![]() |
|
super ^^ kolejny fajny pasek ;)
ps: chyba "Bregdensa: :p |
Może, ja usłyszałem tak jak napisałem ;)
|
:D
ten odcinek jest chyba najśmieszniejszy widzę że zaczynasz łapać co trzeba robić by ludzi rozśmieszać :P @Veruis Bredgens jest w 100% poprawny (patrz słynny tekst pana Andrzeja) :] |
Niezabardzo mnie to śmieszy. Może wymyśl coś z lepperem albo z Chuckiem Norrisem ?
|
Właśnie ten pasek (tak, ten u góry tej strony!) jest o Lepperze... Śmiać się czy płakać?
|
Drakon First:
Moja pomylka :P Ps: plakac ;] |
Wszystkie sa dobre szczegolnie rozsmieszyl mnie 8 odcinek i komentarz do niego
Cytuj:
|
Super i oto mi chodziło:cup: .MORE PLX8o 8o 8o
|
Masakra :) Uśmiałem się do łez :dance: :dance:
|
Po pierwsze. Pytanie mam. Dlaczego Jak Nadrill da nowy pasek ma odrazu z 30 komentarzy a ja marne 5? (wiem, on jest lepszy, ale może chocia powiedzcie co mam poprawić itp. co?)
Po drugie. zięki, przy 10 pasku było już 2.500 odwiedzin (o Nadrilla to nic, ale i tak się ciesze.). Mam nadzieje że przy 20 będzie już około 10.000 (marzenia podobno się spełniają...) Po trzecie. Macie tu nowy pasek. Pasek #11 http://images1.fotosik.pl/150/c994373b07687027.png Po czwarte i ostatnie - Kooment plx! |
A ja Ci mówie nie jest źle ;P tylko mało... A tak to jest git ;P I jest miło :evul:
|
haha dobre xD jak zwykle niezle ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przyjacielu... już Ci mówię, co brakuje... przezrocza na paskach. To raz. Krzykliwej nazwy. Nie ma już co zmieniać, ale mógłbyś poprawić odmianę nicka głównego bohatera. To dwa. Specyficzny humor. Tego nie zmieniaj, bo jest ok, ale... wypróbowałem ten pasek na dwóch osobach, nie za bardzo skapowały, o co chodzi. Ale wystarczy, że dopiszesz "Humor dla elity" i już zyskasz więcej komentarzy. Ludzie poruszeni, zaczną komentować z myślą, że są elitą... Aha, komentarze. Ja tam cieszę się z każdego, choćby najmiejszego komentarza. Nie ma co liczyć, to nie jest jakiś wyścig. Ja po prostu myślę, że jak dam komentarz, a autor narzeka, to coś jest nie tak. Wydaje mi się też, że lepiej jest, kiedy dostaniesz mniej komentarzy, ale ciekawych, z uwagami co do aktualnego paska. Niezbyt przepadam za postami w stylu "10/10, rób dalej, fake rox", ale nie można wymagać od osoby komentującej, że będzie pisać swoje spostrzeżenia. Robi co chce, tyle. Ale koment, to koment, i z każdego można być zadowolonym. Ufff, ale zacząłem pisać... to tyle. 10/10, rób dalej plx |
hehehe dobre dobre :D
Jak zwykle teściowa dobra na wszystko :D (szczegulnie na kaca :P) @Nadrill Widze nowy avek :D |
@drak
już od paru dni :P @Nadrill A jak się robi przeźrocze na paskach? Jeśli możesz napisz mi na PW. Thx za komentarze ;) Jakoś mi sięnie chce robić tej sesji RPG to to mozolne i mam zamiar zrobić to w miarę długie i śmieszne... Dlatego co jakiś czas robie małe paski... to się robi szybko a jaka satysfakcja z komentarzy... |
Chcałeś komenta?to masz komenta!
3 ostatnie paski mnie rozmieszyły,reszta to żenada(moim zdaniem) Ale co ja wiem,rozmieszyć mi kogoś trudno... |
Słabe X( następny zrób lepszy bo mnie nie rozśmieszyło.
|
Przyjmuję krytyke ;)
|
Sry za double, ale jakbym dał eit nikt by nie zauważył.
Pasek #12 http://images3.fotosik.pl/144/6948bdb37d7f5c55.png P.S. Humor dla inteligentnych - idioci nie zrozumieją. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |