Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   wtf czyzby war Arcania :D:D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84105)

Szyszax 14-07-2006 13:41

..

najbardziej zdziwilo mnie to ze dpft pomagaja LH ;| bo przeciez nie caly rok temu byla wojna a w LH sa ludzie ktorzy rzegrali ta wojne z dpft i teraz im pomagaja :p

hava 14-07-2006 15:47

Wojna widze ze juz oficjalnie.Ale dziwi mnie to ze Fosfik nie bedzie walczyl.Jak narazie 2-1 dla 7k.

jaronosk 14-07-2006 16:44

@UP

Fosfik poprostu niechce sie bić z 7k bo by dostał wpierd...ol w realu ;]

Ageent 14-07-2006 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poppers
@Ageent

kto dal ci prawo nazywac mnie idiota skoro nawet mnie nie znasz..?

to co napisalem wczesniej potraktowalem bardziej humorystycznie a ty, no coz, takich jak ty nazywam zgredami.. :p

No dobra, moze co do Ciebie to troche przegiolem, wiec jak czujesz sie urazony to srr ;p

Ale juz mnie to wkurzalo, ze pisza niektorzy na forum a nawet nie sa pewni swojej wypowiedzi ( a bylo tu takich wielu ) Począwszy od wyzywania Szysz~ ( nie pamietam teraz nicka ;p ) ze wojny nie ma i nie bedzie a jednak...

Mysle ze juz teraz kazdy wierzy ze wojna jest i bedzie ciekawie :)

Jeszcze raz srr poppers ;)

poppers 14-07-2006 18:50

@Ageent

no luzz.. :)

jestes jednym z niewielu na tym forum, ktory potrafi powiedziec 'przepraszam'..

respect for you za to.. :p

Szyszax 14-07-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hydro
szyszax jestes idiota wojny nie ma i nie bedzie, a jak juz to pomiedzy kims innym

down@ zamiast zakladac bezsensowne tematy to sprawdz cos zanim cos napiszesz

NO I CO KUTWA!! TAK TO JETS KUTWA JAK KTOS JEST.......... tak samo Medvih Shady -.- nawala na mnie a pozniej sam widiz domagam sie przeprosin
!!X(

Szyszax 14-07-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ageent
No dobra, moze co do Ciebie to troche przegiolem, wiec jak czujesz sie urazony to srr ;p

Ale juz mnie to wkurzalo, ze pisza niektorzy na forum a nawet nie sa pewni swojej wypowiedzi ( a bylo tu takich wielu ) Począwszy od wyzywania Szysz~ ( nie pamietam teraz nicka ;p ) ze wojny nie ma i nie bedzie a jednak...

Mysle ze juz teraz kazdy wierzy ze wojna jest i bedzie ciekawie :)

Jeszcze raz srr poppers ;)

ej ziom looz ale ja zalozylem ten temat bo wiedzialme ze bedzie war :D intulicja :p a ty tu piszesz ze ja mowilem ze nie bedzie :p;) ale loozna g00ma

Szyszax 14-07-2006 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hava
Wojna widze ze juz oficjalnie.Ale dziwi mnie to ze Fosfik nie bedzie walczyl.Jak narazie 2-1 dla 7k.

jak 2-1 rano jescze bylo 2-0 powiedz kto kogo zabil :)

Xehe 14-07-2006 23:31

@/\
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1302714

Laf 14-07-2006 23:41

heh

Ja pamiętam Szyszax, że ty mi o tej wojnie z miesiąc temu mówiłes xD

Szyszax 14-07-2006 23:42

lol

a czy ktos z was zauwazyl powstawajaca gilidie Ninth Orion oO all z dawnej EzNg oO czycby chceli pomuc w wojnie ale komu ?:D

Laf 14-07-2006 23:51

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szyszax
a czy ktos z was zauwazyl powstawajaca gilidie Ninth Orion oO all z dawnej EzNg oO czycby chceli pomuc w wojnie ale komu ?:D

Może chcą pomóc sk?

Szyszax 14-07-2006 23:53

..

mozliwe ale to jest starsznie dziwne :D bo LH juz nie ma ^.- a all przeszli do turtli czyli turtle maja good team :D a pameitajcie w LH byli ludzie ktorzy kieyds walyczli przeciwko turtloam a teraz im pomagaja ^.-B)

Laf 15-07-2006 00:10

Z tego co mówisz wynika że wczoraj był czwartek

notop 15-07-2006 00:26

Cytuj:

mozliwe ale to jest starsznie dziwne :D bo LH juz nie ma ^.- a all przeszli do turtli czyli turtle maja good team :D a pameitajcie w LH byli ludzie ktorzy kieyds walyczli przeciwko turtloam a teraz im pomagaja ^.-B)

nom ,to ze wojna sie zaczela mnie niedziwi,to ze lindlay i inni z LH dolaczyli do turtli tez nie,ale niektorzy z LH sami mieli klopoty neidawno(exp locki,hunty,free deady) a teraz czyzby czuli wygrana i to ze pozneij przez nastepny rok beda rzadzic? bo innego powodu ja neiwidze;]

Szyszax 15-07-2006 00:37

..

mi sie wydaje ze turtle sa w oslabieniu poniewaz ten co najlepiej nimi dowodzil to byl Fosfik umial to robic (respect) ale i rownoczesnie starcili najlepszego gracza pvp na Arcani :/ to jest wielko minus maja szczescie ze maja Bedka bo to jets wielki +:)wciaz czekam na przeprosiny od Medvih Shayd i Hydro :)

Ageent 15-07-2006 04:34

Cytuj:

ej ziom looz ale ja zalozylem ten temat bo wiedzialme ze bedzie war :D intulicja :p a ty tu piszesz ze ja mowilem ze nie bedzie :p;) ale loozna g00ma

Lol, zle to zrozumiales, ja tam napisalem ze wszyscy na Ciebie jechali za to ze piszesz pierdo...ly, a teraz dostali "wała".
Przeczytaj se tego posta jeszcze raz to moze zrozumiesz to po mojemu :p

notop 15-07-2006 05:37

Cytuj:

mi sie wydaje ze turtle sa w oslabieniu poniewaz ten co najlepiej nimi dowodzil to byl Fosfik umial to robic (respect) ale i rownoczesnie starcili najlepszego gracza pvp na Arcani :/ to jest wielko minus maja szczescie ze maja Bedka bo to jets wielki +:)wciaz czekam na przeprosiny od Medvih Shayd i Hydro :)

bedka??
rozsieszasz mnie
rozumie stary owner byl mzoe dobry ale ten nowy to 13 letni murzyn z egiptu ktoremu stara zaduzo kasy daje i kupil sobie chara na 197lvlv,zalapal juz RS-a co swiadczy tylko jaki to idiota

Doom Terror 15-07-2006 11:04

"13 letni murzyn z egiptu" :D takiego okreslenia jeszcze nie slyszalem :) tez nie wydaje mi sie aby "nowy" Bedurion cos zdzialal na tej wojnie i ogolnie na Arcanii

Poll 15-07-2006 11:15

I co dpft po tych sorcach ktore itak nie moge wsumie ue uzywac bo wiekszosc z nich ma 1 lub 2 unjusty do bana.Damoon-delete.Wiec ich zastasowanie takie samo jak naszych druidow,tylko sd,a druidow mamy porownywalnych do sorcow dpft;d.Co do tego nowego beduriona zobacyzmy jak bedzie w praniu,bo narazie kozaczy,chce go zobaczyc w akcji.;d.Char dobry i wsumie nawet bedac frajerme nie umeijacym grac ciezko go ubic.3065hp...duzo;').Zapowiada sie ciekawie:).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35.