Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sonda o modkach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8887)

n3m3s!s 12-09-2004 12:00

Ray jakże moge Cie pocieszyć misiu...?

Hedroxx 12-09-2004 12:13

Jak dla mnie to do piachu mogą iść! |-[

(na plażę, oczywiście, na plażę... =] )

Zegenis 12-09-2004 13:30

Modki spoko , a jak sie "kłucą" to już całkiem :D

gopare Del'wawenti 12-09-2004 15:30

Z BARON KADRIC DO PIAHU Z NIM

serio przyznaj sie Wojewucki to twj brat kuzyn ojciec a moze hłopak twojej siostry 8o bie dobo drom i matkus są w pożo (lecz czytając to można pomyśleć że są zboczeni :D bez obrazy oczywiście ) KADRIC ty purtku (djable po kaszubsku ;)) może ludzie cie troszenke bardziej polubią jak przestaniesz tak plugawić ih dzieła sztuki :blazen: np grafiki i opki niektue sa doskonale a ty je zbluzgales czemu sie pytam (i nie muwie tu o swoim opku jakby co ;) ) what what what ( ty pewnie niewiesz jak jest jak piszesz godzine męczyśż się wymyślasz kombinujesz a tu ci taki sie przypałenta niewiadomo z kąt i ci powie że jest dene serios miałem po twoih komentah leką deprehe :( ale jusz sie z tego wylizałem a pozatem nigdy nie zmienie mojego zdania :berserk:

tomo 12-09-2004 17:19

gopar de la wawawararrererenti@

Slonik plx? Nowe konto co? Bhahahaha, zawsze mnie zabijala twoja ortografia xD

KADRIC DO PIAHU!

A ja myslalem ze kaldrick...A ze do piachu to hmm:P On woli w domu siedziec niz na plazy chyba :P

Zabojczy ty jestes slonik

Khan 12-09-2004 17:45

DAJCIE IM MIECZE I TOPORY!!
IT KEN BI ONLI ŁON!!!

Ja tak oceniam!

- MAtkus - Miły typ. Opiekuje sie forum jak przystało na kochającą matkę. Ale lubi też komuś wpi*******ć.
- Dobo - Troche n00b ale ujdzie. Nie chciałbym go spotkać w ciemnym zaułku, bo tylko jeden z nas by odszedł o własnych siłach. Zabija z przyjemnosci.
- Nemezis - Mądry człek. Ale też stary rzeźnik.
- DR. Omader- Facet z jajem. (jednym) Lubi dawać bany.
- $corcerer - zwykly człek. Dobry towarzysz broni.
- Baron Kaldrick - Prawdopodobnie narodzony w Piekle. Teraz łazi to tu to tam i zabija przechodniów.

Rincewind 12-09-2004 21:57

moim skromnym zdaniem Khan ujal to najlepiej. nasi modkowie to banda rzeznikow, brutali i sadystow :p

she_devil 12-09-2004 22:15

eeee.... no to ja sie też przyłącze:

Gremlin - d`ont kiil mi plx, me n00bi. Poprostu sie go boję :P
Dobo - o.k. Fajnie się gada no i jets łaskawy i miłosierny :D
Fanfi - jeny pamiętam jak on został modem ;) zresztą był moim faworytem :P
Nemi - jakos rozmowy sie nie kleją, ale jest w porzo
Scorcer - no ze on mił to ja nie powiem ;/
Drom - ma dziwnych kumpli i jakos mało z nim gadałam ;/
Baron - wisi mi on, bo ja grafik nie robię, a moje opowiadanie siedzi gzdies na koncu działu tworczosc
Gimili - praiwe go nie znam iw ogle nie gadałam ;/ Ale ztego co widziałam daje w kość
Matkus - zupełnie jak Air z http://forum.thesims.pl

All for now ! Folks ^_^ !

MatKus 13-09-2004 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Matkus - zupełnie jak Air z http://forum.thesims.pl

HEHE. Aleś trafiła :) Na dniach wymienione przez ciebie forum będzie na dniach na nowym engine vBulletine 3.0.3 . Tak tak, tym samym, co nasze forum, ino pewnie oni inne mody będą mieli, ale sponsor ten sam i tłumaczenie też (na dole będzie pisało "Polish translation by Tibia.pl team")
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan
MAtkus - Miły typ. Opiekuje sie forum jak przystało na kochającą matkę. Ale lubi też komuś wpi*******ć.

Ja? Toć ja taki łagodny i potulny jak baranek ;)

A co do reszty, to już nie mam czasu się wypowiedzieć, bo jest późna (a może już wczesna?) godzina i pora iść w kimono.

Lord Czaja 13-09-2004 08:06

Do piachu z nimi :P Nie zaakceptowali mi mojego poradnika, chociaż userzy pisali że dobry X( :P

n3m3s!s 13-09-2004 11:23

Hehe, najwyraźniej wszsycy zapomnieli o Raynoldzie... Przeczyta to chłopczyk i się załamie że nikt go nie zauważa na forum, jego poświęcenia, inteligentnych wypowiedzi, zaangazowania, milosci do bliźnich etc etc... :P

Polinik 13-09-2004 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
Hehe, najwyraźniej wszsycy zapomnieli o Raynoldzie... Przeczyta to chłopczyk i się załamie że nikt go nie zauważa na forum, jego poświęcenia, inteligentnych wypowiedzi, zaangazowania, milosci do bliźnich etc etc... :P

Taaaa...... ;)

Raynold 13-09-2004 13:56

Ok, jestem w kafejce - uczenie do egaminosów mi się znudziło.

No cóż, może to i lepiej, że nikt mnie nie zauważa... ;) Ja jestem jak ten Leon... tylko sprzątam :>

@nem: :*

Bambuko 13-09-2004 15:42

Ależ ja Ciebie widzę!!

Rayman - jedyny Rayman na tym forum normalnie lubi się pośmiać na tym forum, a jego praca jest niezauważalna [chodzi o to, że pracuje, ale nie widać że to on - taki smorkny].

Ashlon 13-09-2004 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuor
Hmmm.
A wracając do teamtu właściwego to co ja moge powiedzieć:
- MAtkus - Spoko typu, tak go podsumuje po prostu bo jest człowiekiem dobrym, uczynnym, kocha D&D, i opiekuje się tibia.pl po rezygnacji bosala
- Dobo - Dobry i uczynny Modek. Bardzo go lubie bo wiele przysług mi wyświadczył
- Nemezis - spoko typu. Czasami mozna się razem spoko pośmiać i w ogóle
- Gremlin - teg to tak dokąłdnie nei znam wiec nie będę opisywął
- Yogi - niestety Odszeł od tibia.pl ( MAtura i już nie wrócił). Pierwszy mod którego polubiłem
- DR. Omader- spoko koleś, wkurza tylko jak wstawi bana na IRCu, ale tak to ejst spoko kolesien
- Fanfi - z nim mało gadałem iwęc...
- Zagłada - były mod - spoko koleś.
- Ivan - spec OTS mało znam go
- Scorcerer - spoko typu, IRcman, mozna z nim spoko pogadać.
- Baron Kaldrick - usłyszałem o nim dopiero jak modem został :]. Może dlatego ze byłem na holidays? ;)
- Gimli Syn Glóina - maniak LoTR ( Lotr ROX), poza tym spoko typu, choć ostantio mniej aktywny na forum
- Barts - mało pamiętam wiec nei skomentuje.
Tak uważam.
Ogólnie modków mam na + bo to są spoko loodzie.
Choć nei mozan sie niczego innego spodziewać bo nie bierze się na takie ważne stanowisko gbura albo kogoś w tym stylu prawda?

No to ja tez skomentuje moje odczucia :D.
Matkus - zajmuje sie tibia.pl, ale za malo odpowiada na tymze forum.Na ircu juz spox :)
Dobo - spoko zi0m, kazdego poslucha i pogada, walnie dobra rade ;).Mial kupe reputy, jest lubiany na forum.Podobno lubi mlodszych kolegow.
N3m1 - czemu tak rzadko na irc?!
Gremlin - odpowiada rzeczowo i w ogole, ale jest evul bo dal mi kiedys upomnienie ;).Ale za to bardzo fajnie ze mna i bartsem gadal w "poradniku dla knighta".
Dr. Omader - a spoko spoko, ale nie lubi jak mowi sie do niego Dromander XD Nie wiedziec czemu :P
Fanfi - malo go tutaj o0
Scorcerer - ok, siedzi ciagle na ircu.Ma dziwna wrodzone urojenie - jesli juz kogos kickuje za nic, zawsze to jestem ja :D.
Gimli - jest fanem LoTR, przyjaznie nastawiony osobnik.
Bart - malo go znalem, ale pamietam go jeszcze z tibia.gery.pl - spoko ziomek byl :)
Polin - znam go z widzenia na eternii, wiec swoj zi0m :)
Raynold - zajmuje sie sprzataniem, teraz juz wiem kto elimuje tych mniej wygodnych dla modow.
I wisienka na torcie czyli
Baron Kaldrick - mieszka we wrocku, slucha metalu.Ostatnio na rlu sie ze mna spotkal :P.Nie lubi jak mowi sie do niego zi0m / zi0mus / zi0meczek/ Grzesiu. Jest moim idolem oraz wielkim autorytetem (i nie pisze tego tylko dlatego, ze jest ode mnie wiekszy i mieszka na moim osiedlu :P).

Widac temat przyjal sie z duzym zainteresowaniem na tibia.pl.Podobny oddzwiek byl takze na tibia.gery.pl (kiieeedys).

she_devil 13-09-2004 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
HEHE. Aleś trafiła :) Na dniach wymienione przez ciebie forum będzie na dniach na nowym engine vBulletine 3.0.3 . Tak tak, tym samym, co nasze forum, ino pewnie oni inne mody będą mieli, ale sponsor ten sam i tłumaczenie też (na dole będzie pisało "Polish translation by Tibia.pl team")
Ja? Toć ja taki łagodny i potulny jak baranek ;)

A co do reszty, to już nie mam czasu się wypowiedzieć, bo jest późna (a może już wczesna?) godzina i pora iść w kimono.

Eeeee mnie nie chodiz o forum tlyko konkretnie o Aira :P
gdybys na tym forum posiedział najbardziej radze dział "Sim-updates-daily-finds"
to byś docenił fakt iz on codizennie użera się z n00bami i szuka nowych dodatków by simom wnaszych kochanych domkach zyło sie lepiej.
Zupełnie jak ty :P

n3m3s!s 13-09-2004 22:06

Cytuj:

N3m1 - czemu tak rzadko na irc?!
Eee tam zadko. Zawsze jak mam wlaczonego kompa tosiedze na Ircu. No chyba ze w cos gram. Czestro jednak jestem Afk. Wiesz co, jak chcesz ze mna pogadac o czyms to wal na gg albo na prv irc :)

ray: tez Cie koffam...

Gonzo von Krenzel 13-09-2004 22:17

Cytuj:

@nem: :*
Cytuj:

ray: tez Cie koffam...
A o mnie zapominacie...? :(

Raynold 13-09-2004 22:21

@Gonzo: :*

n3m3s!s 14-09-2004 10:26

Kubuś: Tobie nie musze dawać buzi....wystarczy CI przeciez <sex:anal>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43.