Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia znowy w mediach! Gazeta ,,Dziewczyna'' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=87343)

Harven 30-07-2006 16:16

Dobra rada: nie chodzcie po tamtejszym forum :P

Tomcio Pall 30-07-2006 16:38

@Krzys Nemptor
Ja się z tobą nie zgodze. Taki gość i z mojej starej klasy był maniakiem simsów. Raz poszedłem do kolegi to przyszedł do mnei do domu i czekał 30min. żebym przyszedł i żebym ściągnął mu kody do simsów pod pretekstem "Mam internet ale zapomniałem do niego hasła".

@topic
Ciekawe czemu nie doczepią się do innych gier? NIe moja wina że nie wszyscy znają granice kiedy przestać.

ŻaQ 30-07-2006 17:01

Hhuiahauiha ale LEJE xD. Takie artukuly mnie naprawde ciesza ;P.

PS Wiecie ze "druid ktury wali z ruszczki" jest z moich okolic? xD I on gral w ktorejs z wiekszych kafejek z lodzi juz nie pamietam dokladnie nazwy.

Ch!ni0L 30-07-2006 17:06

Tefałeny robią z Tibi jakiegoś potwora który wyrzera mózgi knajtom co walom z axa :D Ostatnio słyszałem że mówili, że gracze do kibla nie chodzą bo są tak zafascynowani :D Lubie te artykuły czytać i oglondać takich fajnych druidów w cafe jak mam zły dzień to mi poprawia humor

Diego'Odin 30-07-2006 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziewczyna
W przeciętnej klasie gimnazjalnej w Tibię, grę online, gra od 5 do 10 osób.

hahaha to nie wiem gdzie jsty ta przecietna klasa
w mojej klasie graja 2 osoby Ja i moj 30lev kolega (teraz juz nie gra o tym jak go zabili)
a te 5-10 osob gra w Rune Scape

ps jakos sie dziwie czemu jak ten koles uderzyl matke krzeslem byla taka awantura a nikt nie wspomniaj kiey jakis koles w holandi sie powiesil po tym jak zhakowali mu konto w runescape (w czasie pisania tego posta w rune gra : 135347graczy kiedy w tibie 33532) wiec gdzie ona taka popularna?

Masterek Danio 30-07-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego'Odin
hahaha to nie wiem gdzie jsty ta przecietna klasa
w mojej klasie graja 2 osoby Ja i moj 30lev kolega (teraz juz nie gra o tym jak go zabili)
a te 5-10 osob gra w Rune Scape

ps jakos sie dziwie czemu jak ten koles uderzyl matke krzeslem byla taka awantura a nikt nie wspomniaj kiey jakis koles w holandi sie powiesil po tym jak zhakowali mu konto w runescape (w czasie pisania tego posta w rune gra : 135347graczy kiedy w tibie 33532) wiec gdzie ona taka popularna?

Rune jest gra tak jak tibia a ten co nie widzi granicy pomiadzy gra a rl to jest idiota...
Wiesz mnie sie bardziej rune od tibi podoba :p
A wiecej gra bo jest rune bardziej popularne,rozbudowane i przyjemne [ no cheats , no noobs , no thiefs , no problems];p

Tomcio Pall 30-07-2006 18:48

Grałem kiedyś w rune ale nie wiedziałem jak się sprawdza jaki lvl mam wiec przestalem :P

Smok Adam 30-07-2006 20:02

niech ktos napisze na tamto forum temat z pochwałami! zobaczymy czy się pojawi!!!

Kalisiok Knight 31-07-2006 01:08

Hah! LOL! To co napisałeś mnie naprawde zwaliło z krzsła! Baradax, jaka to gazeta? "Dziewczyna"? Ale jaki nr gazety itp. MUSZE TO MIEĆ! :D wyrwe se tą strone a reszte śmietnika dam mojej siorce zanim mi ręka od tego zpleśnieje :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02.