Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – II edycja! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85100)

abySS 16-07-2006 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cristiano Lisek
nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p

Huahua... Fajny stereotyp nie znalem go jeszcze. Ja Pacc'a kupuje zawsze ze swojej kasy a nie z kasy rodzicow a to ze nie umiesz uzbierac kasy to twoja wina :P

Alien Wight 16-07-2006 09:40

Gratuluje wszystkim misiaczkom ;)

Bynajmniej teraz jest fajna zabawa ,mozesz wysłać smska i moze paccek sie trafi...wg mnie to bardzo fajna sprawa...oby to działało ciągle:)

Alien Wight 16-07-2006 09:42

Cytuj:

nie wasza wina ale to nie znaczy ze jestesmy gorsi a pacca zwykle maja rozpieszczone dzieciaki ;p

hahaha stary stary...daj spokój....poczytaj poradnik "jak być fajnym" tam jest opisane z ironą o typach takich jak ty - "prawdziwy twardziel gra na faccu "
tak naprawde zazdroscisz a twoja głupia gadka sama pzrejawia taką dziecinnosc:)

matiiii 16-07-2006 10:16

O jacie ja wyslalem tyle sms i nic. Wiecej nie biore udzialu. X( X( X(
ALe gratuluje.

Nadrill 16-07-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
5 smsów w błoto. Zresztą i tak nie mam co robic z kasą na komórce.
(i inne durne tego typu teksty)

Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto. Ale popatrzcie na to inczej: przyczyniacie się do tego, że będzie więcej konkursów, także paccowych nagród. Wtedy, przy większej liczbie(pacców lub smsów) może właśnie to wam uda się zdobyć bardzo fajną nagrodę za niewielką kasę.

Nicolass 16-07-2006 10:30

MaXioS

W tym konkursie sms może wygraćktośktos nawet wysłał jednego smsa ??

Łuk4sz 16-07-2006 10:41

Cytuj:

A gdybyś wygrał PACC'a to bys go nie aktywował, bo byś nie chciał mieć miana rozpuszczonego dzieciaka?

Gratuluje zwycięzcom, ale wysłać smsy przewyższające kwote PACC'a to troche dziwne.Lepiej sobie kupic normalnie.Chyba ze ktos wysyłał z czyjejś komorki ;p

Alojzy Mamriel 16-07-2006 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill
Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto. Ale popatrzcie na to inczej: przyczyniacie się do tego, że będzie więcej konkursów, także paccowych nagród. Wtedy, przy większej liczbie(pacców lub smsów) może właśnie to wam uda się zdobyć bardzo fajną nagrodę za niewielką kasę.

Ja wyśle sms, jak bedzie wiecej nagrod. Ale niech nikt tak nie robi bo wkoncu nikt niw wysle sms i nie dodadzą nagrod. ja tez nie mam co robic z kasa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
Gratuluje zwycięzcom, ale wysłać smsy przewyższające kwote PACC'a to troche dziwne.Lepiej sobie kupic normalnie.Chyba ze ktos wysyłał z czyjejś komorki ;p

dobry pomysl ! pojde sobie po domach i zapytram czy nie moge czasem j sms wyslac bo zapomnialem komroki i wogole bajeczki opowiadać az mi sie z 20 kodow uzbiera i jeszcze dojdze 3 z mojej komorki i moze wygram

Lord'Tichondrius 16-07-2006 12:07

Ole

:cup: hehe ja wyslalem tylko 20 smsow iu wygralem pacca na 180 dni hahaha. tera mam pacca na rok bo juz mialem swojego na 180 hahah :D

Ametystowec 16-07-2006 12:08

A już myślałem że coś wygram jak żeście wysyłali SMS PONAD 90zł...8o
Cuż, gratulacje dla zwycięzców a ja mam żałobę;( :D

Co do postów typu "Jak oni mają PACC'a to im sie nienależy taki konkurs"
...Ach te dzieci niewygrali to już są oburzeni ale kiedyś to zrozumieją że tak naprawde każdy ma to gdzieś te ich żale.

Pozdr. i jeszcze raz GZ

Fire glutek 16-07-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc
Gz zwycięzcom =]. Jak tak dalej pujdzie to będzie pacc na rok do wygrania:D Ja wysłałem 1 sms'ka żeby wspomóc tibia.pl finansowo ;> Tylko nie rozumiem tych ludzi, którzy wysyłają smsy za więcej kasy niż jest warty pacc, bo dla mnie to jest skończony debilizm :p

Wiesz jak rodzice placa za komorki to poco sie przejmowac ze sie wydalo na pacc wiecej niz ile jest warty :p coto jest ten GLOCK??

Ashlon 16-07-2006 12:34

Air soft gun - model pistoletu na kulki.

Adaras 16-07-2006 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill
Widzę, że ci, którzy nie wygrali, wyrzucili kasę w błoto.

i tego typu durne txty tego użyszkodnika lalallaalla~!1111+==

Primo: Daruj sobie komentowanie moich wypowiedzi.

Secundo: Wysłałem esy. Przyczyniłem się jak na razie do zasponsorowania PACC-a i ASG dla kilku osób. Czy to w jakiś sposób mnie pociesza? Nie. Czy coś z tego mam? Nie. Czy kogoś za to obwiniam oprócz braku szczęścia? Nie. Więc w moim mniemaniu wyrzuciłem kasę w błoto.

Skoku Skoczek 16-07-2006 14:07

Pytanko?!?!

Czy ktos moze mi powiedzieć ile ten gość wyslal sms żę wygral pacca na 3 miechy??? Bo to serio musialo byc duzo i tam tylko podpowiadam zeby przeliczyl czy nie wyszlo mu to drozej niz kupno pacca!!!:p A jak cos to PLZ napiscie ile on wyslal tych sms???

Avery_twine 16-07-2006 14:12

:(

No ta... ja tez kase troche w bloto mam :( chu*nia poprostu przynajmniej mam satysfakcje ze tibia.pl wspomogłem jakoś ;p (chociaz jej nie odczuwam zbytnio) i gz dla zwyciezcow 3 smsy to nie duzo teraz beda 2,1 i do 0

Ashlon 16-07-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
Primo: Daruj sobie komentowanie moich wypowiedzi.

Secundo: Wysłałem esy. Przyczyniłem się jak na razie do zasponsorowania PACC-a i ASG dla kilku osób. Czy to w jakiś sposób mnie pociesza? Nie. Czy coś z tego mam? Nie. Czy kogoś za to obwiniam oprócz braku szczęścia? Nie. Więc w moim mniemaniu wyrzuciłem kasę w błoto.

Zgadzam sie w pelni. Sam rowniez czulbym sie zawiedziony,gdybym wyslal esa i nic nie wygral. No i co z tego, ze jakis xx wygral pacc za moja kase? Super pocieszenie...

Calen Futh 16-07-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skoku Skoczek
Czy ktos moze mi powiedzieć ile ten gość wyslal sms żę wygral pacca na 3 miechy??? Bo to serio musialo byc duzo i tam tylko podpowiadam zeby przeliczyl czy nie wyszlo mu to drozej niz kupno pacca!!!:p A jak cos to PLZ napiscie ile on wyslal tych sms???

Wystarczy popatrzyć na strone wczesniej:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord'Tichondrius
a ja wygralem pacca na 180 dni a wyslalem tylko 20 smsow :)
i sie z tego ciesze hehe tera bede mial golodnie pacca na rok bo mam juz 180 dni swojego pacca :D:) :cup: pozdro DLA UPIORRO!!! :**

No to już chyba wszystko jasne. Btw. Dzieki Master za pozdro ;*** Tez Cię kocham xD

~Upiorro

arrtturrekk 16-07-2006 15:56

Mam pytanie kiedy odbedzie sie losowanie III edycji

bosal 16-07-2006 16:02

http://eny.pl/sms/index.php na samym dole masz 1 sierpnia.

dodalem 2 pacce

lisek1050 16-07-2006 16:17

Ehheh :) No paccwe są dobre :) heheh :) :) :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06.