![]() |
Szkoda ze ja nie moge byc GM ale żeby nim być tszeba być turtolem co tszeba zrobic zeby byc turtolem dobże napisalem ??;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Bardzo dobrze że CipSoft rekrutuje nowych ludzi na stanowisko GMa ;D Coraz częsciej widze na trade channel reakcje gmow i banowanie ludzi za pisane glupoty :D |
Gram w tibia od 1 roku i nie tylko niezobaczyłem GM ani razu, ale 1 raz widzialem, że kogoś zbanował na game chacie. To chyba TROCHĘ zamało. Oni naprawde zamało robią np. od 2 tygodni na kanale trade jakis gracz reklamuje, podaje adres, i zachęca do odwiedzin na stronie z botem. I co? I nic!X( GM'owie sobie olejwają w każdym razie na serwerach, na jakich gram. Co prawda im więcej tym lepiej, ale żeby to skutkowało, CIPowie powinni zacząc sprawdzac aktywnosc GM'ow. Mam nadzieję, że ci dwaj nowi wezmą się za pracę:p .
|
Cytuj:
j/k ... w sumie tak wracając do tematu to powodzenia trzebaby życzyć nowym GM'om i oby początkowy zapał ich nie opuścił ;) EDIT co do aktywności GM'ów to GM'a na oknie gry widziałem 1-2 w ciągu mojej kariery (1 rok narazie :P) a jako powiadomienia to wystarczająco dużo ... zauważyłem że np. taki GM Tyrell aka Dillon z Secury to raczej ogranicza się do wyłapywania "przestępców" na kanalach publicznych i nic poza tym :S @down pisałem "j/k"? - pisałem; a co turlte znaczy to wiem a jeśli chcesz być kimś na poziomie a nie pozerem to patrz na swój avatar ;] osobiście no offence i mam nadzieje że ty tez nie? |
Cytuj:
|
No comments !!!
|
Im więcej tym lepiej.
|
Cytuj:
|
pewnie i tak nic sie nie zmieni :D
btw.a GM'a ani razu jeszczenie widzialem :( |
Moj pierwszy raz z Gm'em wyglądał tak:
Duke Dran: Tp please! GM coś tam: pla pla pla niezgodne ble ble ble ban. Duke Dran: ;o |
Nowi GM
Może szanowni Game Masterzy zaczęli by coś robić? Nie można sobie nawet potrenować ani nic bo przyłażą nooby na levelu 10 widzą rotworma i mają podnietę że ktoś z nim walczy i nie zostaną zabici przez potworka !!! Ktoś pisze "mine plz i train,no kill" ale te k**** głupie i tak je zabiją a gm nic !!! kompletnie !!! zmiencie to !!! predko !!!X( X( X( X( X(
|
hehe ja dzis dostalem bana na candii... ludzie pisali na trade jakies pierdoly nie zwiazane z handlem ani nic to ich chcialem uciszyc.. napisalem cos raz i akurat dostalem bana.. tamci nie dostali.. tak samo lognolem sie na inny acc reportowalem ludzi ktorzy pisali nie na temat na trade nawet zrobilem liste kogo zareportowalem i ani jedna z tych osob nie dostala bana.. sprawiedliwosc...
|
@ up
No niestety tak jest :/ Ja kiedyś dostałem bana/na bo zamiast napsiac coś do kumpla to przypadkowo na trade dałem, a inne nooby caly czas piszą off topy na trade, np koleś przypadkowo pisze hi na trade to zaraz 10 noobów"elo ziomek"albo "uwielbiam jeść banany** brów"etc. Poprostu przydała by sie "drogówka"tibijska ^^ |
Cytuj:
|
Yeyeye
Cytuj:
jak dla mnie to GM jest dosyc ale im sie poprostu niechce i nie maja tego zapalu co na poczatku:( GLOSUJCIE NA CLEVISA!!!BEDE NAJLEPRZYM GM:p |
Cytuj:
|
Ja niegdy nie widziałem GMa "na żywo", ale niegdyś na Forterze wszedł GM Dazetih, rozdał ok. 20 banów na trade za "używanie znaków specjalnych" i poszedł. Ale szybki był. Na Forterze jest pełno BR (teraz to się juz grać nie da, tak PKują. Zaczynam grać na jakimś non-pvp), bo to amerykański serwer, a BR, jak to BR, wyskakiwali z jakimiś "fuck GM" etc. GM banował po upływie sekundy. Ale było święto. Wszyscy kumple się logowali, żeby zobaczyć GMa :). Fortera to taki "zapomniany przez GMów i graczy" świat.
|
A już przestałem wierzyć w bajki o Gamemasterach ;p
|
"jeszcze wiecej gamemasterow" - przypomina mi to reklame wedlowskich delicji ( teraz wiecej galaretki )... w rzeczywistosci - zmian nie widac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |