 13:48

Odrazu wiedzialem ze Sharuje tak jak tetro... ale coz ich sprawa, See ya

Sir Emilio 06-07-2006 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez - Prodigy -
Loot kosmiczny... a co do share'ingu...

@Teh Mastah -

Może dla Sir Emilio to wyczyn nie do pojęcia, że ktoś siedzi 3 dni przed kompem ;) Nie kłućcie się odrazu.

chcesz przebic tetra jak sie chwalil jak to gral 3 dni bez spania jedzenia picia i gral i ma na to swiadkow? sorry ale to dla mnie nie jest normalne zeby komputer zastepowal wszelkie potrzeby

- Prodigy - 06-07-2006 15:43

@Sir Emilio - skończ z offtopem i zacytuj mnie (ale to już ew. na PM), w którym miejscu napisałem, że chce pod jakimkolwiek względem przebić Tetro~

Skromny pacyfista 06-07-2006 16:59

Tajfuny sie postaraly ^^ B)

Jahakka 06-07-2006 17:34

plx nooo hi is 230lvl mi is 30lvl bat mi is good in REAL LIFE, hes NÓB, NICE SHARE MENZ? PLX NO SHARE? MEMNMZ? OK OK? U ARE NATHNIK IN RL! ! ! STFU :<
N/c nie twój bisnes kim jest koles i jak spedza wolny czas, a obrazanie kogos ze jest "jak macius z klanu" swiadczy o niskim poziomie twojej inteligenci jak i obrazanie osob niepelno sprawnych jakim jest mlody aktor "macius z klanu".
My w b-b wiemy jak grac poprostu, i ownujemy ta gre coraz bardziej wiec uwazaj i bój sie nas :'] A ty twoje ciennkie skille tlumacz inaczej, w taki sposob to mozesz na osiedlu :<

druidek12 06-07-2006 17:41

Tia, to widać

Co do lootu to pierwszy raz taki widze :p Taki sobie... ;)

Tia, to widać ze Taifun gra 10h dziennie :D
http://i53.photobucket.com/albums/g7...funDevilry.jpg
Last Month 434h
Jakby grał 10h dziennie to:
-Miesiąc ma ŚREDNIO 30 dni, 30dni*10h=300h
Wniosek z tego, że on gra więcej niż 10h dziennie, może czasami ma po 2h, a następnego dnia 18h? Wg. mnie dzieli swe <br?> konto...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12.