![]() |
Cytuj:
znasz takie cos jak sen? wiesz ze czlowiek po paru dniach poprostu padnie z przemeczenia i sam zasnie nie zaleznie od tego co bedzie chcial robic? tak, tak nadal wypowiadaj sie doktorze denerwujesz wszystkich po kolei -,- |
Cytuj:
Stary powiem jedno. Znam czlowieka, ktory potrafi siedziec 3dni przed kompem bez snu. Odwal sie odemnie bo znow bedzie, ze "rozpetuje klotnie!!!!!!!!!!!!!1" |
Cytuj:
huh rozumiem znasz takze EO, Cachero Seromontisa, Pinacea, Pancras Dragonheart, Herragorna, Wurzela i Eli Stormkillera a co do tego ile itemkow jest na obrazku g-arm: 56 ss: 104 ring of the sky: 55 |
Jak zwykle tibia.pl staje sie śmietnikiem .Temat już był na tibia.de
|
U mnie w Warszawie w Dzielnicy zwanej Brodno typ majacy 17 lat 2 lata temu(teraz 19 by mial) siedzial przy kompie 6 dni i nocy wkrecony w diablo Nie sikal nie sral az po 6 dniach wstal zsikal sie w Majtki i Umarl, To nie jest smieszne wiec nie macie co sie nasmiewac... Jedz do Gdanska i umow sie z Taifunem zobaczymy ile osob przyjdzie, Zaloze sie ze Sharuje bo nieznam jednej osoby ktora siedzi przy kompie 12h bo to jest juz Choroba...
|
Loot kosmiczny... a co do share'ingu...
Cytuj:
Może dla Sir Emilio to wyczyn nie do pojęcia, że ktoś siedzi 3 dni przed kompem ;) Nie kłućcie się odrazu. |
Gz
Ahhhh... to jest życie najlepszego gracza na furorze. Też tak bym chciał zlootowac tyle tego. Ale marzenia marzeniami a życie życiem, trzeba się zabrać do roboty żeby też być takim :p :p :p :p
|
Sorki może faktycznie źle policzyłem, ale to było o 3 w nocy więc wybaczcie ;)
A co do tego, że taifun sharuje Przykład dnia 2-8 sen 8-16 gra 16-22 real life 22-2 gra Wiec da sie tyle wysiedzieć i o rl nie zapomniać Na demoni da się zrobić 200k expa w1h czyli 1.5 mlna expa=7,5h grania czyli wychodzi, że dziennie na tibi "gra" 10h max. Może się myle, tak czy inaczej wyraziłem swoje zdanie..... |
Po 1 :
Loot jest POUKłADANY W GH, a nie np. w jaskini warlocqw Po 2 : Mógł "wypozyczyć" itemki od qmpli Ale pomojając ten fakt GZ LOOT |
Cytuj:
Hail bb team _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
owned przez duze o i okragle e
|
dokladnie :D
|
Odrazu wiedzialem ze Sharuje tak jak tetro... ale coz ich sprawa, See ya
|
Cytuj:
|
@Sir Emilio - skończ z offtopem i zacytuj mnie (ale to już ew. na PM), w którym miejscu napisałem, że chce pod jakimkolwiek względem przebić Tetro~
|
Tajfuny sie postaraly ^^ B)
|
plx nooo hi is 230lvl mi is 30lvl bat mi is good in REAL LIFE, hes NÓB, NICE SHARE MENZ? PLX NO SHARE? MEMNMZ? OK OK? U ARE NATHNIK IN RL! ! ! STFU :<
____________________________ N/c nie twój bisnes kim jest koles i jak spedza wolny czas, a obrazanie kogos ze jest "jak macius z klanu" swiadczy o niskim poziomie twojej inteligenci jak i obrazanie osob niepelno sprawnych jakim jest mlody aktor "macius z klanu". My w b-b wiemy jak grac poprostu, i ownujemy ta gre coraz bardziej wiec uwazaj i bój sie nas :'] A ty twoje ciennkie skille tlumacz inaczej, w taki sposob to mozesz na osiedlu :< |
Tia, to widać
Co do lootu to pierwszy raz taki widze :p Taki sobie... ;)
Tia, to widać ze Taifun gra 10h dziennie :D http://i53.photobucket.com/albums/g7...funDevilry.jpg Last Month 434h Jakby grał 10h dziennie to: -Miesiąc ma ŚREDNIO 30 dni, 30dni*10h=300h Wniosek z tego, że on gra więcej niż 10h dziennie, może czasami ma po 2h, a następnego dnia 18h? Wg. mnie dzieli swe <br?> konto... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |