Cytuj:
a pozatym 26 knight spokojnie ucieknie 2 fe... bo one sa wolne jak...
|
No to wlasnie dlatego napisalem ze nalezy zrobic trapa a nie bic go w otwartej przestrzeni.
Cytuj:
a zerki sa duzo szybsze i bija duzo nawet knightom...
|
3/4 uderzen w tarcze, reszta w granicach 50
Cytuj:
ale bedziesz misial i tak uwarzac zeby dobijajac tego knighta nieubic z e wave sobie zerkow xD
|
No to co ze ubije swoje zerki? A po *** mu pozniej te zerki? Jego celem jest tylko zabic tego knighta, pozniej zerki sa zbedne.
Cytuj:
2 zerki + kilka sdkow i full mana zeby jakby co przywolac nastepnego.
|
Kolejny "yntelygent" co z zerkami wyjeżdża. Echhh...
Cytuj:
lapiesz kolesia na expie i headshot.
|
A koles schodzi do dziury i sie smieje.
Cytuj:
gdzies na forum powinien byc moj filmik jak zabilem 27 drutem - 29 druta i 42 palka ; ]. <jest on stary... jeszcze chyba pod tibie 7.6 good luck w szukaniu> ta taktyka jest najlepsza, ale nie bij go w miescie, poniewaz zleca sie noobki ktore cie pojada : S
|
Ty nie potrafisz zrozumiec tego ze zerki bija drutow i palkow 5 razy mocniej niz knightow?
Cytuj:
no tylko jest jeszcze jeden problem: on zazwyczaj expi tam na rotach na wschod od Venore[pelno dziur itp.]
|
Dlatego wlasnie napisalem wyraznie ze bez trapa sie nie obejdzie. Jesli ten knight bedzie mial mozliwosc ucieczki to nici z pk nawet jakbys 100% sdekow w niego trafial.
Cytuj:
2 fe atakuja jego + bursty twoje/WoI+Sd+ po sdku na koniec e-wave z 2 razy i koles spi.. tego nie wyuha sie majac niewiele ponad 400hp -.-"
|
Po pierwsze bursty beda zadawaly dmg nie tylko temu knightowi ale takze wlasnym FE.
Po drugie jak bedziesz bil z wand of inferno ktora ma tylko 2 kratki zasiegu to sam oberwiesz od FE.
Po trzecie on ma 455 hp i leczy sie uhem srednio za 250 hp.
Cytuj:
5)robisz 2 fe i walisz fastem sd po kombie elementali jesli metoda up ^ nie wchodzi w gre.
|
Ile razy mam powtarzac ze bez trapa go nie zabijesz? Ten sorc wali srednio za 140 w ludzi, a knight uha sie srednio za 250. Nawet jakby do tego dmg dodac jeszcze combo fire elementali za 110 to i tak nie wystarczy na tego knighta. A jak nie ma trapa to wystarczy ze knight zejdzie lub wejdzie wyzej i summony staja sie bezuzyteczne.
Cytuj:
Wpadłem na pewien pomysł, tylko nie wiem czy jak puszcze fire fielda na miejsce do ropniecia sie UP to czy mozna sie ropac? wiem ze troche glupio to napisalem ale mysle ze wiekszosc bedzie wiedziala o co chodzi ;-)
|
Można sie ropac niezaleznie od tego co znajduje sie na roppoincie.
Cytuj:
Jakto nie? 2 zerki takiemy slabemu knightowi beda zadawac dobre dmg.
|
3/4 uderzen w tarcze, reszta w granicach 50
Cytuj:
do tego dostanie sd i na podwieczorek e wave...
|
Autor tematu uderza w ludzi z sd srednio za 140, a z energy wave srednio w ludzi za 155. To jest za malo zeby pokonac knighta ktory uha sie srednio za 250 hp.
Cytuj:
Poczek do update i go wykończysz samymi SD'kami trafiając z battle list
|
K**** ludzie wy slepi jacys jestescie czy co? Ile wam mozna tlumaczyc ze knight sie uha za ~250 a sorc sdekuje za ~140? Zakladajac ze obydwaj trafiaja prawidlowo sdekiem i uhem co ture to knight po kazdym sdeku bedzie sie leczyl do full hp. -.-