![]() |
ajo & piccaro
hmm, del'toro znowu z kh sie 3ma =D i jeszcze samme.
Co z tego wyniknie ? x), oby KH wygrało a potem kto wie jak sie dogada excail z ks'em. Cała berylia, najpierw sie nienawidzą walczą ze sobą, potem jakaś 3 gildia się wmiesza, i kolejny war bla bla bla. Kiedy wreszcie sytuacja bedzie stabilna, kiedy przegrani przestaną wracać? Kiedy Zwycięzcy przestaną się wybijać Oo ...? ~~Nigdy~~ Hail Berylia ;] |
na berylii tak jest poniewaz na poczatku serva zaczelo na nim grac wiele mocnych ekip(doswiadzceni gracze , bynajmniej nie nooby) i dalej staraja sie tu grac ; ]
|
Dzis bylo fajnie =D wiele polskich low lvl sie polaczylo i lalim szwedow xd nawet ulbaard musial dac loga bo mial goraco ok 70 na poczatku nas tam bylo fajnie widziec brazyli i szwedow pod dp xD mam rec ale chyba nie warto rzucac
|
=o
Co do tgo ze nigdy polakow w kh nie bylo to nieprawda.Polacy (Rev'ico Sterwor i Daark Pallek ) byli w gildi Geekhood ktora byla polaczeniem Gipo i KH
|
@up Czy ty jesteś Daark Palek? -.-
|
A wiec który to Olcio panowie ?;>
Bo ten co mi tak efiul pocisnoł to wiem która pipa zdaje sie.. mega peker aim bot <rotfl> żal człowieku, nie wiesz z kim gadasz więc stfu ;* I nikogo naprawde nieobchodzi jak sie ustawisz z tym normalnym ownerem na podwórko nabie -.-', posmamuj mamie swoim tamangoochi w domku :) |
@retard-apollo
Ohs noes! Miałeś 95 level! Straszne! To znaczy że wiesz wszystko lepiej od innych! Ohs noes! Btw: cheatowanie wiąże sie z hackiem co? Mr. Imthebest btw: umawiasz sie na dwor na forum, zeby pokazać jaki to ty boski nie jesteś? oO Wychodzisz na dwór! Jaaaaaaaa! Chce byc taki jak ty jak dorosne! oO |
Dlatego ja nie gram na światach PvP :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chyba temat mial byc o sytuacji berylii a nie lkotni kto komu pomaga, kto z kim sharuje konto...
|
właśnie, co tam nowego na beryli się dzieje, jakies fragi, ktoś płacił?
No Ty mnie Olcio nie bedziesz kojarzył :D, pozatym czy to ważne, co tam u Petza :D... tęsknie za nim ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak wiem że da sie hacknąć przez msn ale to że sharowaliście z hiszpanem to już tylko wasz problem i wasze frajerstwo :) |
A co za roznica czy szaruje z polakiem czy hiszpanem?
|
Dosyć spora...
|
@Telepuje
Jak zawsze nie masz racji i starasz kogos pojechac robiac to samo ..Wiesz jaka jest roznica miedzy tym czy sie sharuje z polakiem czy hiszpanem , taka sama jak bys porownal sharowanie z expieniem na bocie . widac dalej zyjesz swoim Althunuskiem . |
Cytuj:
@UP eee? Ciekawe rzeczy mi tutaj opowiadasz, ale althunuska od 70 lvlu w gore mialem w dupie. |
Cytuj:
o.o jak moze zyc altuhnuskiem jak althunusek last login 15~lipiecxDDD? |
Metafora ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |