![]() |
Cytuj:
Młotek ładny. |
LOL, rzeczywiście. Dzięki.
Cytuj:
|
Devils blade (poprawiony)
http://img124.imageshack.us/img124/794/dededevn2.png |
Boskie :D:D
Jestes moim idolem jesli chodzi o paint razem z Majinem hehe xD Najlepszy ten młotek nie ma co . Możesz mi zrobic Topór jakis com ??:P Pozdr0 B) |
Cudo!znaki :<
|
Jest OK. Cieniowanie świetne, żadko kiedy widzę, żeby ktoś tak cieniował w paincie. Ogólnie prace wyglądają na bez zarzutu, ale mam 2 uwagi. Po pierwsze trochę za mało szczegółów. Miecze wyglądają na nowiutkie, błyszczące prosto z fabryki. Powinny być jakieś ślady po walkach, zadrapania itp. Po drugie są troszkę za mało oryginalne. Oczywiście nie zaprzeczam, że technicznie prace są idealne.
@down No to co innego :P |
A jeśli dany item jest do kupienia od NPC?
|
|
O , super! Może zrobisz jakąś zbroję?
|
trochę brzegi wycieniuj bo się pikselki się gryzą z resztą, a poza tym ładnie, bardzo ładnie!
|
AA, Kuraj, AA.
|
Mam stary ośmioletni monitor z rozmazanym obrazem, więc u was pewnie wygląda to inaczej niż u mnie... jedyna rzecz która praktycznie od zawsze poważnie przeszkadza mi w robieniu pixelartu.
|
Ja miałem podobnie ale ostatnio kupiłem za grosze o wiele lepszy ; )
A co do pixelartów to raczej nie uważam to za jakąkolwiek grafikę (bez obrazy) No chyba że do tworzenia icon : ) Ale paint nie ma rozszerzenia .ico |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://images1.fotosik.pl/215/1e1d69356ef277bb.png
Użyłem dwóch grafik z mojego zbioru tekstur. :P Potem zrobię jeszcze okna i takie tam. |
Prace Świetne !!! :)
|
|
Widziałem to już wcześniej na pixarcie i myślę, że średnie. Ostrze mogłeś trochę podcieniować jeszcze. Reszta średniawa, niby nie ma błędów a piękne też nie jest. No ale 9 kolorków. btw, włoski popraw i dłonie.
|
Ostrza nie mogłem bardziej wycieniować, musiałem ograniczyć liczbę kolorów. W sumie wyszlo 17 tak naprawdę, a nie 9... ale i tak za dużo jak na taką pracę. :/
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |