Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Czas wolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83705)

Macia 05-07-2006 19:55

Kolejne nudy w tej grze zniechecajace graczy ...

Peter of Refugia 05-07-2006 19:58

Coraz bardziej skłaniam się do zakupu PACC'a :) Miałem kupić pod koniec wakacjii ale... heh chce szybciej, spróbóje wyrządzić troche pieniędzy od <~Kochanej~> Mamusi :p

Rekin Master 05-07-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loron
. Ja np. wolałbym, gdyby miecze się łamały, nie za często, ale np. każdy miecz ma jakąś wytrzymałość (np. 5000), a jedno uderzenie bierze 1 punkt wytrzymałości, jak się zniszczy to się idzie do np. Sama albo Sweety Cyclops, pisze się repair a on za piece of iron i trochę kasy (np. wytrzymałość sworda/10) naprawia. Przynajmniej knightci też musieliby się po coś wracać do dp, a nie siedzieć na cucach do usranej śmierci.

powiedz mi tylko:dlaczego uwazasz ze knight moze dluzej siedziec na expowisku niz sorc/druid<no pall nie moze:P>
te 3 profesje robia lootbagi a jezeli druid/sorcek ma mane to tez mu sie amunicja nie konczy<wystarczy expic na scarabach dajacych sporo fooda lub innych gadach >
drut/sorc dostal wandy i rody,ktore BAARDZO ulatwily gre poczatkujacym<na 100+sa bezwartosciowe>
knight natomiast<jak i wszystkie profesje> otrzymal szybsza regeneracje many, co pozwala expic z mniejszymi stratami :D
@Topic:
mmm mam nadzieje ze rum bedzie dawal jakas nadzwyczajna moc<przyspieszenie,regeneracja many itp>
mysle,ze dodali bimber i rybki tylko dla pacc, poniewaz duza liczba ludzi w sondzie zaglosowala ze "inna rzecz nakloni ich do kupienia pacca"<majac pacca tez nadusilem ta opcje >
pozdro. Rekin
Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seth Di'vinci
te rybki sa podejrzane tak samo jak piraci XD
ciekawe moze w nastepnym update beda prostytutki

prostytutki w tibii juz sa a przynajmniej jedna, mianowicie aradna w thais :)

Spatrax 05-07-2006 20:27

Huehueh, teraz zamiast gemów w domkach będa złote rybki ^^

Zdechly kret kanalowy 05-07-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seth Di'vinci
te rybki sa podejrzane tak samo jak piraci XD
ciekawe moze w nastepnym update beda prostytutki

tak,jestem za chociaz byscie zrobili zeby mozna bylo ubranie sciagac (tylkopaccom) i tyl;ko w hatkach i dwuu osobowe luzka

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
W dzisiejszej zapowiedzi chcemy Wam opowiedzieć o nowych rzeczach które będzieceli ie mogli robić w Tibii jeżnie jesteście w nastroju na mordowanie.

ja wiedzialem ze w kazdym update cos spiepsza ,jak nie mozna byc w nastroju na ?!

gorgi 05-07-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loron
ee tam, jak dla mnie to nic ciekawego. Jak już było wcześniej wspomniane, takie pierdoły robią zamiast się wziąć do porządnej roboty. Ja np. wolałbym, gdyby miecze się łamały, nie za często, ale np. każdy miecz ma jakąś wytrzymałość (np. 5000), a jedno uderzenie bierze 1 punkt wytrzymałości, jak się zniszczy to się idzie do np. Sama albo Sweety Cyclops, pisze się repair a on za piece of iron i trochę kasy (np. wytrzymałość sworda/10) naprawia. Przynajmniej knightci też musieliby się po coś wracać do dp, a nie siedzieć na cucach do usranej śmierci. To samo ze zbrojami.

Poza tym mogliby wkońcu zrobić coś jak enchanted staff, czyli możnaby zaczarować zbroję/broń, by np. zwiększyć przez 10 min jej obronę lub zwiększyć atak. Poza tym możnaby włożyć diamenty itp. do broni, co zwiększyłoby jej obrażenia.

More rl life pls...
za duzo diablo ;p

gald rhian 05-07-2006 21:23

News troche beznadziejny, ale jako wyslannicy polskiej tibii mieli obowiazek powiadomic nas - graczy o zmianach, nawet malych.

Loron - to nie diablo :-D

Bofedojo 05-07-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zdechly kret kanalowy
tak,jestem za chociaz byscie zrobili zeby mozna bylo ubranie sciagac (tylkopaccom) i tyl;ko w hatkach i dwuu osobowe luzka

To nie gra typu "Lula 3d" tylko Tibia :P...

@pare kolesi up narzekajacych, ze nie pokazali nowych potworow etc.
Luuuudzie, troche wyluzujcie to wszystko daje mily klimacik do gry, ktory pokazuje, ze siedzenie 24h/dobe na guardach odcieci od swiata to nie wszystko...

BTW. mam nadzieje, ze zlota rybka bedzie jakos fajnie wygladala :P.

Lord Terus 05-07-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matekneo
@Lord Terus:
@Down:
Zawsze sie znajdzie debil, który nic nie rozumie z tematów... Ta zapowiedz wnosi bardzo wiele.. pomysl czasami.

lol tak wnosi robienie rumu n/c po drugie ja cie nie wyzywam takie słowa to do swoich rodziców możesz a nie domnie.

Yebro 05-07-2006 21:32

I oto kolejny dowód na to że Cip-y schodzą na psy....
zamiast rozbudowywać tibię i dodawać jakies questy od 150 / 200 / 250 leveli to dodaja jakies z4sr4n3 złote rybki które niewniosą nic do gry....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peter of Refugia
Coraz bardziej skłaniam się do zakupu PACC'a :) Miałem kupić pod koniec wakacjii ale... heh chce szybciej, spróbóje wyrządzić troche pieniędzy od <~Kochanej~> Mamusi :p

Bez kitu jeśli chcesz marnować ciężko zarobione pieniądze rodziców tylko po to żeby se rum zrobic to ci współczuje....

Ivan of Fortera 05-07-2006 21:36

News nie taki zły, chociarz malo informacji o piratach i różnych terenach. hmm... ciekawe czy złote rybki będą spełniały życzenia hehe;) :p :) :D :p :p

Nynon 05-07-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivan of Fortera
News nie taki zły, chociarz malo informacji o piratach i różnych terenach. hmm... ciekawe czy złote rybki będą spełniały życzenia hehe;) :p :) :D :p :p

Taaa poprosilbym o pacc albo 300 lvl master sorc :evul:

Michal9000 05-07-2006 21:46

Rum pewnie będzie only Pacc, ale mam nadzieję że będzie można z faccem soczki robić. Nawiasem ostatnio pomyślałem:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michal9000
Mogli by dodać napoje d gry :P. Brało by sie owoc, wkładało do wiadra, używało na kamieniach do mielenia zboża, i bach, soczek...

Smiti 05-07-2006 21:51

Taaa a w dzień po updacie 3/4 tibijczyków będzie chodziło nawalonych i expowiska będą wolne :)

Nynon 05-07-2006 21:57

@up
:D taaa i jak w polsce bedzie pelno meneli ^^

Vlad Dracula 05-07-2006 22:07

Rzeby te 3/4 Tibijczyków bylo nawalonych tak przez 4 tygodnie:] Wtedy bedzie tylko level up,level up,level up...:cup:

Pharaun 05-07-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galarion
Cipy pokazuja jak bardzo boja sie zmian(tych istotnych), zeby nie stracic klientow. Od kilku lat Tibia stoi w miejscu, a oni mamia graczy rybkami i soczkami. Zamiast wykorzystywac ogromne mozliwosci, jakie daje prostota tej gry wola zajmowac sie malo istotnymi pier.dolami.
Przeciez nikt nie oczekuje od nich nieomylnosci, mogliby wprowadzic naprawde wiele rzeczy, zwiekszyc swiat gry conajmniej dwa, trzy razy, a gdyby cos sie nie sprawdzilo, wystarczy usunac. Ale nie, "wielcy bogowie" zamiast trudzic sie wspolpraca z graczami, wola dac im soczki. "Chleba i igrzysk", po to by przyciagac wiecej sieciowego plebsu i nie narazic sie obecnemu :/.

Niestety, ale się z tym zgadzam. Ta gra stoi w miejscu i się nie rozwija. Ponadto coraz więcej ludzi przestaje grać bo Tibia, poza wtórnym i nużącym expieniem, które notabene nudzi się po godiznie, nie ma wiele do zaoferowania. Serwery są puste, ludzie męczą się na wolnych spawnach, co jeszcze bardziej zniechęca. Widać, że CipSoft to straszni konserwatyści. W ciągu ostatnich lat był tak naprawde jeden znaczący update czyli 'rewolucja' systemu magii. Reszta to tak naprawde zmiany kosmetyczne, które nie dają wiele.

Zaphi 05-07-2006 22:37

jak dla mnie bzdura ;x
nie mieli lepszego pomyslu chyba....... -.-

up
niestety ja tez sie zgadzam, bo to prawda ;]
f them ;]

\,,/ //>_<\\ \,,/

Kotlet Knight Snuff 05-07-2006 22:40

Ciekawe czy będzie można robicNalewki?:D

Kotlet Knight Snuff 05-07-2006 22:41

Ciekawe czy będzie można robi Nalewki?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.