![]() |
ladne zdjecia :D:D:D
|
Nono niewiedzialem ze tak umisz mati
a ze znam cie z rl moge ci pogratulowac na rl i na forum masz +do reputacji |
Cytuj:
@Autor Good job :) Keep it up~ |
Cytuj:
ma prawo zbanowac za trenowanie podczas bycia afk ponad 15 minut. nie moze zbanowac jak jestes AFK ale moze zbanowac jak trenisz na afk. a czemu ich nie wywalilo? no bo trenili:) |
Szkoda ze nie widze zdjec, ale mniej wiecej wiem o co chodzi. Moim zdaniem GM NIE powinien pozwolic pknac ich, a wrecz przyciwnie, dziwny ten GM...
Morzecie podac jego nick bo nie widze zdjec? |
Cytuj:
@topic-Narazie widze x ale wejde potem może zobaczę. |
Cytuj:
|
Szkoda, że to nie były jakieś Hight Levele i nic fajnego z nich nie wypadło :D
|
Hehehe cały Lego :P Spoko zdjęcia! :D
|
Tasker jest legalny, lecz wszystko zależy od tego, w jaki sposów się go używa. Tak więc za samo posiadanie i używanie taskera np. w systemie NIE MAJĄ PRAWA dać ci bana, tylko wtedy, gdy będziesz używał taskera w celu ułatwienia sobie gry.
|
W/g mnie oni celowo trenowali na afk, a zeby to robic nie trzeba miec zadnego macra, wystarczy kogos atakowac caly czas i juz cie nie wywali na 100%. A watpie zeby oni mieli powlaczane jakies macra bo nie widze zeby to byli paladyni i musieli podnosic speary, a pozatym stoja na skale, a z gory ryb nie moga lowic.Bycie afk, jest LEGALNE ale tylko przez 15 minut, bo to zrozumiale ze ktos musi isc do wc albo cos... :)Gm dobrze zrobil banujac ich, ale nie jestem pewien co do zabijania... A, jeszcze jedno, PKOWANIE JEST LEGALNE, nadaje to grze klimatu rpg, a pozatym jak by bylo nielegalne to po co by robili swiaty pvp? Nielegalne jest jedynie nadmierne i nalogowe pkowanie... Takie jest moje zdanie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |