Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Outfity i Addony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=88288)

Myst Rydan 08-08-2006 16:15

Drooogi.. bardzo drogi.
Ale jako ze wszyscy podaja co jest potrzebne to i ja podam:
Medusa Shield na poczatek, a pozniej 3 itemy znacznie drozsze

Lord Dark'Wiz 08-08-2006 16:21

Co do obsidian knife, to powiem ze bardzo sie oplaca, wlasnie zlootowalem to:
15:44 You see a green dragon scale.
It weighs 0.80 oz.

Czy ktos wie w jakim addonie to sie przydaje?

Wielki Mancyz 08-08-2006 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez flips
Na addon z plecakiem tzreba miec 100 Minotaur Leather i tak na marginesie zeby miec czapeczke z piorkiem trzeba 100 Chicken Feather i 50 Honeycomb ale nie powiem juz do jakiego npc to zatargac:P
A co do oufitu z czaszka moge prosic o wiecej informacji?...bede wdzieczny:)

do npc z czaszka slyszalem ze trzeba dac dsm , medusa shield... n/c

Wielki Mancyz 08-08-2006 16:34

EHHH teraz nieda rady kupić tego obsidian knife bo 50% ludzi w konia robi żeby kase zarobić a tak wogóle to ile on może być wart?

@ Edit : sorry za double..

Lord Dark'Wiz 08-08-2006 17:10

Up: Z pewnoscia wiecej niz dragon shield+basty+obsidian. Dochodzi do tego jeszcze fatyga i trudnosci podczas otrzymywania noza.

Aathrata 08-08-2006 17:18

Na addon z czaszką trzeba przynieść medusa shield , dragon scale mail , crown legi , ring of the sky

Ch!ni0L 08-08-2006 17:28

Kto wie jakie itemy potrzeba na jakiegoś addona do stroju palka, nie mam Pacca, ale chce pozbierać już troche rzeczy :)

Depeshova 08-08-2006 19:01

a na HELM dla Knightów w THAIS'e ?? ile czego trzeba przyniesc ??

teamki 08-08-2006 19:05

A ja mam takie może trochę dziwne pytanie. Czy jakieś dodatki wogole są dostępne dla facc?

Celoz 08-08-2006 19:22

Nie.10 znaków

Retrax 08-08-2006 19:28

Moglby ktos laskay napisac mi jakie sa dodatki do stroju knighta i co tzeba przyniesc zeby je dostac?

Rekin Master 08-08-2006 19:31

emmm czy ktos moze napisac jakie sa wszystkie 3 addony do stroju tego kogos, z dlugimi wlosami<najczesciej uzywany paccowski outfit przed update>,chodzi mi o tego,do ktorego mozna dodac sworda.A wiec:
1.Sword na plecy
2.??
3.??

_*FunMN*_ 08-08-2006 19:53

Outlif Beggara (żebrak).
Zaczyna sie w mieście na bagnach, znajdujemy krwaca Hugo, offeruje on nam nowy outlif, ale nic za darmo, za stworzenie stroju chce abyśmy dali mu :
50 minotaur leather
10 bat wings
20 brown piece of cloth
30 heaven blooms.

Outlif Assassina (zabójcy < bardzo trudny >)
Aby zdobyć ten outlif trzeba znaleść Assassina Vescu nad miastem Port Hope przy lewej stronie wyspy.
Podpowiem że żeby z nim pogadać trzeba mieć VIALA - w jego domu stoi beczka napełnij Viala piwem i wypij. Teraz możesz gadać.
Za zrobienie stroju Vescu chce:
30 beholder eyes
10 red dragon scales
30 lizard scales
20 fish fins
20 ounces of vampire dust
10 ounces of demon dust
1 pot wojownika.

Pozdro

Heja_banana 08-08-2006 20:56

Powiedzcie chociaz w jakim miescie zdobyc ten noz do wycinania skorek ;)

flips 08-08-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dark'Wiz
Aby zdobyc obsidian knife potrzeba 3 bast skirty, dragon shielda i obsidian lance.
Potem trzeba pogadac z odpowiednimi ludzmi i hop, mamy owy item.

Moze bys powiedzailem name tych odpowiednich ludzi a przynajmniej npc ok ktorego sie zaczyna:D...

morwi 08-08-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez flips
Moze bys powiedzailem name tych odpowiednich ludzi a przynajmniej npc ok ktorego sie zaczyna:D...

może byś poszukał? nie po to ludzie się męczą żebyś teraz ty za darmo nie dając nic od siebie zrobił questa -.-" jak to za trudne dla ciebie to poszukaj na forum

szachu13 08-08-2006 22:29

@Up
Chyba te forum jest po to zeby sobie pomoagac! A nie wyzywasz innych bo sie pyta o name NPC! Inni sie mecza zeby miec addony i zeby inni nie musieli sie meczyc!

@Topic
Ktos powiedzial ze zeby miec Addon Kapelusik z piurkiem trzeba zebrac 100 Piurek i 50 plastrow miodu i isc do gildi palka... a co ma to tego palek? Bo ja widzialem ze sorek mial tego addona... bardzo bym prosil o nick tego wlasnie NPC do ktorego trzeba isc z tyli piurkami i plastrami... bo bardzo mi sie podoba ten addon :)

@ Down
Nie mam zamiaru karmic trolla i sie z Toba klucic... wiec zamilcz... jakbym nie szukal tego NPC to byl tutaj nie pisal... W przeciwienstie do CIebie bede mial tego addona z Twoja pomoca albo i bez niej... Bo caly czas chodzi i szukam tego NPC!!!! x( Wiec nie podnos mi Cisnienia bo pewnie nawet nie masz pacc i nic nie wiesz o addonach tylko trollujesz w tym temacie... dziekuje za uwage! NIE MAM ZAMIARU KONTYNUWAC Z TOBA TEJ ROZMOWY, WIEC CYA!

morwi 08-08-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szachu13
@Up
Chyba te forum jest po to zeby sobie pomoagac! A nie wyzywasz innych bo sie pyta o name NPC! Inni sie mecza zeby miec addony i zeby inni nie musieli sie meczyc!

@Topic
Ktos powiedzial ze zeby miec Addon Kapelusik z piurkiem trzeba zebrac 100 Piurek i 50 plastrow miodu i isc do gildi palka... a co ma to tego palek? Bo ja widzialem ze sorek mial tego addona... bardzo bym prosil o nick tego wlasnie NPC do ktorego trzeba isc z tyli piurkami i plastrami... bo bardzo mi sie podoba ten addon :)

wiesz co to qs ? to po pierwsze, a po drugie coś zdaje mi się że nigdy nei zrobiłeś sam questa tylko zawsze jakieś solucje -.-. zresztą tak trudno przejść się po mieście i zobaczyć który npc ma addony na sobie i się go popytać ?-.- to jest gra i przez takich jak ty jest coraz gorsza, bo tylko solucji do questów i jak szybciej expić szukasz zamiast samemu coś zrobić.

@up
nie głoś herezji tak ? pacc mam, addony robie, questy robie i dlatego kurwa pisze żebyście skończyli pisać rozwiązania na ten temat, albo skończcie narzekąc jaka ta tibie jest zła -.-"

Xolpiq 08-08-2006 22:41

Barbarin addons??

Czy ktos wie cokolwiek na temat addonow dla barbarzyncy???

Wydas 08-08-2006 22:42

Help!!!! Powiedzcie mi jak zdobyc wszystkie addony dla knighta plz. Z góry thx :baby: :baby: :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56.