![]() |
Kolejne nudy w tej grze zniechecajace graczy ...
|
Coraz bardziej skłaniam się do zakupu PACC'a :) Miałem kupić pod koniec wakacjii ale... heh chce szybciej, spróbóje wyrządzić troche pieniędzy od <~Kochanej~> Mamusi :p
|
Cytuj:
te 3 profesje robia lootbagi a jezeli druid/sorcek ma mane to tez mu sie amunicja nie konczy<wystarczy expic na scarabach dajacych sporo fooda lub innych gadach > drut/sorc dostal wandy i rody,ktore BAARDZO ulatwily gre poczatkujacym<na 100+sa bezwartosciowe> knight natomiast<jak i wszystkie profesje> otrzymal szybsza regeneracje many, co pozwala expic z mniejszymi stratami :D @Topic: mmm mam nadzieje ze rum bedzie dawal jakas nadzwyczajna moc<przyspieszenie,regeneracja many itp> mysle,ze dodali bimber i rybki tylko dla pacc, poniewaz duza liczba ludzi w sondzie zaglosowala ze "inna rzecz nakloni ich do kupienia pacca"<majac pacca tez nadusilem ta opcje > pozdro. Rekin Edit: Cytuj:
|
Huehueh, teraz zamiast gemów w domkach będa złote rybki ^^
|
Cytuj:
tak,jestem za chociaz byscie zrobili zeby mozna bylo ubranie sciagac (tylkopaccom) i tyl;ko w hatkach i dwuu osobowe luzka Cytuj:
ja wiedzialem ze w kazdym update cos spiepsza ,jak nie mozna byc w nastroju na ?! |
Cytuj:
More rl life pls... za duzo diablo ;p |
News troche beznadziejny, ale jako wyslannicy polskiej tibii mieli obowiazek powiadomic nas - graczy o zmianach, nawet malych.
Loron - to nie diablo :-D |
Cytuj:
@pare kolesi up narzekajacych, ze nie pokazali nowych potworow etc. Luuuudzie, troche wyluzujcie to wszystko daje mily klimacik do gry, ktory pokazuje, ze siedzenie 24h/dobe na guardach odcieci od swiata to nie wszystko... BTW. mam nadzieje, ze zlota rybka bedzie jakos fajnie wygladala :P. |
Cytuj:
|
I oto kolejny dowód na to że Cip-y schodzą na psy....
zamiast rozbudowywać tibię i dodawać jakies questy od 150 / 200 / 250 leveli to dodaja jakies z4sr4n3 złote rybki które niewniosą nic do gry.... Cytuj:
|
News nie taki zły, chociarz malo informacji o piratach i różnych terenach. hmm... ciekawe czy złote rybki będą spełniały życzenia hehe;) :p :) :D :p :p
|
Cytuj:
|
Rum pewnie będzie only Pacc, ale mam nadzieję że będzie można z faccem soczki robić. Nawiasem ostatnio pomyślałem:
Cytuj:
|
Taaa a w dzień po updacie 3/4 tibijczyków będzie chodziło nawalonych i expowiska będą wolne :)
|
@up
:D taaa i jak w polsce bedzie pelno meneli ^^ |
Rzeby te 3/4 Tibijczyków bylo nawalonych tak przez 4 tygodnie:] Wtedy bedzie tylko level up,level up,level up...:cup:
|
Cytuj:
|
jak dla mnie bzdura ;x
nie mieli lepszego pomyslu chyba....... -.- up niestety ja tez sie zgadzam, bo to prawda ;] f them ;] \,,/ //>_<\\ \,,/ |
Ciekawe czy będzie można robicNalewki?:D
|
Ciekawe czy będzie można robi Nalewki?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |