![]() |
Daje
9.9999999999999999999999999999999999999999999/10 Czegoś mi tu brak ;) |
hm...
Mój kumpel na ots gra i jak byłem u niego ostatnio to all tak samo wyglądało nawet mapka taka sama była... A i ten miecz w 2 odc. co miał ten jego przeciwnik to też taki na ots jest...
|
@up
nie rozumiem co sugerujesz... Mieczyk wziąłem tibia spr. więc nie próbuj twierdzić że to plagiat mapa na 100% nie jest taka sama bo sam ją robię na bieżąco ręcznie w paincie... Albo kłamiesz, albo to zbieg okoliczności, albo ci się wydaje... @ontopic no, coś mało tych komentarzy :P |
Wszystko spoko
grafa : 10/10 wykonanie : 10/10 fabuła : 10/10 Lecz czegoś mi tu brakuje ... ............... Obiecałeś, że wystąpię dłużej jak co mam w archiwum rozmowę .... może się jeszczę pojawię .... PS licze na to ... :] |
Cytuj:
Zalgadis outfit może być taki http://img68.imageshack.us/img68/3050/outfitsw4.png moge być nawet w jednej częsci komuś cos powiedziec albo cos ;p 10/10 do pana który mówi że to ots@ zazdrościsz i tyle!!!! lyl |
Nawet , nawet ...
! Witam ! Fake moze byc , a mowie tak bo na wstepie troche mnie znudzil :( , ale po malu zaczol robic sie ciekawszy :) , a mianowicie od dojscia do swiatyni ;) . Daje 7/10 , z powody jakiego juz mowilem , ale sie nie zniechecaj i rob dalej bo mnie zaciekawil i jak to dobrze rozegrasz , to moze ci bardzo dobry fake wyjsc 8o B) :cup: |
No dobra ludzie pisze żeby was poinformować że
połowę następnego odcinka zrobiłem jutro jednak nie jadę na działkę więc fake będzie wcześniej (albo później ale w lepszej jakości) w tym odcinku zastosuje więcej niż zwykle efektów specjalnych (to co grzeczne dzieci lubią najbardziej hehehe) sądzę że następny odcinek to kwestia dwóch dni (lub więcej jeśli mi się nie będzie chciało) póki co liczę na więcej komentarzy :D |
czekam na następny odcinek(ze mną w roli głównej xD)(lub pobocznej)
a fake naprawde wyczepisty 10/10 a myśle że się sugerujesz na shaman king'u energia witalna? taka jak w shaman king Forjoku czy jakoś tak;p 10/10 jak mówiłem |
Cytuj:
1 Mapa WIDAĆ że jest robiona w paincie 2 wyglądu rzeczy na ots nie da sie przerobic , one sa w tibia.spr ! -,- 3 Wyjdź , umyj się i nie wracaj |
Fajne fajne i fajnie pokolorowałeś dead outfit:P
Fabuła 9/10 wykonanie 9/10 |
No no
@Zalgadis To ma byc jego "Wacuś" czy bron?? :P xD Drakon, możesz mnie też umieścić :P Jak 4 litery maja byc (bez skojarzen xD) To Wiev mogę być 8o |
Drakon strasznie chciał kolejny komentarz do swojego fake. Dzieciak zaczął mnie przezywać i orbażać na gg jak mu odmawiałem, chyba nie rozumie, że prócz TV i PC jest coś ważniejszego. Oto co mu wystawiłem na 'Komentarze użytkownika' aby nie było, że napisałem co innego bo debil zmienia... -,-
"ZMIENIAM ZDANIE. 1. Przezywa i przeklina na gg jak mówisz, że nie masz czasu na KOLEJNY komentarz do jego fake. 2. Zmienia swoje 'komentarze użytkownika'. 3. Nic mi nie pomógł, więc nie wiem czemu tak się mnie czepił. Pozdro" |
|
Up@ Co ty pieeeeeprzysz xD Jest good
Ciekawe polaczenie efektu ps'a z gwiazdkami ;) fajnie to wyszlo. Omg Gazo w twoim fake'u xD dobrze ze nie na pelny etat hehe :) Jest Mhrooczny charakter , nareszcie :P? Kiedy walka glownym bohaterow ??mhmmm :D Dobra...czekamy na next part . Przez dwa tygodnie licze ze zrobisz duzo odcinków ;) Pozdr0 B) |
Dzieki za wziecie do fake hehe jestem sławny ^^. Ten fake jest w pyte slimaka czekam na kolejne czesci :) Pozdrawiam Gazo.
|
Cytuj:
Widzę, że dalej trzymasz w serduszku Shaman Kinga. Teksty typu "dołącz do mnie lub zgiń!" lub "muszę ostrzec radę" na pewno pochodzą z tej bajeczki. W fejci wyjątkowo mało byków(tylko 4 tyle samo, ile w jednym słowie na początek), nie liczę licznych powtórzeń, niepotrzebnych obrazków(szczytem jest, żeby Gazo mówił to samo w trzech obrazkach). Ogólnie odcinek jest nudny(walka spokojnie mogłaby się zmieścić w 4-5 obrazkach), nic ciekawego... Wybacz, że cię tak pojechałem, ale krew mnie zalewa, kiedy robi się tyle błędów... do tego trzeba mieć wybitny talent. @Down Widać. |
@Nadrill
Spoko stary, jestem otwarty na krytyke... Ale jestem winien parę sprostowań bo widzę że fake za bardzo kojarzy się z SK. Rada - czyli rada druidów (powiedzmy że to samo co gildia druidów w tibii) Norah - jak już gdzieś mówiłem (chyba Norah'owi) jest to najsilniejszy mag bitewny, w chwili urodzenia opanowany przez złego ducha krążącego po świecie i niszczącego poszczególne krainy. Tym razem padło na tibię. Bierze udział w turnieju by (gdy go wygra) pochłonąć dusze pokonanych aby zwiększyć swe możliwości. Moc jego jest wielka ale ogranicza go ludzkie ciało. Dlatego jeśli chce wykorzystać swe maksymalne możliwości musi pochłaniać dusze żeby i jego ciało stawało się potężniejsze. Postanawia zebrać paru sojuszników by dla niego pokonywali innych których mógł by pozbawić duszy. Podajże w sadze 3 będzie ostatecznie pokonany, ale wątpię bym na tym skończył fake. Na razie jest on wątkiem dodatkowym, i dopiero w sadze 3 będzie miał związek z głównym wątkiem f.story. P.s. Pisane w Wordzie :D |
yiom to jest wzcyepiste dam hmm... 1000000000000000000000/1
|
hehe
cześć
Jak tak przeczytałem to twoje objaśnienie to mi się zdaje że fabuła się będzie stylować na Mortal Kombat A fake fajny 9/10 I też zdaje mi się że to "komęteża" jest specjalne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |