Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dzisiejsze wyłączenia serwerów gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=88051)

Soryan 06-08-2006 10:19

O Jasiu...........

Ciekawe ile bys tam zarobił..
POdbil bys tym cala tibie...
Same najlpesze Eq i itemki Pełnoi ksay w dp ale byłby to hamski zut..
DLatego bardzdzo dobrz ze to usunęli

GeneralBot 06-08-2006 10:51

no masz racje byla by taka Tibijska Inflacja :P moj brat jak gral w kala to byly dwa haki raz ze najlepsze talizmany koles se dublowal i sprzedawal tanio i kazdy mial ich po pare tysiecy :P a normalnie wypada jak MPA :P i drugi raz jak wszyscy mieli trade haka to admini wzieli ze trade dostepne od 230 lvl a najwyzszy lvl w kalu to 70+ chyba :P

FORCE 06-08-2006 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frost Yeti
Mój kumpel z reala mówił mi że dzienki temu bogatemu npc ;) zyskał 240k. ale potem wszystko stracił ;( . Co do tego pomysłu żeby wysłać innej postaci na koncie to wydaje mi sie że wszystkie postacie były czyszczone. Ptasia grypa niech tego szpiega dopadnie :p. Lagi ja też mam i najbardziej nielubie tych co niby sie ruszyłem a zostałem w miejscu. I HAATE IT.

__________________________________________________ ______________

HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL

O kurde!!! Co za kre**n wysyła czarne pieniądze na chara na tym samym koncie :D .... Robisz noob charka 8 lvl nim zarabiasz i wysyłasz na swojego głównego ;) ..... ale na jednym koncie to robią tylko lolki....

FellanK 06-08-2006 17:59

To byl npc w ab ten co sie sprzedaje bronie itd...za brass helmeta dawal bp full kasy :D ale jaja byly zucalem kase po dp a low lvl biegaly i krzyczaly "Plx give me"ablo "Free itans??" pozniej sie wlogowalem i patrze w dp nie ma kasy zginelo 600k.I tez padlem 2 razy przez kicki na naowych wyspach i to jescze od TOADA....omg ;P

Frost Yeti 06-08-2006 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FORCE
O kurde!!! Co za kre**n wysyła czarne pieniądze na chara na tym samym koncie :D .... Robisz noob charka 8 lvl nim zarabiasz i wysyłasz na swojego głównego ;) ..... ale na jednym koncie to robią tylko lolki....

Posłuchaj mnie pal***ie. Jeśli juz by usuwali z dp kase to chyba by przeszukali konto aby odszukac inne konta na tym samym kompie nie.

I NIE OBRAŻAJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( (dziecko jedno:baby: )

Nuper 07-08-2006 10:38

Ja tez mysle ze wysylanie kasy na postac z innego konta nic by nie dalo.Oni raczej nie tyle maja zapis rozmowy z npc co raczej zapis czynnosci jakie wykonuja tibijczycy(nie wszystkich,jak mysle,czynnosci,nie starczyloby im miejsca na dyskach ;p),ale tylko jakies 1-2 dni wstecz.Nie doszliby moze na jakie konta sie loguje osoba z danego kompa(ip sie zmienia bardzo czesto) ale doszliby komu wyslal parcel z kasa ;p.Slowem-jesli im sie chce,wszystko wykryja,ale zapewne to troche pracochlonne.Oczywiscie to tylko podejrzenia.

Frost Yeti 07-08-2006 22:08

powiem jedno . nuper ma racje

Pandaray 09-08-2006 07:23

Nieee mi to sie wydaje ze cipsoft poprostu usunol wszystkie pieniadze od tego npc moze one jakos sie roznia ;] inny kod albo cos w tym rodzaju i stad wiedzieli jakie to byly ;p xDDD nie wiem.A przez kicki padlem na guardach ;//Powiem jeszcze ze tak mowicie "o ja dobrze ze zglosili ten bug..." a zaloze sie ze jak bys go odkryl to bys nie wyszedl z tego sklepu -.-mowie o wszystkich graczach a zglosil tego buga pewnie jakis gm oni tez przeciez graja i maja swoje chary co nie ??
pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39.