![]() |
wchodze sobie w tibie (serw DAnubia) za 2 godziny ktos krzyczy sell crystal mace 70k - czy taki mace isnieje? na screenach bylo widac cos w tym stylu, czy o takim mace mowiliscie ?
|
Znalazlem kolejna zmiane choc drobna :P Chodzi o wyglad blueberry bush'a czyli jagodkowego krzaczka :P teraz wyglada o wiele ladniej :D
|
wiedźma
Wiedzmy tez sa znacznie silniejsze. Oprocz zwyklych FF to jeszcze bija hity po 30-50 (takie ja dostawalem :P) zwykle ja zabijalem tracac "zaledwie" 90HP na FF a teraz nawet nie podbiegalem bo nie chcialem ryzykowac :P po zabiciu valkiri zostalo mi 200Hp z 500 a to juz drobna przesada :D nie wspomne ze wiedzma ma dosc duzo zycia :D
Uwazam ze troche za bardzo wzmocnili BH przedtem to moglem masowo bic a teraz?? jeden to mnie ubija!!! :((( |
Coś odemnie:
Są dwa rodzaje Djinnów: Blue Djinn, oraz Green Djinn (żadnego nie da sie summon, zamienić się w nigo też nie można). Gemy wyglądają inaczej, i większość klejnotów. BH 100% wysysają mane. PS. na www.tibia.com nie ma updatu w dziale creatures ;/ ale się postarali... |
valkirie też są silniejsze :( Prawie zaliczyłem zgon po spotkaniu z jedną , a przedtem bez problemów ubijałem je spearami :(
|
Oto dowod na beholdery :
09:10 You lose 36 hitpoints due to an attack by a beholder. - soulfire 09:10 You lose 33 hitpoints due to an attack by a beholder. - hmm 09:10 You lose 30 hitpoints due to an attack by a beholder. - hmm 09:10 You lose 6 hitpoints due to an attack by a beholder. - soulfire 09:10 You lose 45 hitpoints due to an attack by a beholder. - hmm 09:10 You lose 36 mana. - mana drain 09:10 You lose 10 hitpoints due to an attack by a skeleton. - hmm 09:10 You lose 37 hitpoints due to an attack by a beholder. - soulfire 09:10 You lose 32 hitpoints due to an attack by a beholder. - hmm 09:10 You lose 40 mana. - mana drain. Scarab shield - 25defa, wazy 47oz. Ancient scarab przy gsie potrafi walnac za 180+, z poison po 15.Loot : scarab shield, holy scarab, ancient scarab (tak slyszalem) i jakis topor.Na 100% plate army i podobno whelmet. |
09:27 You see a heavy machete (Atk:16 Def:10).It weighs 18.4 oz.
Z scaraba normalnego wypadło |
No wiec tak przedmioty: ze scaraba wypada heavy machete (atk:16 def:10), z acinent scaraba wypada: p-armor, magic spell wand, scarab amulet, mozliwe ze cos jeszcze, ale mi nie wypadlo. Acinent scaraby sa calkiem niezle,niby 720 exp (prawie jak smok), ale sa duzo lepsze - knightem lvl 55 84/84 troszke sie z nimi meczylem :/ Zabilem jakies 10 i zeszlo 2 bp uh :/ sa wytrzymale, z gsa wchodzily mi slabe hity pare razy weszlo tylko 150+, a tak to ~100 a nawet i mnie :/ A gdzie sa? Jak jest nowe miasto, idziesz na lewo i tam jest dziura na pustyni, 1 pietro larwy, 2 larwy i scaraby, a na 3 pietrze acinent scaraby. Acha acinent scarab przywoluje larvy, paralizuje i zatruwa. Wali cos w stylu gfb tyle ze trujace, dostawalem nawet hity po 100-120 hp na skilach 84/84 :(((
@offtopic Dostalem za ta wypowiedz 3 komentarze, ktos chyba chcial dac plusy, ale wyszlo 0 :( mimo wszsystko dziekuje osobnikowi ktory napisal za co ten + bo 2 pozostalych bez komentarza :( Jeszcze raz dziekuje i zapraszam do dawanie + :P |
Gsy są szybkie kiedy przywołują poison spidery. Spróbujcie je zabić, a pajączki wrócą do "normalnej" szybkości.
Walczyliście z zerkiem? Spróbujcie :) |
Wszyscy narzekają że archer taki mocny a ja znajduje dobre strony tego. Można go summonować i pójść na draga dzięki czemu zabicie go byłby bardzo łątwe ;) (2 summony archera = hity za ponad 100) czyli szybciutko smok poszedlby sie J3b4c. Smoka zlurowac na sibie i odpowiednio uciekac waląc z HMM (no moze SD). Co do GS'ow mozna postąpić podobnie.
A co do update to wyszedł średni. Niby gracze chcieli mocniejszych potworków ale bez przesady, żeby mnie amazonki biły hitami po 10-15, łolaboga. A graficzka jest spox ;) |
szczerze mowiac nie zauwazylem aby valkirie i amazoki byly silniejsze.Moim zdaniem sa takie same.Knightem 25 lvl skille 60/60 bez przeszkod bralem 3 na klate a z 1 to bez straty 1 hp nawet.Moze tak jak Gs niektore maja te zdolnosci i sa mocniejsze nie wiem jak dla mnie to samo
|
Nie czytalem tego all ale mi sie zdaje ze fire axe i fire sword wydzielaja wiecej swiatla niz bylo przed update.
Archery bija szybciej. |
Oj tak...
...co do wydzielaneg przez fs i fa światła się zgodze. Mój fire axe świcie zdecydowanie lepiej:)
|
a Wiec podejrzewam ze teraz moja kolej :P
Skeletony i cave raty chodzza szybciej jak zauwazelm. Larvy nie sa zbyt szybkie. W nowym miescie latwo sie Pogubic. A byliscie juz w podsiemiach mnowego ,iasta??? jeest super!!! |
nie wiem czy ktos o tym pisal ale present box ma teraz nowy wyglad - jest niebieski
|
kilka screenów, pod koniec hunt na ancient scarab (loot p armory i kasa)
http://members.lycos.co.uk/miecz/update/ |
Oj dla Pallkow to koszmar!!!
Niewiem czy juz ktos o tym pisal ale jesli w carlin chcecie kupic strzaly to na tablicy pisze ze 10strzal=20 gold,a ty chce kupic 100 strzal i wyskakuje cos takiego :
Perac: Do you want to buy 100 arrows for 2000 gold? To jest przesada!!! |
wrl sa takie same.. nie zmieniali ich
dle wiecej kasy wyrzucaja jak cos bede wiedzial to dopisze |
mi sie wydaje ze gracze szybciej chodza bynajmniej ja tak zauwazylem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |