![]() |
Mam problem
"copper 3802 Kazordoon, więzienie(Dwacatra) oraz centrum zewnętrznych kopalni"
Jak moge zdobyć ten klucz? P.S. Poradnik jest dosyć dobry 9\10 :cup: |
Za moment Ci napisze,bo teraz zajętyjestem. I na przyszłość takie posty prosze kierowac na pw B) chyba ze nie bede umial pomoc to dopiero do tematu ;)
@edit: Na razie nie powiem skąd wziąć klucz, bo to się wiąże trochę z QS 8) Jeśli mogę to napisać to niech jakiś modek da znać na PW albo w temacie |
fajny poradik wlasnie szukalem jakiegos fajnego expowiska w kazo:) :)
no i dzieki tobie znalazlem ;) :p poradnik jak ktos mowil 9/10 :) |
Super. :) Ten przewodnik pomógł mi w kilku sprawach, których wcześniej nie mogłam rozgryźć. :D :cup:
|
Cytuj:
|
spox poradniczek:)
|
Bardzo dziekuje ze ktos wreszcie zrobil poradnik o kazordoon ;) Nigdy wczesniej nie bylemw kazordoon i ten poradnik mi pomogl 9/10
Pozdro |
9+/10
Bardzo dobry poradnik pomógł mi przebywać w kazzo bez błądzenia.
9+/10 |
A czy w Kazardoon jest może możłiwość kupienia boltów??? Bo fajnie się tam expi i musiałbym lecieć do thais albo ab'dendriela.
|
Super Poradnik.
Rozwalil mnie tekst Moj Domek 0,o Fajnie sie czyta właśnie jak można ten klucz zdobyć do wiezienia? 8/10 |
Poradnik
Zaje****y poradnik daje 11/10 8o
|
@pasiek:
http://wiki.hunted.pl/wiki/Emperor's_Cookies_Quest link do quest spoila. @topic: Poradnik bardzo ladny. Sharker |
Bardzo ładny i przejżysty poradniczek :) Napewno się przyda 9/10 B)
|
Sharker Ty :)
|
Co do klucza do więzienia (3802), który znajduje się w barakach..
http://photohost.pl/out.php/i4864_3802.jpg Jak tam wejść? Mam klucz 3801, który powinien te drzwi otworzyć, ale nie otwiera. |
Chyba to jest zly pokoj.
Sharker |
Świetny poradnik zwłaszcza ,że nie na widzę chodzić po Kaz bo nie wiem co gdzie i jak ;)
|
Cytuj:
|
@top
hahhahaha bazyliszek to nie npc bo mozna go atakować -.- |
może i odkopuje ale warto myślę jeżeli autor udziela się na tym forum niech uaktualni zdjęcia bo chętnie bym skorzystał ;)
z góry dzięki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |