![]() |
Cytuj:
|
Gratuluje wszystkim misiaczkom ;)
Bynajmniej teraz jest fajna zabawa ,mozesz wysłać smska i moze paccek sie trafi...wg mnie to bardzo fajna sprawa...oby to działało ciągle:)
|
Cytuj:
hahaha stary stary...daj spokój....poczytaj poradnik "jak być fajnym" tam jest opisane z ironą o typach takich jak ty - "prawdziwy twardziel gra na faccu " tak naprawde zazdroscisz a twoja głupia gadka sama pzrejawia taką dziecinnosc:) |
O jacie ja wyslalem tyle sms i nic. Wiecej nie biore udzialu. X( X( X(
ALe gratuluje. |
Cytuj:
|
MaXioS
W tym konkursie sms może wygraćktośktos nawet wysłał jednego smsa ??
|
Cytuj:
Gratuluje zwycięzcom, ale wysłać smsy przewyższające kwote PACC'a to troche dziwne.Lepiej sobie kupic normalnie.Chyba ze ktos wysyłał z czyjejś komorki ;p |
Cytuj:
Ja wyśle sms, jak bedzie wiecej nagrod. Ale niech nikt tak nie robi bo wkoncu nikt niw wysle sms i nie dodadzą nagrod. ja tez nie mam co robic z kasa. Cytuj:
|
Ole
:cup: hehe ja wyslalem tylko 20 smsow iu wygralem pacca na 180 dni hahaha. tera mam pacca na rok bo juz mialem swojego na 180 hahah :D
|
A już myślałem że coś wygram jak żeście wysyłali SMS PONAD 90zł...8o
Cuż, gratulacje dla zwycięzców a ja mam żałobę;( :D Co do postów typu "Jak oni mają PACC'a to im sie nienależy taki konkurs" ...Ach te dzieci niewygrali to już są oburzeni ale kiedyś to zrozumieją że tak naprawde każdy ma to gdzieś te ich żale. Pozdr. i jeszcze raz GZ |
Cytuj:
|
Air soft gun - model pistoletu na kulki.
|
Cytuj:
Secundo: Wysłałem esy. Przyczyniłem się jak na razie do zasponsorowania PACC-a i ASG dla kilku osób. Czy to w jakiś sposób mnie pociesza? Nie. Czy coś z tego mam? Nie. Czy kogoś za to obwiniam oprócz braku szczęścia? Nie. Więc w moim mniemaniu wyrzuciłem kasę w błoto. |
Pytanko?!?!
Czy ktos moze mi powiedzieć ile ten gość wyslal sms żę wygral pacca na 3 miechy??? Bo to serio musialo byc duzo i tam tylko podpowiadam zeby przeliczyl czy nie wyszlo mu to drozej niz kupno pacca!!!:p A jak cos to PLZ napiscie ile on wyslal tych sms???
|
:(
No ta... ja tez kase troche w bloto mam :( chu*nia poprostu przynajmniej mam satysfakcje ze tibia.pl wspomogłem jakoś ;p (chociaz jej nie odczuwam zbytnio) i gz dla zwyciezcow 3 smsy to nie duzo teraz beda 2,1 i do 0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
~Upiorro |
Mam pytanie kiedy odbedzie sie losowanie III edycji
|
|
Ehheh :) No paccwe są dobre :) heheh :) :) :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |