![]() |
Outfity z malpka sa fajne :) , quara tez sa fajne i water elemental. outfit maga jest super, ale outfity knightuw do d**py. i skeletony zjebane :( . Nowe bronie tez sa fajne. Sądze ze doszlo wiecej fajnych rzeczy niz zjebanych.
|
Wszystkie nowe wyglady mi sie podobaja a najbardziej rozdzka warlocka.
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak wogule to podoba mi sie [i]assassin novice of the cult(jak mialem druta to sie zamienialem w niego zeby uwazac sie za pacc:p quara predator i podoba mi sie nowy wyglod dragona:wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: nie wiem dlaczego ale lubie tego vikinga:p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Większość ladne a niektóre świetne. Jest też kilka brzydkich jak: Assasin Nowy wygląd skeletona...
|
Mi się podobają :
*Assasin *Black Knight *Pirate CutthroatsB) |
Cytuj:
|
Spoko sa piraci, quara, assassin, bk i zolwie :]
reszta Sux! |
Dla mnie najfainiejsze są:
- Assasin - Warlock ( jego laska ) - Water Elemental - Aqua Predator i to by było na tyle ;] |
All Culty ladnie wygladaja :)
|
ulubione to assasin, bk, corsair, hydromancer
szkieleta może jeszcze przeżyję ale ten nowy ds?! X( wygląda jak naklejka na szybę nie jak ds!!! nowe owce dobre, tamto stare coś wyglądało jak 4-bitowe. offtopic ale muszę się włączyć do dyskusji co do outfitów. są dobre ale trochę mnie wnerwił nowy outfit warriora, wcześniej był kozacki z tą szpadą a teraz wygląda jakby spał na stojąco. i za szeroki. ojciec saper, mina jak niewypał. trzeba naprawdę super kombinację kolorów dobrać żeby to pochłaniały. a tak na marginesie to wiecie że to w okolicy genitaliów warlocka to nie pasek tylko różdżka? tak jak w outficie wizarda z addonem, tylko jak jest obrócony pyskiem do gracza to nie widać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |