![]() |
Cytuj:
stara,klawiatura,impalexa,jest,rox,:) |
Impalex ma dalej swoja klawe ale ma obecnie remont na chacie i nie siedzi na swoim kompie ^^
|
Powiem wam tak ...
Filmik ZAJEBISTY obejzalem go z 3 razy tylko ze ucina mi sie w okolo 14 minucie :( 10/10 Szkoda ze nie gralem nigdy na kyrze w tym bardziej szkoda ze nie bylem z wami :P Pk maniac Cytuj:
Dregar |
Hm , probuj sciagnac jeszcze raz bo akurat najlepszego fraga opuscisz jak nie doogladasz tego co jest po 14minucie:))))XD Eheh powiem wam ze milo jest popatrzec na tyle zajebiscie pozytywnych komentarzy;p szkoda ze po tym update takie PK nie bedzie wzbudzac takich emocji , bo to juz nie to samo. Thx jeszcze raz pozdrooo:)
rufus:) |
More comments pliax
|
Moppy bumpujE!!
|
No filmik oceniam na 10/10.. ale nie rozumiem czemu dales filmik jak przez przypadek (?) zabiles Vastina ;p
PS. Ej powiedzcie jak ustawic w snagicie zeby tak ladnie bez zacinek szlo ;] |
@up
A czemu nie? film jest nudny jak sa same zajebiste fragi, jak garledon focia zabija, albo blady trevora to mozna sie posmiac ;pp albo jak na akcji z juffsem blady niko secure mode ma wlaczony ;p Jakosc plikow ze snagita chyba zalezy od predkosci kompa |
Fummo.. a czy ty robiles te filmy?
Aha i ja mysle ze to nie zalezy od szybkosci kompa chyba.. ustawiales cos jak sciagales snagita? |
To chyba 1st moj post w tym dziale normalnie az mnie ten film uzekl ;d chlopaki powiem jedno znakomita robota :) pokazaliscie wielka przewage dzialajac w grupie inni powinni sie na was wzorowac ;] filmik wypas podobal mi sie i podklad nie taki az bardzo orginalny lecz pasujący do calej sytuacji gzy gzy gzy ;p
|
fajne fajny mi si epodbobal
|
Cytuj:
Mój był 1 trailer, i dałem chłopcom programy ;p Sporo Rec-ow jest moich ^.- A czy to wazne czy ja czy nie ja? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |