![]() |
U mnie jest:
Katowice - Gdańsk - Regensburg albo Katowice - Gdańsk - Warszawa - Regensburg oO |
hehehes ja juz to powoli rozkminiam patrzcie załuzmy ze gramy na Antice przebieg danych jest taki :
Katowice---->Gdańsk----->Warszawa---->Reegensburg ALE ! przed Ree~~ jese Frankfurt w ktorym jest PODOBNO wadliwy router wiec dane ktore dochadza do tego routera powinny byc przekierowane w dwie strony A ) do Reeg~~ jezeli gramy na niemickim servie B) do USA i jezeli gramy na usa serv a skoro router jest uszkodzony to cos sie zjebalo w przekierowaniu polaczenia do niemiec gdyz all dane wysyla do usa , jezeli router nie bedzie zreperowany w ciagu kilki miesiecy router usa tez padnie i wtedy to bedzie sajgon xD oczywiscie to tylko moje rozkminki moge sie mylic po prostu szukam bledu i jedyny blad widze taki |
Ja tam parwie cały czas mam lagi i mnie cholera bierze co robic ??? help plxxx
|
Lagi
Ja mam neo 512 dzielone z sąsiadem...podłączyłem sie przez router..myślałem że to wina sąsiada ale nawet jak mam prędkość 512 kb/s to mam lagi jak <męski narząd płciowy> w tibie da się grać od 19-8 rano..potem takie lagi że runek nie porobie..zazdroszcze kumplowi co ma dialog 128....
Problem ten mam od 2 tygodni Offtopic padłem przez ten pie.. router 2x...w jeden dzień najpierw kick potem lag 5 sekundowy |
A sprawdzaliście na tym ip:193.251.252.38
czy serverów bo jeśli serverów to mi też działa dobrze |
Cytuj:
przez Japonie leci. @edit no chyba po problemie http://img57.imageshack.us/img57/5255/bump1xt.jpg |
Uwaga
Co dowiedziałem się od tutora otuż router jest zjebany
16:11 Teh Explorer: Do you know what a "router" is? 16:11 Marander: ye i know 16:11 Teh Explorer: Well, probably it's damaged. |
@up
tutorzy też nic niewiedzą jak zwykle i co macie lagi? |
A ja mam dla odmiany lagi na Usa servie. TraceRoute to 83.14.51.130 [dxz130.internetdsl.tpnet.pl]
mój host to też tp ;/ |
A kicki jak były tak sa xD kocham ten dreszczyk emocji jak mnie kicknie na dragu xD
|
Ja mam LAN lagi mialem zawsze. A sygnał mi idzie normalnie przez Frankfurt do miasta z serwerami niemieckimi.
|
Cytuj:
|
Z ciekawości zrobiłem sobie ów test i to ot wyniki... :>
Trasa śledzenia do www.tibia.com [62.146.69.27] przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.1 2 * * * Upłynął limit czasu żądania. 3 * * * Upłynął limit czasu żądania. 4 * * * Upłynął limit czasu żądania. 5 * * * Upłynął limit czasu żądania. 6 * * * Upłynął limit czasu żądania. Mam osiedlówke z TPSA |
A ja dzisiaj po raz pierwszy chyba od 2 tygodni nie miałem ani laga ani kicka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |