![]() |
Wypas ze bedzie udpade,a czy bedzie skill bar??
|
Nowe potwory
Szkoda tylko ze nie bedzie test servera bo nie znam sily nowych potworków i nie wiem które moge klepac a przed którymi wiac :p ale i tak juz sie nie moge doczekac a jesli ktos wie cos o nowych potworkaz plz napiszcie
|
Skillbara niestety nie będzie :(
A przy okazji: widać mojego avatara? Bo jak już zamieściłem, to później plik usunąłęm i nie wiem(u mnie widać) |
Cytuj:
|
A czemu ma byc cofka? Bo Ty jeden straciles armora, to iles innych osob ma cierpiec?:) Zrob sobie wlasna gre online i rob cofki wtedy, kiedy zapragniesz.
P.S: Zebys Ty wiedzial, jakie ja rzeczy stracilem i nie plakalem. Poza tym to ino gra. |
:dddddddd
WKONCU!!!!! ludzie w tym moemencie ciesze sie jak dziecko ktore dostalo lizaka :D buehehe gdy serwery wystartuja zbieramy ekipe na novej ktora ma na celu zwiedzenie nowych obszarów :P jakby co to msg to Grimbornworm
|
Jupi !!!!!
Zarabiscie wreszcie sobie pojde do Ankrahmun i pogadam z dzinem :):)
Moja mama sie nie mogla doczekac |
:axeman: :axeman: :axeman: :axeman: :axeman: :axeman: JEJJEJEJEEJEJEJ akurat se kupielm apca na update ale trafilem :)
i jestem ax menem :) Świat-Eternia Profesja-Knight Level-40 Magic Level-5 Skills-77\75 Best Hit-206(na36lvl) |
Ciekawe zy Ankrahmun będzie miastem podziemnym, czy naziemnym, czy też może wykombinowali miasto w chmurach... Wreszcie update, wreszcie :)
|
A to Miasto??
Jupi Ja Jej wreszcie jest update!
A gdzie to nowe miasto bedie? czy można tam isc bez pacc?? na jakim levelu tam sie mozna wybrac zeby z tamta wrucić(żywy:P) |
Ciekawe
długo oczekiwany up'date ciekawe ile zmian wzniesie ...
|
Ankrahmun bedzie miastem na powierzchni osadzonym na pustyni :P co ty screenow z test serwa nie widziales?:P nie czytales newsów itp? :P
|
ehh
Szkoda tylko ze padlem dzis poprzez laga , hamsko bo cos sie stalo z serwerami i padlem jak i moi koledzy i wiele innych tibio-garczy :/
|
Cytuj:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 |
Jakbyś czytał Game-Chat(no wiesz, w grze), to byś wiedział, że to były masskicki. Ja sam dostałem 2 razy :P
I ja też przez to bym prawie padł... www.members.co.uk/screeny/kick.jpg |
Mnie troche denerwuje to ze teraz jest update
Pograc sobie nie mozna a zapewne wszystko co bedzie w update bedzie tylko dla PACC a ja PACCA nie mam :( Ale rozumiem ze wielu z Was na ten update czeka wiec zycze wam: Aby tylko nie była to klapa jak poprzednio :) |
Cytuj:
|
JUPI! wszystko fajnie, ale zeby mi nie zrobili nic z behe questem, bo ZABIJE! :P Po quescie sie przejde z ekipa z Titani, ale pewnie bedzie juz wszystko wyczyszczone ;/
|
Jupiiii jutro ruszam z qplami do tego miasta ciekawe czy djina spotkamyxD
|
@Punish
Sorry, że jestem troche spóźniony, ale ten poprzedni update, to co to było? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |