![]() |
..
najbardziej zdziwilo mnie to ze dpft pomagaja LH ;| bo przeciez nie caly rok temu byla wojna a w LH sa ludzie ktorzy rzegrali ta wojne z dpft i teraz im pomagaja :p
|
Wojna widze ze juz oficjalnie.Ale dziwi mnie to ze Fosfik nie bedzie walczyl.Jak narazie 2-1 dla 7k.
|
@UP
Fosfik poprostu niechce sie bić z 7k bo by dostał wpierd...ol w realu ;] |
Cytuj:
Ale juz mnie to wkurzalo, ze pisza niektorzy na forum a nawet nie sa pewni swojej wypowiedzi ( a bylo tu takich wielu ) Począwszy od wyzywania Szysz~ ( nie pamietam teraz nicka ;p ) ze wojny nie ma i nie bedzie a jednak... Mysle ze juz teraz kazdy wierzy ze wojna jest i bedzie ciekawie :) Jeszcze raz srr poppers ;) |
@Ageent
no luzz.. :) jestes jednym z niewielu na tym forum, ktory potrafi powiedziec 'przepraszam'.. respect for you za to.. :p |
Cytuj:
!!X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak 2-1 rano jescze bylo 2-0 powiedz kto kogo zabil :) |
|
heh
Ja pamiętam Szyszax, że ty mi o tej wojnie z miesiąc temu mówiłes xD
|
lol
a czy ktos z was zauwazyl powstawajaca gilidie Ninth Orion oO all z dawnej EzNg oO czycby chceli pomuc w wojnie ale komu ?:D
|
lol
Cytuj:
|
..
mozliwe ale to jest starsznie dziwne :D bo LH juz nie ma ^.- a all przeszli do turtli czyli turtle maja good team :D a pameitajcie w LH byli ludzie ktorzy kieyds walyczli przeciwko turtloam a teraz im pomagaja ^.-B)
|
Z tego co mówisz wynika że wczoraj był czwartek
|
Cytuj:
|
..
mi sie wydaje ze turtle sa w oslabieniu poniewaz ten co najlepiej nimi dowodzil to byl Fosfik umial to robic (respect) ale i rownoczesnie starcili najlepszego gracza pvp na Arcani :/ to jest wielko minus maja szczescie ze maja Bedka bo to jets wielki +:)wciaz czekam na przeprosiny od Medvih Shayd i Hydro :)
|
Cytuj:
Przeczytaj se tego posta jeszcze raz to moze zrozumiesz to po mojemu :p |
Cytuj:
rozsieszasz mnie rozumie stary owner byl mzoe dobry ale ten nowy to 13 letni murzyn z egiptu ktoremu stara zaduzo kasy daje i kupil sobie chara na 197lvlv,zalapal juz RS-a co swiadczy tylko jaki to idiota |
"13 letni murzyn z egiptu" :D takiego okreslenia jeszcze nie slyszalem :) tez nie wydaje mi sie aby "nowy" Bedurion cos zdzialal na tej wojnie i ogolnie na Arcanii
|
I co dpft po tych sorcach ktore itak nie moge wsumie ue uzywac bo wiekszosc z nich ma 1 lub 2 unjusty do bana.Damoon-delete.Wiec ich zastasowanie takie samo jak naszych druidow,tylko sd,a druidow mamy porownywalnych do sorcow dpft;d.Co do tego nowego beduriona zobacyzmy jak bedzie w praniu,bo narazie kozaczy,chce go zobaczyc w akcji.;d.Char dobry i wsumie nawet bedac frajerme nie umeijacym grac ciezko go ubic.3065hp...duzo;').Zapowiada sie ciekawie:).
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35. |