![]() |
best hit z bow - 38 w trolla
z speara za 31 w rota oberwalem najwiecej od minosa za 12 (na mino chodizlem dopiero od 10 lvl) a od separmana za 39 oberwalem a z katany walnolem max za 22 tez w trolla a z sd na rooku za 3490023 a z explo na rooku waloolem za 984549 (hity sa prawdziwe ale joke z tym sd i explo hehe xD) |
@up Tak a jak poraziło Ci mózg to wyświetlił Ci się biały napis przed oczami "Objeba** Ci". Proszę o dowodziki swoich "best hitów"
@topic Ja jak zrobie screenki to dam Editka ;) |
Ja mówie wam prawdę. To bardzo szczera prawda! HIT za 70 w rata! Pan ciastek i przyjaciele walnął z aksa! Bardzo szczera prawda popatrzcie:
http://img62.imageshack.us/img62/5871/pulpetjrjrkw8.png Ha ha! Jestem najlepsiejszy bo mój pan ciastek ma najlepsze hity i na dodatek wali z aksa... i wali konia... z tego aksa bo do stajni chodzi rano... <głupota zamierzona> @down xDDDD |
|
Temat Jest "Wasze osagniecia w walce?! na rooku"
Moim najwiekrzym osiagnieciem jest...
Zabicie 2 ratow na raz (bylo ciezko ale dalem rade) I zrobienie Minohilatora... Z ktorego dostalem od kolegi... Life Fluid, Rune i Sworda... Jestem Z Siebie Dumny !!! :baby:Lubie Sobie PoSSaC:baby: |
ja uwalilem dwa razy w orka za 21hp i w deera za 23 spidera za 20 (na raz)
mówie szczerze , mam 12lvl nick doodo walas i skille 19/21:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :cup: :baby: :D :( :( :o B)
|
jak ktos nie wierzy że zarąbałem za 21 dwa razy i 23 za deera to nie musi.
|
Heh ja tam ze skillami jakie mam to za dużych osiągnięć nie mam.
Best Hit with Katana : 20 Best Withness Hit with Bow : 40 |
Cytuj:
No takie bajki to ty możesz opowiadać dwulatkom na dobranoc -.- Z mace 39 hah w trolla!! w którego dosyć trudno wbić hita +25 Jestes dobry ziom. PS: szkoda mi takich ludzi -.- |
Ostatnio czesciej zabijam wilki na strzala ale to i tak zdaza sie raz na 2h grania.
Widze ze tutaj czesc ludzi probuje jakies kity wciskac... zanim napiszecie ze robicie hiyty za 39 wejdzcie na stronke http://www.tibiacity.org/library/C-damage.php Link podal mi jeden z Tutorow na Titani, twierdzi ze jest to jeden z dokladniejszych kalkulatorow. Sprawdzilem na Rookstayerze i na sorcu i sie zgadza, odchylenie wynosi gora +/-1,4% :P |
Szanowny Panie Klocku...Niestety ten calc nijak sie ma do rookstayerow gdyz nie ma tam opcji "Rookstayer" tylko vocations z maina. Zreszta zauwazylem ze jak zaznacze knight lub cos innego i podam moje dane z rooka to calc poda bledne informacje gdyz pokazuje on ze moge zadac hit max za 33 a ja najwiecej ubilem 28. 5hp to raczej nie mala roznica jak na rookgaard =]
|
Cytuj:
|
Coz w takim razie zwracam honor, pomylilem sie :P
|
Best hit 40 z luku w minoska [ale mialem farta:) ]
Raz na jednego mino na 20 lvlu zuzylem 4 life fluidy:( |
hit za 21 ze speara w trolla na 4 lvlu xD
|
wilk na raz z katany 8o
|
Do Yallah
Yallah,Jestes taki glupi czy tylko tak udajesz -.-?? jak widac ze z arrow on wali po 30+ i z spear to czyli ze on z luku wali a nie ze sworda najpierw pomysl jak cos piszesX( X(
|
Sir-Bodzio prosze o zacytowanie fragmentu o ktorym sie wypowiadasz bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi.
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |