![]() |
Drooogi.. bardzo drogi.
Ale jako ze wszyscy podaja co jest potrzebne to i ja podam: Medusa Shield na poczatek, a pozniej 3 itemy znacznie drozsze |
Co do obsidian knife, to powiem ze bardzo sie oplaca, wlasnie zlootowalem to:
15:44 You see a green dragon scale. It weighs 0.80 oz. Czy ktos wie w jakim addonie to sie przydaje? |
Cytuj:
|
EHHH teraz nieda rady kupić tego obsidian knife bo 50% ludzi w konia robi żeby kase zarobić a tak wogóle to ile on może być wart?
@ Edit : sorry za double.. |
Up: Z pewnoscia wiecej niz dragon shield+basty+obsidian. Dochodzi do tego jeszcze fatyga i trudnosci podczas otrzymywania noza.
|
Na addon z czaszką trzeba przynieść medusa shield , dragon scale mail , crown legi , ring of the sky
|
Kto wie jakie itemy potrzeba na jakiegoś addona do stroju palka, nie mam Pacca, ale chce pozbierać już troche rzeczy :)
|
a na HELM dla Knightów w THAIS'e ?? ile czego trzeba przyniesc ??
|
A ja mam takie może trochę dziwne pytanie. Czy jakieś dodatki wogole są dostępne dla facc?
|
Nie.10 znaków
|
Moglby ktos laskay napisac mi jakie sa dodatki do stroju knighta i co tzeba przyniesc zeby je dostac?
|
emmm czy ktos moze napisac jakie sa wszystkie 3 addony do stroju tego kogos, z dlugimi wlosami<najczesciej uzywany paccowski outfit przed update>,chodzi mi o tego,do ktorego mozna dodac sworda.A wiec:
1.Sword na plecy 2.?? 3.?? |
Outlif Beggara (żebrak).
Zaczyna sie w mieście na bagnach, znajdujemy krwaca Hugo, offeruje on nam nowy outlif, ale nic za darmo, za stworzenie stroju chce abyśmy dali mu : 50 minotaur leather 10 bat wings 20 brown piece of cloth 30 heaven blooms. Outlif Assassina (zabójcy < bardzo trudny >) Aby zdobyć ten outlif trzeba znaleść Assassina Vescu nad miastem Port Hope przy lewej stronie wyspy. Podpowiem że żeby z nim pogadać trzeba mieć VIALA - w jego domu stoi beczka napełnij Viala piwem i wypij. Teraz możesz gadać. Za zrobienie stroju Vescu chce: 30 beholder eyes 10 red dragon scales 30 lizard scales 20 fish fins 20 ounces of vampire dust 10 ounces of demon dust 1 pot wojownika. Pozdro |
Powiedzcie chociaz w jakim miescie zdobyc ten noz do wycinania skorek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Chyba te forum jest po to zeby sobie pomoagac! A nie wyzywasz innych bo sie pyta o name NPC! Inni sie mecza zeby miec addony i zeby inni nie musieli sie meczyc! @Topic Ktos powiedzial ze zeby miec Addon Kapelusik z piurkiem trzeba zebrac 100 Piurek i 50 plastrow miodu i isc do gildi palka... a co ma to tego palek? Bo ja widzialem ze sorek mial tego addona... bardzo bym prosil o nick tego wlasnie NPC do ktorego trzeba isc z tyli piurkami i plastrami... bo bardzo mi sie podoba ten addon :) @ Down Nie mam zamiaru karmic trolla i sie z Toba klucic... wiec zamilcz... jakbym nie szukal tego NPC to byl tutaj nie pisal... W przeciwienstie do CIebie bede mial tego addona z Twoja pomoca albo i bez niej... Bo caly czas chodzi i szukam tego NPC!!!! x( Wiec nie podnos mi Cisnienia bo pewnie nawet nie masz pacc i nic nie wiesz o addonach tylko trollujesz w tym temacie... dziekuje za uwage! NIE MAM ZAMIARU KONTYNUWAC Z TOBA TEJ ROZMOWY, WIEC CYA! |
Cytuj:
@up nie głoś herezji tak ? pacc mam, addony robie, questy robie i dlatego kurwa pisze żebyście skończyli pisać rozwiązania na ten temat, albo skończcie narzekąc jaka ta tibie jest zła -.-" |
Barbarin addons??
Czy ktos wie cokolwiek na temat addonow dla barbarzyncy???
|
Help!!!! Powiedzcie mi jak zdobyc wszystkie addony dla knighta plz. Z góry thx :baby: :baby: :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |