![]() |
Ukryty tekst:
No cóż, wk.....ce jest to, że nie można nabić większego lvla niż 130 >.< Cytuj:
|
Cytuj:
35 archer :P |
Cytuj:
wow, cale 15 zadan do wykonania ;oooo Gralem jakies pol roku temu w to... zmarnowany potencjal, to naprawde wyglada tak = exp, exp, exp. Juz Tibia jest bardziej zróżnicowana :/ |
Cytuj:
nie tylko exp, także plvl xDD Gra naprawde nudna, choć z przyjemną dla oka grafiką. Nie polecam. |
Super gra, gram juz 2 lata miałem wiele postaci obecnie 80 lvl archer...
|
Fajna gra ale, niewiem jak sie zkacze wez ktos mi powiedz :D;( ;(
|
@up
Wiesz co, ty sie lepiej już za to nie bierz. |
hmm ten 1-szy post... mam wątpliwości :P jezeli wariorem załozymy tarczę to bedzie mial wiekszy def od trojana ale jesli ubierzemy 2h weapon (poleaxe, wand itp) to trojan ma wieksyz def i m def :) zobacz sobie na def armora na kazdym lvlu z kazdym quality ;) warior jest silniejszy od troja ale tlyko na xp skilu (chyba ze ma wyrąbane w kosmos poleaxe sup +9 2x SDG) superman (na 15 lvlu bije potwory na 50)
Wg mnie wairorem to chodzic z 2h weapon na hunty i na exp(wand czy poelaxe),na pvp to tarcza + blade + kolczyki!! Jeżeli wybierzemy broń dwuręczną to ubieramy hełm a jeśli tarcze+club(najczęstszy i najlepszy wybór) to kolczyki bo defa i tak mamy w chooy. Trojem to club&club,club&sword/blade. Club to obowiązek :) oczywiscie kolczyki od lvla okolo 70 bo juz wtedy mamy dobrego armora więc def z korony mało daje :P Archer to wiadomo łuk + strzały i heja do labu od 70 Fire tao :) moja ulubiona postac mialem lvl 95 a potem hack i po stracie itemow na ktore pracowalem 3 miech odechcialo mi sie grac :/ wyposażenie standardowe tj. rózdzka,robe itp. Czary ulepszamy wszystkie oprocz fire ringa bo on jest slabszy od fire meta i trzeba sta zeby nim udezyc wiec do kitu. Fire meta najlepiej od razu ulepszac bo to jest silne i jak sie zabierzemy za lvlowanie tego czary na lvlu 100+ to bedzie ciezko bo szybko bedą moby padały... Tornado i Fire Cirlce to obowiązkowe czary taosa!! (fire ofc :P) do pvp jest najlepszy bo zabije kazdego, na 95 lvlu rozwalilem 10:3 130 trojana po rebie więc.... wairor to dla fire kilka hitow a z archerem sie troche trzeba pomeczyc (chyba ze niema kolczykow :D) bo on ma największego m defa w zbroi :) water tao: nieznam sie bo mialem nim tylko 60 lvl ale wiem ze fajne ma Stigme i divine hare :D mozna go stworzyć jak sie chodzi do met zone a niewie sie jak wyjsc z tamtąd bez ginięcia. Można go rebowac u 125+ archerów i zrobic na water-water (best) lub water-tro(pk) water-fire tez dobre ale wole water-water(pervade swietny skill!!) to chyba tyle o profesjach :P zachęcam do gry bo fajna jest ale lepiej se zagrajcie w silkroad :D Życe miłego grania! |
Ej Jak Sie Oczyszcza Bronie pls powiedzcie ;p
|
A ja sie moge zamenic 110 archa za jakiegos 70 warriora z super wandem Reszta mnie nie obchodzi ;P
|
No, dziś pograłem se troche i mam 17 lvl dopiero ;( Mam też kilka pytań :
Za ile sprzedam fury gem ? Gdzie kupie jakis helmet ? Gdzie moge ulepszyć broń( mam ironpoleaxe ) ? Czy skilować mogę dopiero od 20 lvl ? I taki głupie pytanie, jak się sprawdza lvl(wiem że na trade ale gdzie jeszcze) :S ? Mam 17 lvl i chodze z takim eq : Profesja Warrior, bije z IronPoleAxe, Copper ring, light neackle, OxihideArmor *warrior* oxhide boots oraz mam 5k w kasie. Gdzie moge expic ? Oczywiscie teraz huntuje se robiny kolo TC ale myślę że moge iść na coś lepszego :( Mam tez fury gem i mialem dragon gem ale noob mnie zpkował i wypadł ;/ |
Cytuj:
2.Wiesz gdzie sie zakłada itemki?to tam 1 kulka. 3.Gdbyś grał na moim servie to wym ci powiedział ^^ |
To jest NAJNUDNIEJSZA gra na świecie...
Właściwie skille się nie liczą,tylko zbroja,nie klepiesz żadnego potwora który cię atakuje 4 lub więcej... Są teamy w których Team Lider nabija tobie lvl. Nudne instansy i w ogóle nudy. Jeżeli chcecie dobrą darmówkę weźcie Silkroad'a,lepszy. |
Cytuj:
|
Ale nie chodzi mi też o lidera teamu,ale o to,że gra jest tak łatwa,że aż nudna,w 2 miesiące zdobyłem 100 lvl....(w czas szkolny!)
|
Cytuj:
|
Ależ,później gra polega na zabijanie potworów tych co atakują cię 4 lub mniej i to jeszcze w tej grze nie ma skilli!(SM'a nie liczę)
|
Cytuj:
|
HAH!Ile ich jest?!10 na profkę?!
Właściwie prawie to samo wychodzi bez nich.... I robisz tylko jedno: Klepiesz potwory.... NUDA! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |