![]() |
Ray jakże moge Cie pocieszyć misiu...?
|
Jak dla mnie to do piachu mogą iść! |-[
(na plażę, oczywiście, na plażę... =] ) |
Modki spoko , a jak sie "kłucą" to już całkiem :D
|
Z BARON KADRIC DO PIAHU Z NIM
serio przyznaj sie Wojewucki to twj brat kuzyn ojciec a moze hłopak twojej siostry 8o bie dobo drom i matkus są w pożo (lecz czytając to można pomyśleć że są zboczeni :D bez obrazy oczywiście ) KADRIC ty purtku (djable po kaszubsku ;)) może ludzie cie troszenke bardziej polubią jak przestaniesz tak plugawić ih dzieła sztuki :blazen: np grafiki i opki niektue sa doskonale a ty je zbluzgales czemu sie pytam (i nie muwie tu o swoim opku jakby co ;) ) what what what ( ty pewnie niewiesz jak jest jak piszesz godzine męczyśż się wymyślasz kombinujesz a tu ci taki sie przypałenta niewiadomo z kąt i ci powie że jest dene serios miałem po twoih komentah leką deprehe :( ale jusz sie z tego wylizałem a pozatem nigdy nie zmienie mojego zdania :berserk: |
gopar de la wawawararrererenti@
Slonik plx? Nowe konto co? Bhahahaha, zawsze mnie zabijala twoja ortografia xD KADRIC DO PIAHU! A ja myslalem ze kaldrick...A ze do piachu to hmm:P On woli w domu siedziec niz na plazy chyba :P Zabojczy ty jestes slonik |
DAJCIE IM MIECZE I TOPORY!!
IT KEN BI ONLI ŁON!!! Ja tak oceniam! - MAtkus - Miły typ. Opiekuje sie forum jak przystało na kochającą matkę. Ale lubi też komuś wpi*******ć. - Dobo - Troche n00b ale ujdzie. Nie chciałbym go spotkać w ciemnym zaułku, bo tylko jeden z nas by odszedł o własnych siłach. Zabija z przyjemnosci. - Nemezis - Mądry człek. Ale też stary rzeźnik. - DR. Omader- Facet z jajem. (jednym) Lubi dawać bany. - $corcerer - zwykly człek. Dobry towarzysz broni. - Baron Kaldrick - Prawdopodobnie narodzony w Piekle. Teraz łazi to tu to tam i zabija przechodniów. |
moim skromnym zdaniem Khan ujal to najlepiej. nasi modkowie to banda rzeznikow, brutali i sadystow :p
|
eeee.... no to ja sie też przyłącze:
Gremlin - d`ont kiil mi plx, me n00bi. Poprostu sie go boję :P Dobo - o.k. Fajnie się gada no i jets łaskawy i miłosierny :D Fanfi - jeny pamiętam jak on został modem ;) zresztą był moim faworytem :P Nemi - jakos rozmowy sie nie kleją, ale jest w porzo Scorcer - no ze on mił to ja nie powiem ;/ Drom - ma dziwnych kumpli i jakos mało z nim gadałam ;/ Baron - wisi mi on, bo ja grafik nie robię, a moje opowiadanie siedzi gzdies na koncu działu tworczosc Gimili - praiwe go nie znam iw ogle nie gadałam ;/ Ale ztego co widziałam daje w kość Matkus - zupełnie jak Air z http://forum.thesims.pl All for now ! Folks ^_^ ! |
Cytuj:
Cytuj:
A co do reszty, to już nie mam czasu się wypowiedzieć, bo jest późna (a może już wczesna?) godzina i pora iść w kimono. |
Do piachu z nimi :P Nie zaakceptowali mi mojego poradnika, chociaż userzy pisali że dobry X( :P
|
Hehe, najwyraźniej wszsycy zapomnieli o Raynoldzie... Przeczyta to chłopczyk i się załamie że nikt go nie zauważa na forum, jego poświęcenia, inteligentnych wypowiedzi, zaangazowania, milosci do bliźnich etc etc... :P
|
Cytuj:
|
Ok, jestem w kafejce - uczenie do egaminosów mi się znudziło.
No cóż, może to i lepiej, że nikt mnie nie zauważa... ;) Ja jestem jak ten Leon... tylko sprzątam :> @nem: :* |
Ależ ja Ciebie widzę!!
Rayman - jedyny Rayman na tym forum normalnie lubi się pośmiać na tym forum, a jego praca jest niezauważalna [chodzi o to, że pracuje, ale nie widać że to on - taki smorkny]. |
Cytuj:
Matkus - zajmuje sie tibia.pl, ale za malo odpowiada na tymze forum.Na ircu juz spox :) Dobo - spoko zi0m, kazdego poslucha i pogada, walnie dobra rade ;).Mial kupe reputy, jest lubiany na forum.Podobno lubi mlodszych kolegow. N3m1 - czemu tak rzadko na irc?! Gremlin - odpowiada rzeczowo i w ogole, ale jest evul bo dal mi kiedys upomnienie ;).Ale za to bardzo fajnie ze mna i bartsem gadal w "poradniku dla knighta". Dr. Omader - a spoko spoko, ale nie lubi jak mowi sie do niego Dromander XD Nie wiedziec czemu :P Fanfi - malo go tutaj o0 Scorcerer - ok, siedzi ciagle na ircu.Ma dziwna wrodzone urojenie - jesli juz kogos kickuje za nic, zawsze to jestem ja :D. Gimli - jest fanem LoTR, przyjaznie nastawiony osobnik. Bart - malo go znalem, ale pamietam go jeszcze z tibia.gery.pl - spoko ziomek byl :) Polin - znam go z widzenia na eternii, wiec swoj zi0m :) Raynold - zajmuje sie sprzataniem, teraz juz wiem kto elimuje tych mniej wygodnych dla modow. I wisienka na torcie czyli Baron Kaldrick - mieszka we wrocku, slucha metalu.Ostatnio na rlu sie ze mna spotkal :P.Nie lubi jak mowi sie do niego zi0m / zi0mus / zi0meczek/ Grzesiu. Jest moim idolem oraz wielkim autorytetem (i nie pisze tego tylko dlatego, ze jest ode mnie wiekszy i mieszka na moim osiedlu :P). Widac temat przyjal sie z duzym zainteresowaniem na tibia.pl.Podobny oddzwiek byl takze na tibia.gery.pl (kiieeedys). |
Cytuj:
gdybys na tym forum posiedział najbardziej radze dział "Sim-updates-daily-finds" to byś docenił fakt iz on codizennie użera się z n00bami i szuka nowych dodatków by simom wnaszych kochanych domkach zyło sie lepiej. Zupełnie jak ty :P |
Cytuj:
ray: tez Cie koffam... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Gonzo: :*
|
Kubuś: Tobie nie musze dawać buzi....wystarczy CI przeciez <sex:anal>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |