![]() |
:D spoko konwersacje, przynajmniej posmiac sie mozna. :D :D
@up btw. jak napisałes ""kurwa" i Cie nie ocenzurowało?? :D |
Cytuj:
|
oj dobra wstawaj musimy sie zgodzic ze swiatem
|
Vorith back (back jak back sprzedal chara).Powstaje nowa gilida.Moze byc ciekawie ^^
|
Cytuj:
To prawda poslcuhajcie se firmy. Pozwole se zacytowac "Pierdolicie psiarnie ni lubicie mezokracji". A manieczki zalezy czasem cos ciekawego sie trafi (żadko) |
Rzadko, rzadko, ale czasem sie trafi.:)
Co myślicie o nowej gildii Wojownicy Śmierci?? Jestem w niej i jak na razie looz.:) |
hah, :D jestem tam drugim charem i w sumie nic sie nie dzieje :D ale spoko... :D btw. czy to jest ta gildia dzieki ktorej mialo sie zrobic ciekawie?? :D :D :D
|
Raczej watpie zeby moja gildia furrore zrobila ale pozyjemy zobaczymy:]
|
No stary juz sie wojna szykuje
|
Cytuj:
|
A ja słucham biesiad i h.. wan do tego :p Eh ale temat o muzyce to chyba nie jest X(
Prawdą jest że fosfik ma 14lat ? |
mi sie wydaje ze tak bo na tibia.com byl thread ktory brzmial nastepujaco "Fosfik you advenced from 13 to 14 years" czy cos takiego , topic zalozyl K'K , wszyscy sie wylewali z Fosfika ze to dzieciak itp a potem napisal ze ten topic to byl joke etc.
|
Co prawda to prawda ale nie jestem tego pewien ;(
|
Lily Allen - Smile :D :D :D rządzimy...lol :D
|
Cytuj:
nie prawda :p Fosfik ma 20 lat z tego co wiem(post kiedyś był chyba) |
Cytuj:
@topic Ogólnie jestem za Dpft, zawsze za nimi byłem, nic złego mi nie zrobili, wręcz przeciwnie, niektórzy kiedyś mi pomagali. Ale Fosfik mnie oszukał na C Arma, dałem mu go, a mój koleś (Knight of Kesik) dalej miał hunta. No ale cóż... Chyba się do tej Salamanki przejade i zabiore mu moją zbroje! |
Cytuj:
Edit: btw. Kowalex słucha Verby :D |
Mnie w sumie DPFT tez nic niezrobilo narazie , i mam nadzieje ze nie zrobi :p .A tak wogule to po co jest ta gildia Rebels By The Freedom jak i tak nic nie robia? :p
@Nowax: a mam ci przypomniec kto sluchal 1.8.L czy jak to sie pisze ;) |
Ja sam nie wiem ale CHYBA 1 z ich harów zabił mi moją postać i b - robe spadło X( ;( ale teraz kupuje c arma :cup:
|
Ale wy tu głupoty wypisujecie :)
Powiedzmy sobie szczeże, czy inaczej traktujemy człowieka ktury ma lat 14 od człowieka ktury ma 20 lat ? Odpowiedź brzmi tak... Na pytanie dlaczego, nikt odpowiedzieć nie potrafi.... @up Fosfik nie ma na pewno 14 lat, juz bardziej prawdopodobna wersja z 20.... farylin manson ma na swoim photobukecie zdjęcia turtli na ktorych jest tez fosfik... nie wydaje mi sie czy tak wygląda 14 latek 8o Po za tym do końca nie wiadomo czy on ma tak prawdziwe fotki.... no :P Cytuj:
Rebels by the freedom jest to gildia ludzi ktozy odeszli .... Dawny next generation Oni zostali wykopani Z Arcani podczas wojny i rozbili się po serverach takich jak kyra i obsidja Po za tym co mają robić, wyjda z depo i juz sa owned ... Tu macie jak Davo zalicza deda http://i2.photobucket.com/albums/y47.../ngfight10.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |