Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   The Eternal March WMV movie ( Aldora War ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89168)

Ihuar 13-08-2006 18:41

on ma swój własny świat xDDDD

Gosstan 13-08-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
A kto kazał tej "garstce" osób zaczynać tą wojnę? kobieta lekkich obyczajówa stary skończ już zgrywać mądrego.

A ty Aldruhn przestań spamić forum, bo i tak nikt cie nie lubi.

ty chyba zartujesz lol ty moze za to jestes madry? lizak -.-

PS skad ty wogole mozesz wiedziec czy ktos go lubi? ze sie lizesz do em, to nie powod zebys osadzal kto kogo lubi

jak ktos wspomnial u gory, gdyby nemtor sie wlaczyl wtedy gdy bez ostrzezenia (...) wpadli na masaka to bys lizal dupe animie i przestan tu pieprzyc glupoty madralo

zal.pl -.-

Marczio 13-08-2006 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\/\ienki
zyd to frajer
zyd to buc
zyje po to by go tłuc
;)

Aale zarcik stary lezymy, mow wiecej

Hugo 14-08-2006 14:03

Filmik jest poprostu jednym z najlepszych jakie widzialem!
*swietna muzyka, dopasowana idealnie i wciagajaca w akcje
*super jakosc obrazu, zadnych lagow (jak na wiekszosci WMV)
*idealnie dobrane efekty
*fajne fragi ;]

BTW co do klotni w tym temacie to nie podlizujcie sie, ja jakos nie mam nic ani do Animy ani do EM.
co was to interesuje niech sobie walcza, anima i tak nie ma szans, nawet jak nemtor sie wlaczy to dalej beda bez szans bo jest ich za malo, a Eli i Maly sobie nie dadza w kasze dmuchac.
nie urazajac Animy, bo jakby Eliego, Malego i zaledwie kilku osob nie bylo w EM to by tak dostali w dupe ze.. :D

Respect- film ZARABISTY!!!

Pirate Cutthroats 14-08-2006 15:11

film 8/10 ( denerwowało mnie styl z jakim zostawały pokazywane kolejne osoby ) -takie obracające sie prostokąty. Muza zaś 10/10 ;p

Neaniver 15-08-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 937045)
nie urazajac Animy, bo jakby Eliego, Malego i zaledwie kilku osob nie bylo w EM to by tak dostali w dupe ze.. :D

a od kogo przepraszam, od Aldrunha? HAHAHAHHA

edit: Czy od tych, którzy zaczeli grac na innych serwerach :P?

Sowa 15-08-2006 21:42

Najlepszy wmv jaki widziałem : ) Świetnie dobrana muzyka jak i momenty wojny. Gratulacje.
Życze powodzenia w wojnie.

Pozdrawiam
Sowa.

Hugo 16-08-2006 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 938398)
a od kogo przepraszam, od Aldrunha? HAHAHAHHA

edit: Czy od tych, którzy zaczeli grac na innych serwerach :P?

mysle ze sie mylisz bo akurat wszyscy z Animy sie boja tych najwyzszych lvli, dlatego ze wiedza ze nie maja z nimi zadnych szans, dlatego siedza w pz.
Co nie zmienia faktu że Anima zje(cenzura)bała bo EM caly czas expili a Anima siedziala w pz, to teraz przewaga jest tak duza ze juz sie nie da odrobic raczej..

Wydas 16-08-2006 13:18

LOL To najlepszy wmv jaki w życiu widziałem... 8o 8o WIELKIE GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZ:cup:

Neaniver 16-08-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 938946)
mysle ze sie mylisz bo akurat wszyscy z Animy sie boja tych najwyzszych lvli, dlatego ze wiedza ze nie maja z nimi zadnych szans, dlatego siedza w pz.
Co nie zmienia faktu że Anima zje(cenzura)bała bo EM caly czas expili a Anima siedziala w pz, to teraz przewaga jest tak duza ze juz sie nie da odrobic raczej..

i w czym sie myle?

libner 16-08-2006 14:14

Hahah :D filmik swietny GZ!! Ice Max tylkoraz widzialem rownie dobrze zrobiony filmik ;p

S'hAr'K 19-08-2006 08:39

Ten film jest poprostu genialny.. idealnie podlazana muzyka i wogle..

Hugo 19-08-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 939354)
i w czym sie myle?

mylisz sie w tym, że kilka osob z EM jest dla Animy niezniszczalnych, bynajmniej jesli by tych osob nie było, to cała reszta straciła by respekt u Animy i mogła by się zacząć prawdziwa masakra :) (obustronna of corse bo Anima dalej by padala- poprostu troszke mniej :) )

Neaniver 20-08-2006 21:10

tak sie dziwnie sklada, ze wlasnie mniej wiecej to powiedzialem, przeciez Legenda jest w Animie :P

Eloso 20-08-2006 23:46

Najlepszy Wmv. jaki widziałem :D .Oprawa świetnie dopasowana do danych akcji(wyciętych) filmu,muzyka,fragi,zbliżenia8o .Naprawde świetna robota.Hail EM :cup: !

Dastej 21-08-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 936235)
Anubisa to missclickiem zabilem?:)
Dobra nie wnikam w was miejcie swoj swiat dzieci autystyczne. Ja skoncze liceum pojde na studie bede mial zycie a wy swoja 2D game:) a narazie ownuje Xerene :)
/marco josef assestynt karasu of the tengu

hahah, najpierw zacznij liceum. By the way moze o tym 2d swiecie powiedz to swojemu 'przyjacielowi' Nemtorowi, ktory chyba o tym nie pamieta? Acha tak z reguly to idzie sie na studia a nie na studie ;]. Haah tak w ogole to jestes genialny nie dosc,ze zje__bales sobie rl to jeszcze twoj 2d autystyczny swiat ;]

/szulo teh fan of legend who's still alive ;)

Piotr11 20-10-2006 16:33

The evil 1

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dastej (Post 946392)
hahah, najpierw zacznij liceum. By the way moze o tym 2d swiecie powiedz to swojemu 'przyjacielowi' Nemtorowi, ktory chyba o tym nie pamieta? Acha tak z reguly to idzie sie na studia a nie na studie ;]. Haah tak w ogole to jestes genialny nie dosc,ze zje__bales sobie rl to jeszcze twoj 2d autystyczny swiat ;]

/szulo teh fan of legend who's still alive ;)

Dobrze piszesz.......

Co do nemtora
-Czy on ma życie ?

POjechał do altani chyba po to zeby sie zrlelaksowac ^^ uff.ale spuchł od tego kompa.X(

Vanmpir 22-11-2006 21:39

Filmik jest...słaby. Że walka dla mnie na Tibii nie wygląda fajnie to jedno, ale muzyka...LP z jakąś techniawką? Mi się osobiście taka muzyka nie podoba, ale ta muzyka tu.. nie pasuje. Techniawka do fantasy? Emo drama LP do fantasy? Kto dobierał do tego muzykę?

libner 02-02-2007 20:21

Moglby mi ktos podac tytuly 2 i 3 piosenki? :P

MagField 02-02-2007 20:28

@up mówisz masz
Tzn. z tego filmu mam taką muzę
1.Young Joc - It's Going Down
2.P.O.D._Feat._Matisyahu-Roots_In_Stereo(boom,bye,bye,bye) jakośtak to leciało :P więcej nie mam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21.