![]() |
fajne fajne czekam na nastepne czesci
|
Suuper fake! Wykonanie bezbłędne, fabuła może być, jak powiedziałeś (ekhem... napisałeś ;>) "dopiero od 4 części się rozkręci" ;)
|
A co z Elite Thieves? :/
Fake: No tam wykonanie 10/10. Jak mówił Bar fajnie ze ograniczyłeś się do outfitów tibijskich. Fabuła z deczka za woolno idzie. |
- czyścimy.
|
- czyścimy.
|
Ożesz ty xD 40 obrazków :) troche mi sie to wczytywalo ale warto bylo ;)
Postarales sie , fabuła bardzo ciekawa, rozkreca sie no i ogolnie gites :D Błędów nie widzialem , albo slepy jestem ... A kim jest majne brother ??xD Ocena:9.9/10 chyba stara ta woda ;) Pozdr0 B) PS: A jest tu jakis wogole limit zdjec?? oO Pierwsze slysze... :) |
To jest już naprawdę zajedwabista część xD! Te uciekanie... Kwaso... No po prostu daję Ci 100/100!
Jak narazie idę na dwór-.-. |
MaŁo! CiĄgle Mi MaŁo!!! WiĘcej!!! 1337/10!!!
|
Znalazł się rekordzista ;p
Nareście zaczyna się coś dziać. Chodźby rozp.ierducha z cyclopami (czerwono mi). Za grafike mały minusik, że stara woda, ale to szczegół. Daję 9,9/10. Go, go 50 obrazków! ;D |
to było dobre
daj esencje dzieki Assep ;p 10/10 |
to było dobre
daj esencje dzieki Assep ;p 10/10 |
fajny fake bardzo mi sie podoba rozkręciłeś ładnie fabułe;) ;) ;)
|
Ładnie...Fabuła zaczyna sie zorkrecac.
Grafika 10/10 chyba wszystko dobrze Fabula 10/10 Ogulnie 10/10 |
będzie więcej? ;(
|
Bardzo mi sie podoba!
Klimacik Rpg :p Zrob to to dostaniesz tamto :D Nice ;) Ladne wykonanie tylko woda stara :( |
jak mozesz umiesc mnie
super fake |
Nie lubie odpowiadać w odświeżonych tematach ale tu zrobie wyjątek
Fake jest gites. Nie moge powiedzieć że równa się z Avagerem, ale i tak dobry... Daj more. Hehe... Nadrill jest jak wróżka :P Przewidział :P zasłużone (40 obrazków... ale i tak nikt nie pobije mojego "Bazus Hope"!!! Tam ostatnia część ma 50 obrazków!!! HAHAHAHAHA <szatański śmiech>) 9/10 ;) |
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33. |