Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   gdy tetro na demonach ;) fajny film z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84823)

=eQQ= 15-07-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandey
Jestem teraz Sorcererc poniewaz skonczyl mi sie pacc, a na tibia.pl nie niechce mi sie zmieniac statusu :p

Cytuj:

Name: Dandey
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 44
World: Refugia
Residence: Thais
Last login: Jul 13 2006, 18:59:14 CET
Account Status: Free Account
Chodzi o to ze napisales ze masz 64 lvl, a masz 44, a nie o to, ze nie jestes MSem ( chociaz to tez jest klamstwo, a jesli jest tak jak sie tlumaczyles, to lenistwo wcale nie jest lepsze -.- )

rendevar 15-07-2006 19:08

mi tez sie niechce juz niemam pacca a mam wpisane elder i mam mniejszy lvl bo dedlem 4x....

Osiol221 15-07-2006 20:29

lol

Zuvuxon może siostra ci nie umarła.... ale może twoje życie padło w gruzach ;p z tego co widze po twojich wypowiedziach to Maniak jesteś. :p

Zuvuxon 15-07-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Zuvuxon może siostra ci nie umarła.... ale może twoje życie padło w gruzach ;p z tego co widze po twojich wypowiedziach to Maniak jesteś. :p

wedlug ciebie maniak to....?

Wobunio 15-07-2006 21:42

on pewnie myslal ze jak sie ma rs to aol dziala i tak xd pozdro dla niego xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HAIL MYRMIDANS !

Zuvuxon 15-07-2006 22:15

@up

chciales tym co powiedziales kogos rozmieszyc czy jak ? :P

btw. odszedlem ( a raczej zostalem wyjebany przez mysia - dzieki pysiu :* )z guild - neutral now -

=eQQ= 15-07-2006 22:33

Mam cie pocieszyc...?

Amek_PL 15-07-2006 23:03

Zlitujcie Sie !

No nie mnie zaraz szlak trafi ! Czy nie mozecie pisac czy owy film jest pod version 7.6/7.7 ?! Siedze se na forum.tibia.pl i przegladam filmiki patrze jakis pk i sciagam, A TU 7.6 ! Moglibyscie zdeka opisywac co wystawiacie ? -.-

THX..

...Zeck 15-07-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amek_PL
No nie mnie zaraz szlak trafi ! Czy nie mozecie pisac czy owy film jest pod version 7.6/7.7 ?! Siedze se na forum.tibia.pl i przegladam filmiki patrze jakis pk i sciagam, A TU 7.6 ! Moglibyscie zdeka opisywac co wystawiacie ? -.-

THX..

To jest 7.7
Wiec o co chodzi?

Dandey 16-07-2006 00:09

Rotfl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =eQQ=
Chodzi o to ze napisales ze masz 64 lvl, a masz 44, a nie o to, ze nie jestes MSem ( chociaz to tez jest klamstwo, a jesli jest tak jak sie tlumaczyles, to lenistwo wcale nie jest lepsze -.- )

''Jakby cos to juz do 64 '' szkoda ze nie czytasz moich postow z uwaga ;/ jak widac napisalem ze doszedlem do 64, nie napisalem ze mam 64. Mialem pare postaci i wlasnie to byl moj najwiekszy lvl. Kto sie leni to sie leni. Tak jak napisalem wczesniej niech kazdy sie zastanowi 2 razy zanim napisze cos glupiego ;) Pozdrawiam ;];]

Dwik 16-07-2006 00:32

Cytuj:

I na dodatek mam takich kumpli na Kyrze co zawsze mi pomogą.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuvuxon
@up
btw. odszedlem ( a raczej zostalem wyuwielbiam jeść bananyany przez mysia - dzieki pysiu :* )z guild - neutral now -

Kumple są tacy ze raz sa a raz ich nie ma - trzeba jednak odroznic thc ktorzy moga pomoc naprawde od tych dla ktorych stajesz sie tylko czasem przydatny.

Stefan Wichura 16-07-2006 05:08

Zuvuxon czy tam ch*j jak ci. Na co takiego kozaka rzniesz ze sie nci nie stalolo? -.-? teraz jestes neutral? toc mieli ci oddawaj cale eq tak napisales wczesniej chyba po tej zalamce cos sie gubisz troche <lol2>

=eQQ= 16-07-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandey
''Jakby cos to juz do 64 '' szkoda ze nie czytasz moich postow z uwaga ;/ jak widac napisalem ze doszedlem do 64, nie napisalem ze mam 64. Mialem pare postaci i wlasnie to byl moj najwiekszy lvl. Kto sie leni to sie leni. Tak jak napisalem wczesniej niech kazdy sie zastanowi 2 razy zanim napisze cos glupiego ;) Pozdrawiam ;];]

Name?? <10 znaków>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.