![]() |
Cytuj:
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;> |
Outfity sa spox zwlaszna Drutowskie :P
ale co z facc'ami, jesli bedzie taki kondon jak jest teraz to chyba koncze grac :/ |
Cytuj:
|
Mi sie ten pomysł bardzo podoba :-)
Nareszcie CipSoft pomyslal :) Dużo tu w temacie widze tekstu: czy facc'owice tez benda miec nowe outfity? Odpowiedz: co wy jestescie slepie? jak byk wam tam pisze ze sie tez zmieni. Wydaje mi sie tez ze te outfity (wizzard itp) to sa dla facc a dla pacc tez benda mogli z nich korzystac tylko ze benda miec tez inne @edit: sorry za 2 posty ale edytowalem tamty i wyszlo mi drugi :/ |
Świetne są te outfity. Szczególnie podoba mi się nowe wdzianko knighta. Nonono CipSoft się postarał :D!
Cytuj:
|
No sorry ale szybkośc tibi.pl mnie poraża :(
|
omg totalna lipa tibia powoli zaczyna nudzic = ( nowe outofity mi się nie podobają niemowiąc o reszcie dodatków w nowym update :/
|
Te outfity nie sa az takie zle ;) Myslalem ze bedzie gorzej
|
Dla mnie jest super !!! :D
|
Test Server
A ja mam pytanie czy nie wiadomo już (zapewne nie:( ) kiedy będzie test sever.??X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( TEST SERVER PLAXXXXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
ehhh a ja myślałem że wczoraj zostanie ogłozony test serv dla wszystkich 8o
|
:p
Też tak myślałem alee... nie został ogłoszonyX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Czemu wy się doczepiacie tego ze news jest późno?:o
Opanujcie się, nie pytajcie o to. W końcu są wakacje i nie każdy siedzi ciągle przy komputerze i nie czeka na newsy, jak co poniektórzy.8o A co do tematu. Stroje są w porządku. Ciekawe jak będą wyglądać jak się je powiększy. Bo chyba większość gra na rozciągniętym ekranie. I dlatego mam nadzieje ze nie będą zbyt rozmazane.:D |
Omg
weź człowieku idź nie wiesz o co nam chodzi Lol
Ja chcem test server poniewaz chcem zobaczyc jak wyglada to wszystko, widac że od niedawna grsz w tibie8o |
Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X( |
Tibii.pl gratulujemy szybkości
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|