Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   ludzie, przekonam was do katedry ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90216)

Dj Brzydal 05-09-2006 16:06

@up
Ten Hunter to jest na Otulaw Camp musiales zabłądzić ;)

MlodyPL 05-09-2006 20:32

Dwie osoby mnie tam wczesniej kometowaly :) znaczy moje komenty. Wiec odpisuje.

Cytuj:

Da się, da się, bez większych problemów, zwłaszcza jak single spawn i tylko przy okazji. Ale pomijając beho, to na niskich lvlach w ogóle nie warto bić potworów, które używają magii.
Tak!, jak najbardziej sie da a wyobraz sobie teraz sytuacje ze "noobek"
druid z monolightem wchodzi na zlurowanego beho który stworzyl juz swoje 5 szkieletów. Jest świecie przekonany ze "bez większych problemów" go zabije ... spróbuj, masz umiejetnosci grania i sadze ze nie jestes noobem. Gdy skonczysz opisz nam cala sytuacje. Aha i nie wypieraj sie ze napisales ze nie warto bic potworów uzywajacych magi, noob wie lepiej.

Cytuj:

Teraz, z różdżkami? Nie wiem jak sprawia stawia się z knightami, ale sorcererowie będą sobie radzili bez problemu. Druidzi też, ale od 13.
+

Cytuj:

bede wysylal ludzi na 11 na dsy. bo mozna ubic. i nie mow ze nie. uciekajac i bijam wspomoc sie jeszcze 2 razy hmm i pada.
Podobnie jak poprzednio. Spróbuj z monolightem zabic DSa ...
co do sorcera, jest mozliwe zabicie dsa z wanda, jedyny problem to anty-lure system.
- HMM na 11 lvlu to wastle.
- Paladynem poszedl bym tam dopiero od 15 lvla, chyba ze skillowalem na monku do 70 dista.

Cytuj:

Napisalem 13-20 na beho . na 18-19 lvl oczywsice ze ubijesz. pomozesz sobie 1 sd gora raz sie uhniesz i juz. proste? na slimy tez uciekajac bardzo latwo ubijesz latwy exp to jest.
1. Na 18lvlu ubijesz spokojnie ale napisales 13, wiec beda problemy ... prawie to samo jest u góry, ale relacja z akcji juz jest zajeta, w takim razie zrób film :D, najlepiej pod tibie 7.81

2. Taaa walnij mu z SD hahahahah, dla mnie (elder druid lvl 38 mlvl 44) strzelanie z sd w draga to wastle, co dopiero beholder. Raz strzelilem w draga bo kolega postawil sdka (hit za 321), ale ogólnie tego nie stosuje. ahh i ten wymagany 15mlvl.

Cytuj:

slimy tez uciekajac bardzo latwo ubijesz latwy exp to jest
Przyznaje ci racje, ale radze zachowac ostrozność.

Cytuj:

przedstawie cala katedre
-Tutaj ci posta ucielo... ;D, widziales te schody na koncu korytarza z dark monkiem/assasinami ??

@Podsumowujac

Poradnik jest beznadziejny, wysylasz 8 lvlowców zapoznajacych sie z mainem w dość niebezpieczne miejsce.
Nie mam pojecia w jaki sposób zostal przeniesiony do dzialu poradniki ... lepiej go zedytuj, tylko tym razem zastanów sie co piszesz.

Cytuj:

TO MOJ PIERWSZY POWAZNY POST
Nie zalamuj sie, miales dobre checi. Jednak mojim zdaniem troche ci nie wyszlo. Nastepnym razem napewno bedzie lepiej.
Pozdro :P

Ares de'Buchanan 06-09-2006 00:23

Popieram kolege up.
Moze kiedys jak bedzie mi sie nudzic zrobie co nieco fotek nizszego poziomu i dodam tutaj. Ale tam to nie wiem czy jest sens w ogole opisywac bo tak chyba nikt nie chodzi expic :P No oprocz moich kilku wypadow ;P

carlos_pl 06-09-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LORD 15 (Post 940552)
Jak was wszystkich mnie tez te zlurowane GS wkurzaja ja sam tam nawet padlem i mi wypadlo 1.4k co na DK nazbieralem i war hammer :( natomiast mojemu bratu Crown legi wypadly jak na DK szedł i GS go ded :( czy nie mozna czego zrobic z tymi GS-sami X( ;(

nie byc dzieckiem lamerem który nie potrafi grać w tibie, takim wlasnie jestes Ty ;) poza tym idz takie posty daremne pisac gdzie indzej bo noobow tutaj nie chcemy co Nas to obchodzi ze twój brat padl i wypadly mu crown legs kazdy to ma gdzies a czytając Twój post źle sie robi, naucz sie myslec i zanim cos napiszesz przemysl to.Tragedia wypadlo Ci 1.4k i co z tego to ze masz 13 lvl i to Twój majątek masz pecha i nie pisz bez sensownych postów, które nie wnosza nic do tematu, tylko spamowanie.Teraz masa dzieci w Twoim wieku(czyt.12 lat) będzie pisało teksty typu "ohhhh ahhh moje plate armor wypadlo mi bo lurneli gs..ohhhh pomocy ahh...." widzisz jestes DZIECKO NEO nadmierne uzywanie emotów nie na miejscu tez o tym swiadczy, poza tym, to że Ty nie potrafisz zrobic wiekszego lvl'a nie jest to Nasza wina więc wyjdz...Aha i jeszcze jedno co Ci to da ze napiszesz "zróbcie cos z tymi gsami X( X( " wiesz ze nikogo to nie interesuje ze jestes noobem.

Ps. -.-

FMF 21-12-2006 22:38

Tak,mnie tez wnerwiaja lurniete GS'y i lurerzy(jak wszystkich).Raz wracalem sobie spokojnie z DC,a tu idzie otruty ziomek,a za nim GS!jak sie zleklem,zwiewalem w gore,ale gosciu mnie blokowal,ale przezylem8o ,a mialem 25lvl.Po updacie latwo napotkac tam GS'a(bez problemu).:kat:

gavreonien 21-12-2006 22:41

Teraz jest w okolicach drogi staly resp gs'a i to odstrasza.

SOrki za lekkie odswiezenie tematu .

Anvortis 22-12-2006 17:18

I po co piszesz takie glupie poradniki, zeby zachecac noobow do chodzenia tam na 15 lvl i wbijaniu sie innym na expa -.- ?

Btw: sobie mozecie teraz chodzic, po drodze jest piekny gs (nie, nie lurowany tylko sie respi) ........

pozdro

Kontroler 22-12-2006 19:31

GS'a da sie ominąć ...

Katedra to fantastyczne miejsce na expienie tylko ze dla troszkę większych lvl, Co do GS'a to da się go łatwo ominąć

Memori 23-12-2006 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FMF (Post 1142757)
Tak,mnie tez wnerwiaja lurniete GS'y i lurerzy(jak wszystkich).Raz wracalem sobie spokojnie z DC,a tu idzie otruty ziomek,a za nim GS!jak sie zleklem,zwiewalem w gore,ale gosciu mnie blokowal,ale przezylem8o ,a mialem 25lvl.Po updacie latwo napotkac tam GS'a(bez problemu).:kat:

koleś wiesz co to jest data ostatniego posta???
może to tylko trzy miechy dla ciebie, inni archeo są gorsi, ale
MY ARCHEOLOGÓW NIE CHCEMY

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31.