![]() |
@up
Ten Hunter to jest na Otulaw Camp musiales zabłądzić ;) |
Dwie osoby mnie tam wczesniej kometowaly :) znaczy moje komenty. Wiec odpisuje.
Cytuj:
druid z monolightem wchodzi na zlurowanego beho który stworzyl juz swoje 5 szkieletów. Jest świecie przekonany ze "bez większych problemów" go zabije ... spróbuj, masz umiejetnosci grania i sadze ze nie jestes noobem. Gdy skonczysz opisz nam cala sytuacje. Aha i nie wypieraj sie ze napisales ze nie warto bic potworów uzywajacych magi, noob wie lepiej. Cytuj:
Cytuj:
co do sorcera, jest mozliwe zabicie dsa z wanda, jedyny problem to anty-lure system. - HMM na 11 lvlu to wastle. - Paladynem poszedl bym tam dopiero od 15 lvla, chyba ze skillowalem na monku do 70 dista. Cytuj:
2. Taaa walnij mu z SD hahahahah, dla mnie (elder druid lvl 38 mlvl 44) strzelanie z sd w draga to wastle, co dopiero beholder. Raz strzelilem w draga bo kolega postawil sdka (hit za 321), ale ogólnie tego nie stosuje. ahh i ten wymagany 15mlvl. Cytuj:
Cytuj:
@Podsumowujac Poradnik jest beznadziejny, wysylasz 8 lvlowców zapoznajacych sie z mainem w dość niebezpieczne miejsce. Nie mam pojecia w jaki sposób zostal przeniesiony do dzialu poradniki ... lepiej go zedytuj, tylko tym razem zastanów sie co piszesz. Cytuj:
Pozdro :P |
Popieram kolege up.
Moze kiedys jak bedzie mi sie nudzic zrobie co nieco fotek nizszego poziomu i dodam tutaj. Ale tam to nie wiem czy jest sens w ogole opisywac bo tak chyba nikt nie chodzi expic :P No oprocz moich kilku wypadow ;P |
Cytuj:
Ps. -.- |
Tak,mnie tez wnerwiaja lurniete GS'y i lurerzy(jak wszystkich).Raz wracalem sobie spokojnie z DC,a tu idzie otruty ziomek,a za nim GS!jak sie zleklem,zwiewalem w gore,ale gosciu mnie blokowal,ale przezylem8o ,a mialem 25lvl.Po updacie latwo napotkac tam GS'a(bez problemu).:kat:
|
Teraz jest w okolicach drogi staly resp gs'a i to odstrasza.
SOrki za lekkie odswiezenie tematu . |
I po co piszesz takie glupie poradniki, zeby zachecac noobow do chodzenia tam na 15 lvl i wbijaniu sie innym na expa -.- ?
Btw: sobie mozecie teraz chodzic, po drodze jest piekny gs (nie, nie lurowany tylko sie respi) ........ pozdro |
GS'a da sie ominąć ...
Katedra to fantastyczne miejsce na expienie tylko ze dla troszkę większych lvl, Co do GS'a to da się go łatwo ominąć
|
Cytuj:
może to tylko trzy miechy dla ciebie, inni archeo są gorsi, ale MY ARCHEOLOGÓW NIE CHCEMY |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |