![]() |
Cytuj:
Poza tym: jaki haker zmieniłby dane konta na swoje własne? Dane będą dostępne dla właściciela konta więc wiedziałbyś kto cię zhakował. --The Outlaw |
Cytuj:
|
Cytuj:
o dark catedrze też nic nie było mówione, a jednak Cipsoft zadbał o te tereny dla Facc, jak większośc narzekasz przed update nie wiedząc jeszcze jak to będzie... |
Cytuj:
człowieku, ty sobie spersonalizuj najpierw konto ... :/ Edit: chyba że minął tydzień i masz wała.. |
Jedno jest pewne cip-y podpowiedziały nam kiedy będzie upek :cup: Już 1 mam cały dzień dla siebie zarezerwowany :p Teraz pytanie czy to kolejny dupny up ze strony cip czy też może dla facc-a będzie więcej niż rec kay :P dowiemy się już 1 :)
|
zaraz zaraz co resjrtujemy albomi vódka oczy zamuliła albo ja tego nie rzoumiem :P rejstrujemy konto bankowe? chybatak skoro trzeba jakąś kase wysyłąć...
|
Cytuj:
Wniosek:Jeśli cip soft niezacznie dbać choć tak ja w połowie o pacc to straci potencjalnych klientów(to tak z czysto ekonomicznego punktu widzenia). |
Cytuj:
Czy ktoś mi może coś wytłumaczyć ? Jeżeli miałem chara spersonalizowane dane na mnie, został sprzedany. Koleś gra już coś rok zrobił ładny lvl - czy po update on spersonalizuje dane na siebie ? Bo jak tak no to już go sobie nigdy nie hakne ;( |
Cytuj:
|
Nareszcie jakaś zmiana, bo wysyłanie kopi było bardzo kłopotliwe i nieporęczne...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
NO NIEE... dowiedzielismy sie,ze (prawdopodobnie) upek bedzie 1... a ja mam bana do 3 za <ironia>kupowanie itemow<ironia>
mam super fartaxD (po angielsku bąka\pierdniecie) |
uu..bardzo sympatyczna opcja..GZ CIPy!:cup:
|
Cytuj:
--The Outlaw |
Tutorzy wiedzieli o tym od dawna, bo CipSoft musiał nas przygotować do odpowiadania na pytania dotyczące nowego systemu, więc dla niektórych z nas to żadna nowość :P.
A co do samego systemu - wydaje się o niebo lepszy od poprzedniego, ale jak to będzie wyglądało w praktyce, okaże się w przyszłości. |
Rinnaroc powinien za ten komentarz dostac bana -.-
|
:)
Skoro nie będzie personalizacji konta, to jak będzie z możliwością zostani tutorem ? Bo właśnie spersonalizowane konto było potrzebne by przystąpić do egzaminu ... teraz niby każdy będzie mógł być tutorem ?? Kosmos ... choć mały plus dla bezieczeństwa graczy, znajac życie wiekszość i tak nie będzie tego robić ;) I nadal będą "fri itemz plx i`am hacked" :P
|
Cytuj:
Co do r-keya, to właśnie jak to będzie ze zmianą danych? Bo jeśli w dowolnej chwili, to ktoś nas hacknie, kupi r-keya i po końcie. |
Cytuj:
|
na 100% nie bedzie 1 sierpnia uptade, poniewaz musieli by juz wlaczac test serwera. Wiec watpie w to
Rec key good pomysl! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |