![]() |
Cytuj:
|
Powiedz mi sowa ile razy ted uzyl uha w filmie?
Uzyl kilka razy poniewaz wiedzial ze zaraz moze wskoczyc red hp i ratowal sie uhem nie czekajac na MDW ktory przez caly filmik go leczyl! I przestan pierdzielic ze tylko stoi i klika F4 bo sie osmieszasz. Dzieki ;) |
Cytuj:
|
@kostooch
Nie mówiłem to o botach lecz o "ręcznym" < bez skojażen > uchaniu. Wiesz dla mnei lepiej jest sie uchać tak jak w popszedniej Tibi a nie, że leżę sobie na biurku biegam strzałkami i naciskam F4. Niedlugo to ta gra już się całkiem ta gra zepsuje . Niedługo na dragach będą naciskac F4 ^.-. @offtop Właśnie sie obudziłem ^.-. @Down Żal ? Ja tu mówie o nieużywaniu hotkeyów na uhy a ty wyskakujesz żebym chodził bez eq etc ; o @Raks Ninja 0.o Raks Ninja patrzy. Nie nic^^ Poprostu znam Cię z Aurey. Według Ciebie lepiej tracić długi czas na trenowanie pvp niż na hotkey ? ^.- Pozdrawiam Sowa. |
HAAH co za kolo. Sowa to wez laz bez eq,uhow,mf moze bedziesz mial podjar wiekszy z tego, ze jestes boss:) pozdro ale mam ubaw ahahah
|
Watpie ze ktos grajac w Tibie lezy na biurku =P Lepiej uhac sie hotkeyem niz sie wy*ebac. Gz loota.
Btw. co z tego ze ja patrze?: P |
"Panie" Sowa.
Ja również gram na Harmonii i znam Tedunia. Wg mnie używa on hotkeya bo już nie raz udowodnił ze jest dobrym graczem, rzadko pada i UMIE się uhac myszka. Skoro wprowadzili udogodnienie jakim jest UH przez hotkey to dlaczego miałby z niego nie skorzystać? Dzięki temu może pozwolić sobie na więcej luzu i obserwować "otoczenie" czy mu czasem Mateusz nie uciekł :P Nie widzę w tym nic nobskiego lub mało satysfakcjonującego. Od razu tez powiem - Nie, nie liżę tyłka Teduniowi bo nigdy nie prosiłem żeby mi cos dal/pożyczył, także nie mam nawet powodu aby to robić. Myślę ze wystarczy Ci to za odpowiedz i nie będzie więcej kłótni w temacie który nie po to został założony. Pozdrawiam Irvin |
Fajny filmik
|
Ja to rozumiem. Ja z nim rozmawiałem a nie sie kłóciłem.
@EDIT Ide spać odpisze jak coś po 15 jak sie obudze. Pozdrawiam Sowa. |
W moim przypadku F4 jest zajebongo, bo moja mycha na baterie ma tendencje do wyłączania sie podczas drag huntów Etc.
W tym przypadku F4 to Klawisz boży ; ) Gz Teduch i Mateusz Loota @Sowa: moim zdaniem te Uy an F4 sa w porządku jeżeli sorce aja F8 ze swoimi Sdkami :\. To, że ktoś f4 f4 f4 to nic ale to, że ktoś f8 f8 f8 i ded to ciutek denerwuje :s Pozdrawiam Bartlomiej |
Po co odświerzać temat z tamtego roku?
Mateusz ma już ponad 100lvli więcej :D Pozdro:D! |
Rehost Plax .
Cos sie nieda Sciagnac . Xd p0zdr0 |
Czy mogę prosić o następny rehost bo obydwa wcześniejsze nie działają
|
nie da sie ściągnąć bo ten film jest z sierpnia ubiegłego roku, jednak z chęcią bym obejrzał :]
REHOST PLX |
omg omg brak słów! Ludzka głupota nie zna granic!
|
Cytuj:
dajcie rehosta plz |
Ktos odswierzy temat z tamtego roku :p
Closed |
Cytuj:
Pozdro:D! |
Mogę prosić o rehost ?:baby:
|
Obejżałbym niewątpliwie mimo iż to z sierpnia 2006 :D ..
czy mi sie zdaje czy lootem był Thunder Hammer? :p wie ktoś coś o tym ? :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |