Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Berylia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85057)

Kreek 27-07-2006 14:48

ajo & piccaro

hmm, del'toro znowu z kh sie 3ma =D i jeszcze samme.
Co z tego wyniknie ? x), oby KH wygrało a potem kto wie jak sie dogada excail z ks'em. Cała berylia, najpierw sie nienawidzą walczą ze sobą, potem jakaś 3 gildia się wmiesza, i kolejny war bla bla bla. Kiedy wreszcie sytuacja bedzie stabilna, kiedy przegrani przestaną wracać? Kiedy Zwycięzcy przestaną się wybijać Oo ...?
~~Nigdy~~ Hail Berylia ;]

Exodus 27-07-2006 15:57

na berylii tak jest poniewaz na poczatku serva zaczelo na nim grac wiele mocnych ekip(doswiadzceni gracze , bynajmniej nie nooby) i dalej staraja sie tu grac ; ]

Szkut 27-07-2006 15:59

Dzis bylo fajnie =D wiele polskich low lvl sie polaczylo i lalim szwedow xd nawet ulbaard musial dac loga bo mial goraco ok 70 na poczatku nas tam bylo fajnie widziec brazyli i szwedow pod dp xD mam rec ale chyba nie warto rzucac

Lucas I 27-07-2006 21:35

=o

Co do tgo ze nigdy polakow w kh nie bylo to nieprawda.Polacy (Rev'ico Sterwor i Daark Pallek ) byli w gildi Geekhood ktora byla polaczeniem Gipo i KH

Igrexou 27-07-2006 22:29

@up Czy ty jesteś Daark Palek? -.-

Kreek 28-07-2006 21:28

A wiec który to Olcio panowie ?;>
Bo ten co mi tak efiul pocisnoł to wiem która pipa zdaje sie.. mega peker aim bot <rotfl> żal człowieku, nie wiesz z kim gadasz więc stfu ;*
I nikogo naprawde nieobchodzi jak sie ustawisz z tym normalnym ownerem na podwórko nabie -.-', posmamuj mamie swoim tamangoochi w domku :)

Igrexou 28-07-2006 23:03

@retard-apollo

Ohs noes! Miałeś 95 level! Straszne! To znaczy że wiesz wszystko lepiej od innych! Ohs noes! Btw: cheatowanie wiąże sie z hackiem co? Mr. Imthebest

btw: umawiasz sie na dwor na forum, zeby pokazać jaki to ty boski nie jesteś? oO Wychodzisz na dwór! Jaaaaaaaa! Chce byc taki jak ty jak dorosne! oO

xulever12 29-07-2006 01:21

Dlatego ja nie gram na światach PvP :)

Telupeje 29-07-2006 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreek
A wiec który to Olcio panowie ?;>

Ja. A Ty to kto?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
Btw: cheatowanie wiąże sie z hackiem co? Mr. Imthebest

Akurat Mr. He'sthebest nie czitowal! Hackli nas albo dlatego, ze spanisz ołner czitowal, albo spanisz ołnera knajtsolo hacknal przez msn (jak ktos nie wie, ze sie tak da, to niech nie skrzeczy czegos w stylu "ty nopie nie da siem!").

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xulever12
Dlatego ja nie gram na światach PvP

Dlatego? Dlaczego? Pewnie dlatego, ze po kazdym zgonie od playera placzesz.

Szkut 29-07-2006 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Ja. A Ty to kto?

Akurat Mr. He'sthebest nie czitowal! Hackli nas albo dlatego, ze spanisz ołner czitowal, albo spanisz ołnera knajtsolo hacknal przez msn (jak ktos nie wie, ze sie tak da, to niech nie skrzeczy czegos w stylu "ty nopie nie da siem!").

Dlatego? Dlaczego? Pewnie dlatego, ze po kazdym zgonie od playera placzesz.

Wiec po co sharujesz z hiszpanem najglupsza rzecz jaka w zyciu czytalem 8o

Etan Marth 29-07-2006 10:07

chyba temat mial byc o sytuacji berylii a nie lkotni kto komu pomaga, kto z kim sharuje konto...

Kreek 29-07-2006 14:01

właśnie, co tam nowego na beryli się dzieje, jakies fragi, ktoś płacił?
No Ty mnie Olcio nie bedziesz kojarzył :D, pozatym czy to ważne, co tam u Petza :D... tęsknie za nim ;<

Telupeje 29-07-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut
Wiec po co sharujesz z hiszpanem najglupsza rzecz jaka w zyciu czytalem

Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.

Igrexou 29-07-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje

Sharowanie jest pewnego rodzaju czitowaniem, więc nie pi.erd.ol :)

A tak wiem że da sie hacknąć przez msn ale to że sharowaliście z hiszpanem to już tylko wasz problem i wasze frajerstwo :)

Telupeje 29-07-2006 15:59

A co za roznica czy szaruje z polakiem czy hiszpanem?

Igrexou 29-07-2006 19:08

Dosyć spora...

Exodus 29-07-2006 20:26

@Telepuje
Jak zawsze nie masz racji i starasz kogos pojechac robiac to samo ..Wiesz jaka jest roznica miedzy tym czy sie sharuje z polakiem czy hiszpanem , taka sama jak bys porownal sharowanie z expieniem na bocie . widac dalej zyjesz swoim Althunuskiem .

Telupeje 29-07-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
Dosyć spora...

To moze mi wyjasnisz jak spora?: )

@UP
eee? Ciekawe rzeczy mi tutaj opowiadasz, ale althunuska od 70 lvlu w gore mialem w dupie.

zygmunt-apollo 29-07-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
@Telepuje
Jak zawsze nie masz racji i starasz kogos pojechac robiac to samo ..Wiesz jaka jest roznica miedzy tym czy sie sharuje z polakiem czy hiszpanem , taka sama jak bys porownal sharowanie z expieniem na bocie . widac dalej zyjesz swoim Althunuskiem .

o.o jak moze zyc altuhnuskiem jak althunusek last login 15~lipiecxDDD?

Exodus 29-07-2006 23:17

Metafora ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.