![]() |
Cytuj:
2. Nie musisz brać BoH - i tak uciekniesz, a jak w razie kicka/laga padniesz to ich szkoda. 3. Nie bierz UHów, na 20 lvlu masz czar Exura Vita, więc możesz się nim leczyć i pić manasy (taniej i rośnie ci mlv). |
Cytuj:
|
@up
W p-secie bloczyles guardy? Powodzenia... @topic Tak sie sklada, ze dzis przez godzinke bloczylem ziomkowi guardy (14 palek). Skille 63/62 i do tego crown armor i crown shield. Hity praktycznie nie wpadaly. Zapamietalem tylko jeden za 60, ale przez caly hunt to praktycznie po 0 bily. Jak gralem sorciem na Guardii to pamietam od 28 lvl (bodajze), woce i 2 monki. Wez tylko 2 bp manasow na summon monkow i ewentualne exury gran. Ja zawsze jeszcze nosilem pare hmmów i gfb, tak na wszelki wypadek... Apropo expu to jest nawet spoko, ale loot porownywalny do tego z soldow. Czasem tylko steel wyleci i po ptokoch. |
Witch
:) Mam takie pytanie. Czy pokonam Witch'a jak mam 11 lvl
EQ : -Leather boots -Brass legs -brass armor -beholder shield -snakebite rod (jak nie dziala to poison dagger) -bronze amulet -steel helmet pewnie nie. ale prosze o odpowiedź |
@up idź spoko idź na nią
potem szybko załóż boszki po wyjściu z swiątyni i rzuc haste żeby zebrać wszystkei rzeczy i znowu walić witcha po jakims czasie może ją pokonasz.... |
Cytuj:
|
A gdzie są witch'e?
nawalają z dystansu? |
Uwaga
Dasz rade ale uważaj bo on czasem walnie nawet za 85 albo 86:baby:
|
@Kokilo
1.Witche mozna spotkac ,np. w Amazon Camp (na quescie) .Jest sporo miejsc gdzie mozna spotkac te potworki.| 2.Tak Witche strzelaja na dystans. |
Cytuj:
Ale uważaj bo one walą czasem po 50B) |
hmmmm
no jak tyle zabierają z dystansu to na 200 życiach chyba jednak nie dam rady:confused:
|
pytanie :)
Mam jedno pytanie czy na 14 lvlu knightem ze skillami 60/61, 4 mlvl-em moge expic na dwarf soldierach z eqiem c armor p legi steel helmet fire axe i medusa shield? Czy zakładać na siebie axe ringi ? Ile bedzie srednio expa na godzinke ? Przepraszam ze nie pisze na temat ale to moj pierwszy post czy jak to tam sie zwie
|
up:Wg. mnie mozesz spokojnie expic ;p wez kilka GFB na awarje.
|
eeee...
czy pokonam witha 15 lvlu sorcem? eq: scale armor soldier helmet chain legs wand of dragonbreath dwarfen shield protection amulet prosze o szybko odpowiedz, plix plix plix! |
gdzie można znaleźć Witch'a??
|
omg.
btw. to wiem, że koleś chciał się popisać eq... temat do zamknięcia!
|
=d
Spokojnie dasz rade jak idziesz na malego hunta wez przynajmniej 1 bp manasow i wal, najlepiej na guardach sie expi od 32 lvl bo jest WOI i se uciekasz i walisz ^^ ale gorzej jak zlapiesz na tym lvl kicka to na bank obudzisz sie w swiatyni...
|
Co do guardow ... to loota im pogorszyli .. Bardziej wychodze na + bedac na soldach nic na guardach ...
Tak tak .. mam knighta na 82lvlu ze skillami 85/81 i na balanced mode po prostu mnie bija. Nie daje na full bo ryja bardziej. Biegam z tarcza i toporkiem. Po prostu nieoplacalny potworek ;/ |
Cytuj:
|
Możesz biegać i z różdziki walić albo 2 monki se walnąć
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |