![]() |
Dla mnie każde miasto ma swoje uroki ale najbardziej mi pasuje Thais blisko do gory cyców do dragona pod thais,orcow,wild warriora,valkirii itp...tak...miasto największe w tibii,najwięcej wszystkiego,całego zgiełku...lubie tez thais za to,że najwięcej w nim plag (możliwe dlatego ze Cipowie nie lubią Thais :))
plagi to fajny exp tylko ostroznie zeby nie pasc łupem potworków ;) 1Thais 2Kazordoon 3Darashia 4Venore 5Ankrahmun 6Carlin 7Ab'Dendriel liste zrobilem wedlug mojego opodobania :) |
A ja jestem oburzony. Gram na Pandori. Mieszkam w Ank, jestem obywatelem tego miasta i nawet mam tam domek zbidowany. Chciałem zagłosować na Ank, a tu nawet go nie ma? Jak można było przeoczyć Ank?
|
Hmmm... nie wiem czy Ab jest najlepsze ale ja tam mieszkam, jest tam wielu polaków i tyle xD
ofkorz tak zaznaczyłem na sondzie |
Naylepsze maisto yest Amkrahnum, duszo larfów, som draki i fogóle fajnie maisto -.-""..
|
ja grałam od początku w thais i się przyzwyczaiłam
co do ab'dendriel- jak w tym labiryncie skosić tą trawę, która blokuje drogę? |
Kazz rox
Moje miasto to Kazordoon, dlaczego ?
Guardy... :D |
Thais
++++++ Mount Sternum- dla paladynow rox z sperami i tarcza lurujesz cyca i stoisz w tuneliku na 1 kratke Bagna-sredni spawn bh i ghoula ale niezly exp Fibula-to raj dla palkow dski beholderki rotki itp Ancient temple -------- czasami lurowane m guardy xD ___________ Zastanawiam sie nad pujsciem do kazo na guarady ale niewiem co gdzie jest X( Cytuj:
Use machete plx |
nie mam takiego jedynego ulubionego miasta......lubię Thais :cup: bo to moje pierwsze miasto ale z wyższym lvlem najlepsze jest Kazordoon :cup:
|
Ja jestem mieszkańcem Carlin. Ale podobają mi się expowiska w Venore.
Gdzie moge expić w okolicach Venore, żeby nie spotkać GS i jak do tych expowisk dojsć ??? Jestem knightem 18 lvl 55/52 (axe) 3 mlvl |
Thais - Niezly exp dla średnich postaci ,Dużo Pkrów na expowiskach dla low lvl.Power Abusery, średnie polskie zaludnienie.
Carlin - Noob city - przepełnione na maxa ,pełno pkrów ,złodzieji ,exp tylko dla low lvl.Chcoiaż dla średnich też sie coś znajdzie. Ab'Dendriel - Miasto polskich noobów - sami polacy ,małe pkrstwo ,exp dla lvlu 20+ w ogóle nie ma. Kazordoon - Mała liczba ludności (80% to polacy),Dużo expowisk dla lvl 15+ ,20+ i 40+. Venore - Bagna ,trudno sie poruszać bez narzedzi, duże zaludnienie.Exp średni dla kazdego lvla ,tylko 45+ mogą sobie expic na PoHu. Miast dla pacc nie chce mi sie podawac ;P |
Zdecydowanie Kazo.
Exp na soldierach, dużo expa, jeszcze więcej loota(w 2 dnia postacią na 21 lvlu ze skilami 51/50 zarobiłem na loocie 6k) |
Moim zdaniem najlepszym miastem jest Carlin oraz Ab.
|
Ab, Ab i jeszcze raz Ab!!, najelpsze miasteczko, nawet sonde wygralo ;)
|
Carlin
Najlepszym miastem według mnie jest oczywiście Carlin ponieważ:
1. Z depo do sklepów i do banku jest bardzo blisko (np. w Venore idziesz sprzedac swoj loot z z hunta i tu podchodzi hlvl i cie zabija i tracisz caly drogocenny loot(nie zawsz) i exp) 2. Jest blisko na Folde(super loot); Ghostland (nieźle szybko tam można exp nabić); jest nie najbliżej ale blisko do zamku koło AB oraz jest blisko do Cyclopów |
Ja lubię Carlin, ponieważ sklepy są blisko dep i miasto to jest po prostu funkcjonalne, a nie jak np. Venore, gdzie depa szukałem kilka minut:P.
|
Thais jest bardzo mile :) fajne podziemia tylko troche n00bkow przed dp =/ ale aktualnie mieszkam w Ab super tereny wokol :) blisko sklepy i bank :) i wogole spox miasto :D
|
Moją pierwszą postacią mieszkałem w Thais. Ale teraz mieszkam w Ab'Dendriel, to miasto wymita, bardzo mi się podoba. Jak tylko zrobie sobię moim knightem 15+lvl przenoszę się do Venore.
1) Ab'Dendriel 2) Venore 3) Kazordoon 4) Thais 5) Carlin |
A moim Zdaniem najlepszym miastem jest Kazordoon :D
Dlatego że....
1.Najlepsze expowiska blisko 2.Zawsze jak idzie sie z lootem do miasta jest BH kolo wejścia :p 3.Bardze dobre miejsce na GH <wiem bo sam mam gh w kazoo> 4.Pijane dwarfy koło plantacji to świetne miejsce na skillowanie 5.Koło imperatora zawsze możemy sobie dla beki ubić Dwarfa Guarda 6.Droga na statek na Cormaye...można wpaść na soldy a nawet guardy z których jest super exp,loo i kasa 7.Duuuże depo 8.Ciekawa stylizacja miasta 9.Poczujemy sie jak krasnal,ek ;) 10.Troche piwa troche wódki a zobaczysz krasnolódki :D |
Venore
Wybrałem Venore chociaż nie mieszkałem tam od zawsze. Najpierw było thais (server non-pvp) i po 25 lvlu sorcem, Venore. Potem zmieniłem server na Hiberne...tam ryckiem do 30 lvl w kazordoon, calymi dniami tylko Duele z kumplami...=) Bardzo miłe miasto, ale przenioslem się ze względu na dostęp do dragów i wysp dla pacc. Zostałem tam do 65 lvl. Miasto polskich High lvli (Seromontis, Lifely Sorcerer, Benosa of Darkness, Hydecka itp...) Łatwo (Było) kupić runy =) I fajna architektura miasta =), a więc głos na Venore.
|
a Według mnie najlepszym miastem jest Edron. Expowiska dla high (Demony, herosy), med (Dragi etc) , i low (gobliny, trolle) leveli. Jedyną wadą jest brak "normalnych" sklepów magicznych :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |