Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Diablo II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9037)

Master_Marcin 21-09-2004 18:40

Heh, szkoda że dopiero teraz zauważyłem ten topic :P. A więc jeżeli o mnie chodzi to gram w Diabełka ok. 4 lat... najpierw classic teraz Diablo 2 : Lord of Destruction na Europe Battle.net. Uważam iż jest to najlepsza istniejąca gra i narazie się to nie zmieniło od tych 4 lat ;). Gram w pełni legalnie, nie używam żadnych botów ani hacków ( np. Map Hack... ). Nie używam nawet taxi, czyli tego co kilkanaście postów wcześniej mówili ludzie - 70 lvl w jeden dzień - lol, to jedna z najgłupszych rzeczy jakie można zrobić... ominąć 90% questów wykonując tylko te końcowe. Jeżeli chodz o wiedzę, to myslę, że naprawdę wiele wiem o tej grze, można nawet powiedzieć, że znam ją na wylot ;P, dlatego śmieszą mnie wypowiedzi niektóych gości tutaj, typu : "2000 defa Zabójczynią !!" ( najsłabszy potwór na piekle by Cię spokojnie zabił ), ewentualnie "Słowo CHAOS dające 11 poziom Zamarzniętej Kuli !!" ( bo takim czymś to możesz podrapać średnie potworki na początku 2 poziomu trudności jakim jest koszmar, ale wyżej jest to raczej bezsensowne ). Co do postaci na BN to mam obecnie 2, Paladyn ( OCZYWIŚĆIE :D ) 92 poziom, oraz Czarodziejka 30 poziom. Ktoś zapyta, dlaczego tak mało mam tych postaci, otóż odpowiedź jest kilka linijek do góry - nie korzystam z taxi, czyli 70 lvl w jeden dzień, ponieważ jest to głupie. Jeżeli ktoś ma jakieś wapliwości/zastrzeżenia to chętnie podyskutuję na ten temat. Aha powiem jeszcze, że moje konto to *Master_Marcin ( oczywiście REALM EUROPA :D ). Pozdrawiam.

Zyraf 21-09-2004 18:58

szkoda ze nie grasz na enderze marcin...
bo ja z kumplami zawsze gram na priv i jedziemy razem od poczatku swietnie sie tak gra bo se sami radzimy i dajemy rade az do konca (noc zostaje na mefowanie :D),co do botów tez nie uzywam ale mh jest dozwolone wiec to jest cos jakby patch uaktualniajacy mape(ja uzywam tylko do mefowania).

Master_Marcin 22-09-2004 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyraf
szkoda ze nie grasz na enderze marcin...
bo ja z kumplami zawsze gram na priv i jedziemy razem od poczatku swietnie sie tak gra bo se sami radzimy i dajemy rade az do konca (noc zostaje na mefowanie :D),co do botów tez nie uzywam ale mh jest dozwolone wiec to jest cos jakby patch uaktualniajacy mape(ja uzywam tylko do mefowania).

Enderze ??:P Chyba ladderze :P Ja sam sobie radę daje zawsze, bez żadnych problemów i pomocy ;). Co do Maphacka... każy HACK to HACK i żaden z nich nie hest dozwolony... kto Ci takie coś powiedział ?? Oczywiście Blizzard mało sobie robi z tego, że tyle hacków jest, ale pewnego dnia znowu zbanuje 100.000 kont za byle co i wtedy znowu będą lamenty w stylu : "A ja tylko Maphacka//Drophacka//Tradehacka//BOTa//innego shita używałem i za to mi mają konto kasować ??!!"

Pozdrawiam.

Zyraf 22-09-2004 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master_Marcin
Enderze ??:P Chyba ladderze :P Ja sam sobie radę daje zawsze, bez żadnych problemów i pomocy ;). Co do Maphacka... każy HACK to HACK i żaden z nich nie hest dozwolony... kto Ci takie coś powiedział ?? Oczywiście Blizzard mało sobie robi z tego, że tyle hacków jest, ale pewnego dnia znowu zbanuje 100.000 kont za byle co i wtedy znowu będą lamenty w stylu : "A ja tylko Maphacka//Drophacka//Tradehacka//BOTa//innego shita używałem i za to mi mają konto kasować ??!!"

Pozdrawiam.

ehh...
Ender to serwer tak jak Europe (tzw. kraina)
Ja ma oryginalne Diablo II LOD ale ja wole na Enderze
ostatnio reset laddera byl :D
no i wszystko tam tez jest zabronione ale mh nie
mozna go uzywac za to reszta jest karalna (del acc)
pozdrufka ;)

Nimon 23-09-2004 15:24

Grałem w Diablo 2 i 2 LoD a przestałem i przenosłem się na snookera
ale i tak polecam wszystkim którzy nie grali

Gangrel 24-09-2004 18:14

Pierwsza gra na ktora zajawilem sie na powaznie... i ciagle do niej wracam

Wyzzer 12-10-2004 18:16

Blah~, gram w nia od początku przygody z PC (wczesniej Amiga :], ktoz z was pamieta jak sie po nocach gralo w Mk 1-2 ?? :>)... tak wiec malo co mnie w nim dziwi... na BattleNecie mialem 93 paladyna ktorego mi ukradli ;(, wiec zaczalem grac znowu na singlu i tcp/ip. Jakos sie zyje...(blah~, czemu ja nosze M'avine na palku o0 ?) :D

Radek 666 17-10-2004 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyraf
ehh młotku ...
necro nie ma szans z sosą tak jest zawsze no chyba ze sosa very low lvl :P

Eh młotku... Ja miałem 65 ll nekro i wygrałem z bodajże 71 czarodziejką bez żadnych problemów :P .

ca1z 17-10-2004 14:03

Amka-99 lvl na GT ( Grota Trola - Zamkniety bn ) . Amka jest najlepszo postacią do gry, moje skromne zdanie :P

Zyraf 17-10-2004 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666
Eh młotku... Ja miałem 65 ll nekro i wygrałem z bodajże 71 czarodziejką bez żadnych problemów :P .

heh...
to już musiałeś grać z jakimś ogórkiem

Afinor 18-10-2004 18:53

Ja mialem dosyc dobrego pallyego na BN na walke (nie na mlotki:P), mialem tez asse i sorke na MF. Ogolnie sie fajnie gralo ale wielkim wyczynem nie bylo tam nabic 99lvl. Mozna to bylo spokojnie zrobic w ~7dni. W 1 dzien 70tka - Taxi + Ballruny. A potem to caly czas ballruny na koszu/hellu. Potem tak jakos mi sie odechcialo grac. No i qmpel zaproponowal Tibie....a teraz nie mam w co grac. Szukam jakis mmorpgow ale narazie nic:P. Dobra bo sie maly offtopic zrobil.

cFaniak 18-10-2004 19:10

Ja wam powiem tak - Jedynka miala baardzo dobry klimat. Nikt jej nie zna (wiekszosc) ktorzy graja w D2. Jak zapytalem kogos kto wie co to za miasto Tristram i ta wspaniala muzyczka w nim( w d1 byla lepsza) to nikt nie mowil. DLa niepoinformowanych Tristram to miasto z 1. Byl tam Cain - identyfikacja, Kowal (nie znam ang nazw btw. nie pamietam) i jakis tam lekarz i wiedzma. O wiele bardziej rozbudowana jest gra Diablo 2 ale jak pisali poprzednicy - nie ma juz klimatu. Leziesz i sieczesz stwory dookola.

Zyraf 19-10-2004 15:22

ja tylko w Hellfire z sagi Diablo niegrałem ;)
a co do Afinora to zagraj w Risk your life
patrz RPG w topicu moim
tam jest cale info o tym jak sciagnac
polecam!!

Drackmir 21-10-2004 18:41

Takk Diablo 2 Lod to stare dobre czasy........ ^^

Na battlenecie ejstes dostępny pod pseudo AGATA :p

Sorcererka na 95 lvl i DOBRYM sprzętem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51.