Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe potwory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84710)

nepton 12-07-2006 20:17

A ja myśle, że sie CipSoft czegoś nauczył po ostatnim UPdate, którego lud okrzyknął "porażką". Pewnie na piratach da się robić lootbagi, będzie ich dużo (dużo miejsc, dużo rodzajów (słabszych, mocniejszych), i wogóle wypas dla graczy ^^.

A zauważył ktoś, że na jednym z SS są piraci którzy, trzymają coś co wygląda jak kule z prochem? Czyżby nowa broń dla pallków? :P

[ mz ] 12-07-2006 20:21

Ciekawi mnie otwarty chest z olśniewającymi zlotymii monetami... Czyżby wygląd pieniedzy sie zmienil?

Noro 12-07-2006 20:24

Super. Dobrze, że mam już PACC :)

Zapowiadają się nowe i ciekawe( to zobaczymy) questy;)

blontmatys 12-07-2006 20:32

zapowiada się całkiem ciekawie:p

Ivan of Fortera 12-07-2006 20:37

http://www.tibiamx.com.mx/images/ini...as/pirates.jpg
ciekawe czy te katapulty beda strzelac?
Potwory całkiem fajne, tylko inaczej se piratów wyobrażałem:p
@edithttp://images.tibia.pl/teaser2006/quara2.jpg

Te zielone quary mi się bardziej podobają niż fioletowe
P.S. Zielone quary maja fajne fryzuryhehe

Sebastian Skibinsk 12-07-2006 20:38

No fajowo 8o tylko czemu te potworki są dla pacc a nie dla facc :( ?
Było przeciesz glosowanie dla facc i co znów dla tych pacc-ów
wgule kto wymyślił te podzialy na lepszych(pacc) i gorszych(facc)
zato nie lubie cipsoft .
A poza tym ....
zawsze o 23:00
"bajka dla dorosłych"

Michal9000 12-07-2006 20:41

chryste. Pacc mają lepiej, bo oni PŁACĄ. Mamy szczęście że wogule jest facc, bo gra mogła by być W PEŁNI płatna.

@Down
Oczywiście. Przecież to mażenie każdego twórcy gry, wydać kupe kasy na genialną gre i nie zarobić ani g
rosza :P

Żyłka 12-07-2006 20:42

taaa kazdy chce robic gre i nie miec z tego jakiegokolwiek zysku, i pisze sie south park i leci to od poniedzialku do czwartku a nie do piatku ;]

balun 12-07-2006 21:06

Drugi screen nie dziala. Mógłby ktos go hostnąć.

Ragnar666 12-07-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theod~
Taa... bawia sie w jakies 'Cthulhunieta', a potem bedzie pging na Wielkich Przedwiecznych =0

biedna ośmiorniczka ;>

no ale piraci mnie zawiedli troszkę... no ci z bosakami wyglądają przyzwoicie, ale ci "kapitanowie" i Undead Kapitan też nie bardzo do mnie trafiają =/

[edit] buahah to nie undead...mój błąd

i co to za katapulty? lol piraci mieli armaty ni? -.-'

Skym4N 12-07-2006 21:07

Czyżby jeden z najbardziej oczekiwanych, największych update'ów Tibii ? Wkońcu jakieś nowe potwory, no i zapewne rzeczy. Nie mówiąc o wyspach. Zapowiada sie ciekawie. No to dokupienie pacc'a mnie nie ominie =]
Pozdrawiam!

Skormen 12-07-2006 21:09

Troszke śmiesznie wyglądają ci piraci.

Rezidew 12-07-2006 21:17

Piraci to jeszcze ujdzie ale reszta ? jakies niebieskie potwory? Jakies zmutowane kraby? :D moim zdaniem te potwory sa niepotrzebne, no te niebieskie potwory jak dla mnie nie pasuja do tibii, ah... Ale czy nowe potwory przyniosa ze soba nowe bronie itp? Zobaczymy :)

matiiii 12-07-2006 21:29

Ja wole strara Tibie. Grafiki denna ze na sam widok odechciewa sie grania ale wiekszascia graczy podoba sie taka jaka ma byc w tym upade. Nowe bronie? Komu potrzebne? Zle jest z tymi co sa? Nie ma gdzie expic dla PAACC;ow ze trzeba dodawac nowe potwory dla nich? Pomyslcie napewno niektore rzeczy byscie chciali zmieniac ale czy odrazu wszystko? Na takiej grafice polega ta gra. Ja nie chce innej bo ta mi sie bardzo podoba.X(

Koronowany rycek 12-07-2006 21:38

UP@

Dalej byc chcial grac w wersji beta i miec tylko thais ? Prosze zastanow sie 2 razy, poki cos napiszesz ;)

@TOPIC

Aha no tak fajnie, ale ta zaba jest naprawde słiti (imesh?;d)

Nephar 12-07-2006 21:40

@2 x Up żal dupe ściska jak to widzę.

Nie wiem jak ty ale dla mnie grafika zmienia się minimalnie - krawędzie etc. a na starych terenach może nawet nie będzie tego widać. Widzisz gdzieś napis "NOWE BRONIE W TYM UPIE" ? Na Tibia BR pisze coś o nowych itemach ale skąd wiadmo że chodzi o bronie? Może np. wprowadzą questa na 150lvl żeby móc używać lepszych broni? Bo mi np. używanie od 100 do xxx lvl SCA czy SoVa jest troche nudne. Jest gdzie expić dla PACCów ale graczy jest coraz więcej więc musi być więcej expowisk? Jakby dodali expowisko dla FACC pewnie skakał byś z radości i całował w nogi CipSoft ale coś dla "fundatorów" to po co mi nie? Co rozumiesz przez słowo "wszystko"? Bo CipSoft niezapowiadał zrobienia Tibi od nowa chyba że ja tylko niepoinformowany jestem

@Topic

Dla mnie te potworki mogą nawet być. Moją uwagę przyciągneła skrzynia ze "skarbami" i ciekawe czy to będą jakieś mini monety w stylu pereł, a może nowy wygląd złota? Ciekawe są te katapulty czy będzie to tylko ozdoba a może kapitanowie będą w nas strzelać :D

matiiii 12-07-2006 21:42

@up
Zastanowilem sie i wolalbym miec tylko Thais. Bo po co mi wiecej? Mi to by w zupelnosci starczylo. Po co mi miasta gdzie zyja jakies Dragony lub cyclopy? Ja tego nie zabije. Gdyby było miasto z trollami (ulubione stworki:p ) tobyloby fanie, ale to tylko gdybanie. Watpie aby dodali cos dla FACC (szczegolnie nowe misto) bo wtedy oplacalnoc PACC by sie zmniejszyla a oni chca uzyskac jak najwieksze pieniadze z tej gry.

Michal9000 12-07-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii
a oni chca uzyskac jak najwieksze pieniadze z tej gry.

Dokładie ;)

Knajcik14 12-07-2006 21:45

No no ale podkręcają atmosfere nie ma co normalnie już sie pale żeby ukatrupić jakiegoś pirata albo te dziwne "gluty" :)

~pozdro

Conrado_161190 12-07-2006 21:47

Jest i druga strona medalu. Czym bliżej Update tym bliżej końca wakacji;( :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15.