Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Outfity! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86938)

Pszemek LP 27-07-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers
LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami

Nikt nie napisał że wszyscy na 10 lvlu z PACCiem będą mieli wszystkie dodatki ;> A skoro już zacząłeś pisać ;) O co chodzi w tym Banuta Queście?
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;>

Vorden 27-07-2006 02:11

Outfity sa spox zwlaszna Drutowskie :P
ale co z facc'ami, jesli bedzie taki kondon jak jest teraz to chyba koncze grac :/

Thimburd 27-07-2006 02:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pszemek LP
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;>

Raczej napewno będą nowe itemy, przecież to byłoby bezsensu, że powstałyby tylko questy w których nagrodą mają być dodatki. Była przecież mowa o pirackich skarbach, na które zapewne dużo osób ostrzy już runa, miecze i topory :) Nie ma się co martwić, nowe itemy będą napewno. Zastanawiające jest tylko to, czy powstaną jakieś średniej jakości nowe przedmioty czy może dodane zostaną jakieś legendarne i potężne, co jest chyba potrzebne, bo sporo osób już w sumie nie ma lepszych itemów do zdobycia...

Gilu90 27-07-2006 05:37

Mi sie ten pomysł bardzo podoba :-)

Nareszcie CipSoft pomyslal :)

Dużo tu w temacie widze tekstu: czy facc'owice tez benda miec nowe outfity?

Odpowiedz: co wy jestescie slepie? jak byk wam tam pisze ze sie tez zmieni. Wydaje mi sie tez ze te outfity (wizzard itp) to sa dla facc a dla pacc tez benda mogli z nich korzystac tylko ze benda miec tez inne

@edit: sorry za 2 posty ale edytowalem tamty i wyszlo mi drugi :/

Kolidos 27-07-2006 07:20

Świetne są te outfity. Szczególnie podoba mi się nowe wdzianko knighta. Nonono CipSoft się postarał :D!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
na które zapewne dużo osób ostrzy już runa, miecze i topory :)

Hheheheehehe rozbawiłeś mnie :D Jak można ostrzyć runy? xD

Laster 27-07-2006 07:41

No sorry ale szybkośc tibi.pl mnie poraża :(

xantera rox 27-07-2006 07:59

omg totalna lipa tibia powoli zaczyna nudzic = ( nowe outofity mi się nie podobają niemowiąc o reszcie dodatków w nowym update :/

Borneo 27-07-2006 08:00

Te outfity nie sa az takie zle ;) Myslalem ze bedzie gorzej

Bebop 27-07-2006 08:21

Dla mnie jest super !!! :D

Gra'velo 27-07-2006 08:30

Test Server

A ja mam pytanie czy nie wiadomo już (zapewne nie:( ) kiedy będzie test sever.??X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( TEST SERVER PLAXXXXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Duch Guardi 27-07-2006 08:31

ehhh a ja myślałem że wczoraj zostanie ogłozony test serv dla wszystkich 8o

Gra'velo 27-07-2006 08:32

:p

Też tak myślałem alee... nie został ogłoszonyX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

KISIEL 27-07-2006 08:33

Czemu wy się doczepiacie tego ze news jest późno?:o
Opanujcie się, nie pytajcie o to. W końcu są wakacje i nie każdy siedzi ciągle przy komputerze i nie czeka na newsy, jak co poniektórzy.8o

A co do tematu. Stroje są w porządku.
Ciekawe jak będą wyglądać jak się je powiększy. Bo chyba większość gra na rozciągniętym ekranie. I dlatego mam nadzieje ze nie będą zbyt rozmazane.:D

Gra'velo 27-07-2006 08:37

Omg

weź człowieku idź nie wiesz o co nam chodzi Lol
Ja chcem test server poniewaz chcem zobaczyc jak wyglada to wszystko, widac że od niedawna grsz w tibie8o

Bebop 27-07-2006 08:38

Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X(

adura 27-07-2006 08:39

Tibii.pl gratulujemy szybkości

Alojzy Mamriel 27-07-2006 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rogos
fajne stroje jak bedzie up to bedzie co ponosic
ps:tibia org była 1 z tym newsem co swiadczy ze tym razem byli szybsi , ale ja zawsze wole tibie.pl:D

wiecej stron bylo z tym newsem szybsi, ale nie podam linkow do "konkurencyjnych" stron.

Gra'velo 27-07-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bebop
Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X(

No tak tylko kiedy Update ?? nie wiadono :evul: X( X( X( X( 8o X( X( X( ;( ;( ;( ;(

Bebop 27-07-2006 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gra'velo
No tak tylko kiedy Update ?? nie wiadono :evul: X( X( X( X( 8o X( X( X( ;( ;( ;( ;(

Ja słyszałem że koło 11 :gazeta: , ale czy to prawda to nie wiem :/

Gregor van Hellsing 27-07-2006 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir
Outfit maga - chvjnia straszna.

Nie zauważyłeś bałwanie, że Cipsoft zawsze robi śmiesznie te montarze? Niedopracowane? Poczekaj, aż pobierzesz update i dopiero potem wypisuj opinie. A tak pozatym, to tutaj storjów dla Maga nie było.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30.